• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
House Of The Great Gardener
The House of the Great Gardener - Chillo er Dansk forhandler

House Of The Great Gardener

THE HOUSE OF THE GREAT GARDENER - CANNABISFRØ

The House of the Great Gardener har arbejdet med "compassion clubs" i over et årti , hvor vi har indsamlet de bedste medicinske strains i henhold til patientenes behov , for at udvide vores udvalg af Indicas og Sativas . Vores mål er at lave frø af strains, der fungerer for dig . Vi er sikre på at ​​det er en psykologisk fordel at vide du har frø fra en strain som under dyrkning vil gøre at du føler dig bedre .

Kvalitet og kontrol har altid været en topprioritet , fordi vi ved, at vores kunder fortjener adgang til kvalitet frø , der producerer kvalitet medicin . The House of the Great gartnerens feminiseret linje består af top genetik , der gennem tiderne har passeret vores vej. Vi har også skabt vores egne genetiske linjer og er altid eksperimentere med nye kombinationer . Rejsen fortsætter!

GG Bless .

For mere info om The House of the Great Gardener:

THE HOUSE OF THE GREAT GARDENER

OBS: Cannabisfrø er KUN lovlige som samleobjekter i Danmark!

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook