Root !t First Feed 125 ml

LARIFF

Nyt produkt

ROOT!T er en vifte af formering produkter udviklet til hjemme producenten og fagfolk. De har brugervenlighed og brugervenlighed kombineret med den professionelle kvalitet, der forventes fra kommercielle produkter.

Alle produkter i ROOT!T-serien supplerer hinanden for at skabe et komplet værktøjssæt til vellykket forplantning, du kan stole på. ROOT!T alt, hvad du behøver.

Flere detaljer

DKK 45.00

- +

Brands: ROOt!T

 
Mere Info

Dette næringsstof er, hvad det siger - det er første foder til planter. Den indeholder alt, hvad en plante kræver til en sund voksende plante. Frø indeholder nok energi og næringsstoffer til at spire og gøre en god start.

Specielt formuleret med et førende britisk universitet, vil denne ROOT!T First Feed levere alle de væsentlige næringsstoffer, som små planter kræver. Det indeholder huminsyre og fedvandsyre for at give den bedste start i livet og et nøgleforhold mellem Boron og Calcium for at fremme et hurtigt sundt rodsystem. Vitamin B1 forbedrer plantens styrke og hjælper med at fremme naturlig plantebestandighed mod infektioner og sygdom.

Efter at de førstesmå blade kommer ud, begynder planten at kræve lidt mere. Godt lys, rette temperaturer og en lille dosis mad vil holde planterne sunde og stærke klar til transplantation.

Dette kan også bruges som en fordybning til ROOT!T Rooting svampe / stenuld.

Dine unge planter bliver hurtigt stærke og sunde takket være dette utrolige produkt.

First Feed er dybest set en brugervenlig superkoncentratvæske, som bare skal tilsættes til pellets eller udvalgt vækstmedium til såning for at lykkes.

Fordele ved First Feed:
• Det forbedrer rodudviklingen.
• Det forbedrer deres modstand.
• Det øger succesfrekvenserne i de tidlige stadier.

Den kommer i 125 ml beholdere. Instruktioner til brug inkluderet.

Tilbehør

8 andre produkter i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu