• Nedsat pris
Purple Punch - Barney's Farm - Feminiseret Cannabisfrø
  • Purple Punch - Barney's Farm - Feminiseret Cannabisfrø

Purple Punch - Barney's Farm - 5 stk. Feminiseret Cannabisfrø

SEMBAR01F9056

NB: Kun 1 stk. tilbage af denne pakning.

  • Indica Dominant
  • Granddaddy Purple x Larry OG
  • op til 700g/m2
  • 50-60 dage blomstring
412,00 kr.
329,60 kr. Spar 20%
Inkl. moms
Antal

redeem
Ved at købe dette produkt opnår du op til 3 loyalitetspoint . Din kurv vil indeholde totalt 3 point som kan veksles til en rabatkode på 9,00 kr. .


 

Tryg E-handel

 

Dag til dag levering

 

30 dages returret

Beskrivelse

PURPLE PUNCH ™

Barney's Farm fortsætter med at bringe dig imponerende genetik fra hele verden med et andet USA vestkyst kraftværk af en stamme PURPLE PUNCH ™. Den delikate sammensmeltning af sine indica dominerende forældre Larry OG x Granddaddy Purple har givet en ægte tantalizing perle. Den udsøgte bløde sensuelle smag af Bagt Apple Pie med fedter glaseret med karameliseret blåbær og kirsebær blander perfekt med de beroligende beroligende effekter, som PURPLE PUNCH ™ oser. Forvent en kort slanket plante med talrige forbløffende trichome-ladede, højtydende grene, der bare drypper med harpiks testet ved 25% THC. Denne plante har et alvorligt genetisk steroid problem !!! Det blomstrer i 50-60 dage, når 1.5M udendørs og producerer op til 2 kg

Produktoplysninger
SEMBAR01F9056
Du vil eventuelt også synes om

Reference: 2428

Mærker: Bio Bizz

ROOT JUICE 250 ml Bio Bizz- Stimulans

NPK0.1 - 0.1 - 0.1 Root-Juice er en harmonisk balance af premium humus og fulvus-syrer med tang. Det er blevet specielt økologisk formuleret med henblik på at fremme kraftig rodudvikling og stimulere det biologiske liv i rodnettet. Resultatet: eksplosiv vækst!

Pris 101,60 kr. Normalpris 127,00 kr.
Mere
På lager
10 andre produkter i den samme kategori:

Følg os på Facebook