25 L Canna Terra Professional

FCA2058

Nyt produkt

Pris ved afhentning 72kr.

En rigtigt god jord til hurtigtvoksende planter. Den indeholder en blanding af opgraderet sort tørv, granulat tørvemose og perlit. Hvis du skal til at gro indendørs eller udendørs, er det denne pottemix du skal bruge.

Flere detaljer

DKK 97.00

- +

Brands: CANNA

 
Mere Info

CANNA Terra Professional er en nitrogenrig pottemix til plantedyrkning. Dine planter vokser bedst i en nitrogenrig pottemix. CANNA Terra Professional pottemix er i modsætning til det du finder i et havecenter. En rigtigt god jord til hurtigtvoksende planter. Den indeholder en blanding af opgraderet sort tørv, granulat tørvemose og perlit. Hvis du skal til at gro indendørs eller udendørs, er det denne pottemix du skal bruge.

Fordele ved CANNA Terra Professional
• Eksklusive, økologiske ingredienser af høj værdi, såsom luftig tørvemos fri for sygdomme
• Disse ingredienser fremmer også ekstraordinær rodudvikling og dannelse af tykkere stængler
• Højere udbytter. Hurtigere metabolisme kombineret med lave sygdomsrater sikrer en øget produktion

Disse egenskaber og mere gør CANNA Terra Professional meget velegnet til dyrkning af planter.


Brugsanvisning
Løsne CANNA Terra Professional og fyld potterne og komprimér mediet lidt. Tilsæt vand, indtil lidt begynder at strømme igennem og derefter placere planten i CANNA Terra Professional.

Vanding
Afhængigt af potens størrelse, vækstbetingelser og plantens vækststadium skal du justere mængden af ??vand, der er givet til brug for den pågældende plante. Under normale forhold fordamper voksne planter 4-6 liter fugt om dagen, pr. M2.

For større planter skal du bruge 5 liter potter eller større. Jo større potten er, jo mere konstant bliver roden. Hvis du bruger affald, skal du sørge for at der er tilstrækkelig dræning; du vil måske placere et tyndt lag af hydrogranuler i bunden af ??gryden for luft og dræning.

CANNA Terra Professional er et produkt, homogent i struktur, naturligt og fri for skadelige vira og jordbundssygdomme. CANNA Terra Professional har et komplekst vand / luft system, der skaber forhold ideelle til stort set enhver form for dyrkning. Efter brug gør CANNA Terra Professional en fremragende potteforbedrer.

CANNA Terra Professional's plastemballage er 100% genanvendeligt.
• Opbevares køligt tørt
• Udsæt ikke for temperaturer under 4 ° C
• Bag indholdet 25L eller 50L

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu