• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
KIND LED K3 serien
KIND LED K3 serien - Chillo er Dansk forhandler og distributør.

KIND LED K3 serien

KIND LED GROW LIGHT K3 SERIEN

KIND LED K3 serien

Chillo har fået æren af at præsentere hele KIND LED K3 serien, med verdens bedste LED grolys fra U.S.A til det Danske marked.

K3 serien LED grolys

KIND LED K3 serien (L300, L450, L600 og L600 vegetator) er udstyret med 'high powered' 3 Watt Light Emitting Diodes (LED), med et propritær intensiveret spektrum der matcher dine planters behov.

Denne revolutionerende og spændende serie af LED grolys producerer den bedste blomstring men bruger kun halvdelen af det normale elektricitetsforbrug, uden at producerer varme.

Vegetator lyset er designet til planter der ikke skal blomstre og planter der er i grofasen. Planternes spektrale behov forandring gennem deres livscyklus. Er plante i grofasen har primært brug for blåt og grønt lys i kombination med infrarød og ultrviolet lys. Planter har brug for ekstra rødt lys for at blomstre. Netop derfor har Vegetator grolyset mindre røde dioder og flere blå/grønne dioder end alle andre grolys i KIND LED's produkt sortimentet. Lysspektrummet er perfekt afbalanceret til de behov planten har gennem den vegetative fase.

Dette gør KIND LED Vegetator til den mest kraftfulde og effektive lyskilde for planter i grofasen. Resultatet er en frodig busket plante med den tætteste intermodale afstand. En ekstra stor fordel, er at den kun bruger halvdelen af strømmen uden at blive varm.

For mere info om KIND LED K3 serien:

KIND LED K3 SERIEN

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook