Klik for flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

CANNA Coco A & B Gødning - 1 L

CANNA gødning til planter som dyrkes i Kokos

CANNA Coco er en proffesionel sustrat gødning som anvendes ved dyrkning i Kokos. Kokos har en god 'buffer' egenskab hvilket er en kæmpe fordel, da det gør dyrkning med CANNA Coco meget enkelt. Kokos substralen bør vandes med korekt mængde næring fra start af.

Begrænset special tilbud
116,48 kr. (inkl. moms) 128,00 kr.
Reduced price-9%
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Henvisning:
FCACAB
Mærke:
Favorit0
Tilføj til sammenligning0
Tilføj til ønskeliste
Relaterede produkter
Beskrivelse

CANNA Coco A & B
CANNA Coco A & B er et komplet professionelt næringsstof til dyrkning af planter i coco. Den indeholder alle de væsentlige elementer til optimal vækst og blomstring.

Takket være de specielle karakteristika ved kokosubstratet har CANNA COCO ikke en Vega and Flores-variant, men der er en unik formulering til både vækst og blomstrende fase. Vi kan ikke gøre tingene lettere! CANNA COCO er let at bruge, opløses direkte og er yderst velegnet til dyrkning i alle vandingssystemer, som for eksempel "run-to-waste" systemer, oversvømmelsessystemer og ebb- og flowsystemer.

Rig i højværdielementer
Efter mange år med forskning i pottemixer, dræning og bladanalyse har CANNA lykkedes med at være den første til at udvikle en gødning, der er specielt skræddersyet til kokosubstraternes egenskaber. CANNA COCO er sammensat af højværdi mineraler. CANNA COCO indeholder naturlige chelater, humic og fulvic syrer, der giver planten optimal absorption af næringsstoffer. Growers i hele verden har i mange år været begejstrede for den eksplosive vækst og kraftige blomstring med CANNA COCO.

Hvorfor A & B næringsstoffer?
CANNA COCO næringsstoffer består af to dele, en A-del og en B-del. Vi adskiller disse dele af en grund. Som det sker, hvis nogle af elementerne i del A og B smides sammen på samme tid, lukkes de sammen. Planten kan ikke absorbere dette. Derfor skal du først tilføje A-komponenten og derefter B-komponenten!

Canna Coco Video

Brugervejledning
• Ryst flasken godt inden brug
• Fyld næringsreservoir med vand
• Tilsæt CANNA COCO A & B til næringsreservoiret med fortyndingsforholdet 1:25 (40 ml A og 40 ml B pr. 10 liter vand). Tilsæt CANNA COCO A til næringsreservoiret Stir godt, og tilsæt derefter CANNA Coco B igen, rør godt og lad blandingen stå i nogle timer
• Coco-opløsningen opløst i vandhanen varierer mellem 1,2 - 2,3 mS / cm2 (= opløsningen EC + vand EC)
• Anbefalet pH: 5,5 - 6,2

Opbevaring, sundhed og sikkerhed og andre retninger
• CANNA COCO-næringsstoffer kan anvendes til den vegetative og generative fase i modsætning til andre (CANNA) næringsstoffer
• Bland ikke A & B koncentrat direkte; Uopløselige kombinationer vil forekomme, som planten ikke kan absorbere
• Opbevares lukket på et mørkt og frostsikret sted (UV-lys nedbryder jernkelater i næringsstoffet)
•Holde utilgængeligt for børn

Garanti
CANNA arbejder kun med højtgraderede næringsstoffer og chelater, som umiddelbart og fuldstændigt er tilgængelige for planten. Flasken er lavet af polyethylen (PVC og cadmiumfri), en let bionedbrydelig og genanvendelig plastik.

NPK 5-4-3

For mere info om CANNA gødning:

CANNA

Produktoplysninger
FCACAB
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Menu

QR kode

Indstillinger

Del

Opret en gratis konto for at gemme favorit produkter.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskeliste funktionen.

Log ind