Root !t Rooting Gel 150 ml

LARIRG

Nyt produkt

ROOT!T er en vifte af formering produkter udviklet til hjemme producenten og fagfolk. De har brugervenlighed og brugervenlighed kombineret med den professionelle kvalitet, der forventes fra kommercielle produkter.

Alle produkter i ROOT!T-serien supplerer hinanden for at skabe et komplet værktøjssæt til vellykket forplantning, du kan stole på. ROOT!T alt, hvad du behøver.

Flere detaljer

DKK 72.00

- +

Brands: ROOt!T

 
Mere Info

ROOT!T Rooting Gel er et revolutionerende produkt, der har erstattet behovet for traditionelt hormonbaserende pulver. Denne gel indeholder ingen hormoner og er afhængig af en fysisk virkningsmekanisme til at arbejde.

Forplantning fra stiklinger er en aseksuel reproduktion, der producerer genetiske kopier af dit oprindelige plante. Ikke alene er du sikret en stor plante, men det er også den mest omkostningseffektive måde at formere sig på.

Med den praktiske flaskespids kan denne gel anvendes med stenuldspropper/grodan, jiffy, kokosfibrer, kompost og jord. For bedste resultater anbefaler vi dog at bruge med ROOT!T rooting sponges. Denne unikke gel hjælper tætningen omkring stiklinger, der hjælper med at forhindre infektion og dehydrering.

Brug altid sterile værktøjer, når du tager stiklinger. ROOT!T Rooting Gel er egnet til brug med prydplanter, blødt træ og hårde træplanter. Det er også velegnet til blade og rod stiklinger.

Sørg for, at stiklinger straks placeres i gelen og mediet, der er valgfri for at undgå visning og for at holde strømmen af auxiner (væksthormoner) bevæger sig nedad for at starte rotvækst.

Tilbehør

8 andre produkter i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu