Klik for flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Root !t Rooting Gel 150 ml

ROOT!T er en vifte af formering produkter udviklet til hjemme producenten og fagfolk. De har brugervenlighed og brugervenlighed kombineret med den professionelle kvalitet, der forventes fra kommercielle produkter.

Alle produkter i ROOT!T-serien supplerer hinanden for at skabe et komplet værktøjssæt til vellykket forplantning, du kan stole på. ROOT!T alt, hvad du behøver.

72,00 kr. (inkl. moms)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Henvisning:
LARIRG
Mærke:
Favorit0
Tilføj til sammenligning0
Tilføj til ønskeliste
Relaterede produkter
Beskrivelse

ROOT!T Rooting Gel er et revolutionerende produkt, der har erstattet behovet for traditionelt hormonbaserende pulver. Denne gel indeholder ingen hormoner og er afhængig af en fysisk virkningsmekanisme til at arbejde.

Forplantning fra stiklinger er en aseksuel reproduktion, der producerer genetiske kopier af dit oprindelige plante. Ikke alene er du sikret en stor plante, men det er også den mest omkostningseffektive måde at formere sig på.

Med den praktiske flaskespids kan denne gel anvendes med stenuldspropper/grodan, jiffy, kokosfibrer, kompost og jord. For bedste resultater anbefaler vi dog at bruge med ROOT!T rooting sponges. Denne unikke gel hjælper tætningen omkring stiklinger, der hjælper med at forhindre infektion og dehydrering.

Brug altid sterile værktøjer, når du tager stiklinger. ROOT!T Rooting Gel er egnet til brug med prydplanter, blødt træ og hårde træplanter. Det er også velegnet til blade og rod stiklinger.

Sørg for, at stiklinger straks placeres i gelen og mediet, der er valgfri for at undgå visning og for at holde strømmen af auxiner (væksthormoner) bevæger sig nedad for at starte rotvækst.

Produktoplysninger
LARIRG
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Menu

QR kode

Indstillinger

Del

Opret en gratis konto for at gemme favorit produkter.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskeliste funktionen.

Log ind