• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Medical Seeds
Medical Seeds - Danmark by Chillo

Medical Seeds

MEDICAL SEEDS - CANNABISFRØ

Firmaet MedicalSeedS er en lille frøbank som ligger i Barcelona. MedicalSeedS har specialiseret sig produktionen af feminiseret cannabisfrø med genetik samlet fra hele verden. Deres lange erfaring som cannabis avlere har nemlig lært dem hvor vigtig det er at have kvalites frø når der dyrkes cannabis!

Kvalitetsfrø

Vi er en frøbank grundlagt for ni år siden med bekymring for at replikere og forbedre en samling genetik, der tidligere er udvalgt til at skabe frø af høj kvalitet.
icon-3
Genetik kontrolleret

Vi har altid taget særlig vægt på at kombinere og krydse sorterne med det formål at opnå en forbedret genetik af god kvalitet og testet i lang tid før at kommercialisere dem.
icon-2
Sprøjtningsgaranti

I medicinske frø er vi så overbeviste om kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder spiregaranti, det vil sige, hvis et af vores frø ikke spiser, er vi ansvarlige og supplerer det til en anden.
icon-1
sorter

I øjeblikket har banken 15 sorter, blandt hvilke du kan finde alle slags aromaer og fornemmelser for de mest udsøgte ganer.

For at se alle produkter fra Medical Seeds:

Medical Seeds

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook