• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
KIND LED K5 serien
KIND LED K5 serien - Chillo er Dansk forhandler og distributør.

KIND LED K5 serien

KIND LED GROW LIGHT K5 SERIEN

KIND LED - K5 series

Chillo har fået æren af at præsentere hele KIND LED K5 serien, med verdens bedste LED grolys fra U.S.A til det Danske marked.

K5 serien LED grolys

KIND LED K5 serien (XL750 & XL1000) indeholder de mest kraftfulde LED grolamper i hele verden. KIND LED K5 grolamper er udstyret med det perfekte mix af 3 & 5 Watt LED's (Light Emitting Diodes). Alle tre af de primære fotosyntetiske spektrum områder kan blive intensiveret eller nedtonet til ethvert ønsket formål. På denne måde kan man give planten de ideelle spektrale forhold lige fra frø til høst.

K5 LED grolys serien har et ekstra stort 'fodaftryk' der overgår alle konkurerende LED lys og til og med er lig HPS lamper, mens den kun bruger omkring halvdelen af elektrisiteten uden at producere varme.

KIND LED K5 lys er udstyret med et smart timer system som tillader at vække planten med lidt lys om morgen som så intensiteveres hen over dagen for så til sidst at blive nedtone igen for at simulere at det bliver nat.

Alle fuktionerne i K5 grolyset kan kontroleres med en fjernkontrol, hvilket gør arbejdet utroligt let!

For mere info om KIND LED K5 serien:

KIND LED K5 SERIEN

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook