KIND LED GROW LIGHTS - LED GROLYS

KIND LED - GROW LIGHTS

Chillo har fået æren af at præsentere hele K3 og K5 serien, med verdens bedste LED grolys til det Danske marked. Chillo er forhandler og distributør af KIND LED - GROW LIGHTS, det prisbelønnede LED grolys fra U.S.A.

KIND LED grolys er industrielt ledende indenfor indendørs LED grolys. KIND LED har rådført sig m...

Mere
 • KIND LED K5 serien
  KIND LED K5 serien

  KIND LED GROW LIGHT K5 SERIEN

  KIND LED - K5 series

  Chillo har fået æren af at præsentere hele KIND LED K5 serien, med verdens bedste LED grolys fra U.S.A til det Danske marked.

  K5 serien LED grolys

  KIND LED K5 serien (XL750 & XL1000) indeholder de mest kraftfulde LED grolamper i hele verden. KIND LED K5 grolamper er udstyret med det perfekte mix af 3 & 5 Watt LED's (Light Emitting Diodes). Alle tre af de primære fotosyntetiske spektrum områder kan blive intensiveret eller nedtonet til ethvert ønsket formål. På denne måde kan man give planten de ideelle spektrale forhold lige fra frø til høst.

  K5 LED grolys serien har et ekstra stort 'fodaftryk' der overgår alle konkurerende LED lys og til og med er lig HPS lamper, mens den kun bruger omkring halvdelen af elektrisiteten uden at producere varme.

  KIND LED K5 lys er udstyret med et smart timer system som tillader at vække planten med lidt lys om morgen som så intensiteveres hen over dagen for så til sidst at blive nedtone igen for at simulere at det bliver nat.

  Alle fuktionerne i K5 grolyset kan kontroleres med en fjernkontrol, hvilket gør arbejdet utroligt let!

  For mere info om KIND LED K5 serien:

  KIND LED K5 SERIEN

 • KIND LED K3 serien
  KIND LED K3 serien

  KIND LED GROW LIGHT K3 SERIEN

  KIND LED K3 serien

  Chillo har fået æren af at præsentere hele KIND LED K3 serien, med verdens bedste LED grolys fra U.S.A til det Danske marked.

  K3 serien LED grolys

  KIND LED K3 serien (L300, L450, L600 og L600 vegetator) er udstyret med 'high powered' 3 Watt Light Emitting Diodes (LED), med et propritær intensiveret spektrum der matcher dine planters behov.

  Denne revolutionerende og spændende serie af LED grolys producerer den bedste blomstring men bruger kun halvdelen af det normale elektricitetsforbrug, uden at producerer varme.

  Vegetator lyset er designet til planter der ikke skal blomstre og planter der er i grofasen. Planternes spektrale behov forandring gennem deres livscyklus. Er plante i grofasen har primært brug for blåt og grønt lys i kombination med infrarød og ultrviolet lys. Planter har brug for ekstra rødt lys for at blomstre. Netop derfor har Vegetator grolyset mindre røde dioder og flere blå/grønne dioder end alle andre grolys i KIND LED's produkt sortimentet. Lysspektrummet er perfekt afbalanceret til de behov planten har gennem den vegetative fase.

  Dette gør KIND LED Vegetator til den mest kraftfulde og effektive lyskilde for planter i grofasen. Resultatet er en frodig busket plante med den tætteste intermodale afstand. En ekstra stor fordel, er at den kun bruger halvdelen af strømmen uden at blive varm.

  For mere info om KIND LED K3 serien:

  KIND LED K3 SERIEN

Viser 1 - 6 af 6 produkter
Viser 1 - 6 af 6 produkter

Menu