Liste over produkter fra producenter Sana Hamp juice

Du er kun et skridt væk fra At få det bedste fra naturen!

100% rå hamp blade saft pulver. Fremstillet udelukkende af modent felt dyrket hollandske industrihamp. Rå, upasteuriseret og flash nedfrosset, frysetørret.

Sana Hemp Juice Kapsler består af frisk koldpresset Hamp Juice fra de Hollandske marker som er blevet frysetørret og packet i kapsler.


Med kapslerne får du dit daglige CBD behov på den mest naturlige måde. Aktiv Cannabidiol-syre er med til at holde din krop i balance og regulerer kroppens uregelmæssigheder.


Du får også en perfekt kombination af Omegaerne 3 & 6, mineraler og vitaminer såsom: Klorofyl, Jern, Zink, Kalium, Kalcium, Vitamin E, Vitamin B3 og Vitamin B6!


RAW SANA HAMP JUICE PULVER


Sana Hamp Juice er den eneste ægte rå hamp saft, der er kommercielt tilgængelig på det europæiske marked.
Sana grønne hamp juice indeholder hele spektret af essentielle næringsstoffer og den yderligere fordel af store mængder Cannabidiol (CBD) som findes i de modne blade og knop af den lovlige industrihamp plante. Sana´s EU godkendt og THC fri hamp marker er dyrket og høstet i Holland af landmænd med over 20 års erfaring.
Ingen pesticider eller herbicider anvendes overhovedet.
De friske blade overføres til vores saftfremstilling facilitet i umiddelbar nærhed, som sikrer og garanterer kvaliteten af deres rå hamp saft og det sunde indhold findes inden i.
Hamp saften er frosset inden blot to minutter efter emballering, for at sikre, at alle de næringsstoffer og enzymer forbliver aktive og vital for dig at nyde!
Der er ingen tilsætningsstoffer i saften, så du kan nyde den rå natur udelukkende, uden nogen uønskede overraskelser.¨
Sana Hamp Juice primære formål er at anvendes som et sundt og forfriskende drik, men med hjælp ouf vores opskrifter og nogle fantasi, du kan lave meget unikke og yderst velsmagende fødevarer, der indeholder Sana Hamp Juice og stadig bevare vitaminer, mineral- og Cannabidiol fordele i det fulde omfang.


The Power Of Sana Hemp Juice
På grund af stress og hastighed i det moderne liv, vores kroppe tørster efter energi og revitalisering.


Sana Hamp Juice giver dig det bedste af naturen i form af en lækker sund juice
Hver dosis af vores hamp juice vil øge dit immunforsvar og envigorate din krop med en stærk blanding af vitaminer, mineraler, omega syrer og det vigtigste komponent - Cannabidiol.
Cannabidiolic syre er en stærk ernæringsmæssig agent, der vil hjælpe din krop regenerere, genoprette og udføre på et generelt forhøjet niveau.


Hamp er blevet dyrket gennem historien for sine ernæringsmæssige og helbredende egenskaber og nu med hjælp af moderne saftpresning teknikker, har Sana formået at bevare og isolere det bedste, hampen har at tilbyde.


Hver pakke med Sana Hamp juice er frosset straks efter produktionen for at sikre, at alle kunder får det produkt, i sin oprindelige frisk form uden tab af næringsværdi.
Den største magt fra Sana Hamp saft kommer af den mest potente ingrediens, cannabidiolic syre, som er en essentiel aminosyre, som kun findes i hampfibrene.


Cannabidiol er en stærk antioxidant, der hjælper med afgiftning af din krop, genopretter sund balance og generelt forbedrer dit velvære. Du kan se alle de ernæringsmæssige ingredienser i Sana Hemp Juice ved at klikke her. Sana Hamp Juice er:
EU Godkendt
100% Natural
Rig med Omega 3 & 6
Fuld af vitaminer & mineraler
Den højeste Koncentreret Dose Of Cannabidiol


Ingen bivirkninger, kun sundhed og energi
Vi fandt, at det er vigtigt at påpege, at Sana Hamp juice er fuldt THC fri og daglige anvendelse af deres produkt har ikke vist nogen bivirkninger af nogen art.


Du vil føle din energi niveauer opstigende, dit immunsystem forbedre og din generelle sundhed niveauer vokser som dagene går, og du holder på med indtager Sana Hamp Juice jævnligt.


Oplev den foryngende effekt af rå hamp saft.

Mere

Ingen produkter for denne producent

Menu