Liste over produkter fra producenter G-Systems

G-Systems (G.SE) er et selskab, der beskæftiger sig med elektronik og producerer udstyr til luftfugtighed og temperatur regulering til enten hjem og industriel brug. Hvem er de og hvad gør de:

En lille smule historie


Selskabets er grundlagt i Sliven, Bulgarien i 2007. Alain Gressly er en teknisk designer, som er ekstremt dygtige og højt værdsat. Han har arbejdet i dette specifikke område i mere end 20 år som teknisk designer i et schweizisk selskab og derefter som direktør for GSE Nu har de 20 medarbejdere, hvad G.S.E gjorde med dem var at omdanne dem fra, hvad de var, hvad deres kunder vil have dem til at være, De lærer fra de bedste eksperter på deres felt, tog til Italien på nogle kurser, og nu kan de udnytte deres erfaring til fulde, bare for at tilfredsstille alle dine behov.
 
Her er 4 grunde til, at G.S.E bør være dit valg.
 
Eksperter
De designer og fremstiller alle deres produkter til at opfylde dine unikke behov. De har tjent Deres omdømme som eksperter ved at støtte kundernes unikke behov i over 6 år
 
Innovators
Gennem omfattende forskning og udvikling, fortsætter de med at udvikle brancheførende innovationer, der i høj grad forbedrer metoder til styring og forenkle ud hjem og lagerbygninger.
 
G-Systems produkter
Deres produkter anvendes til anlæg, der befugte, varme og ændre luften i særlige lokaler. De fremstilles ved hjælp af højteknologi, anvendelsen er som konstant stigende. De bekymrer sig om kvaliteten, det er derfor hele produktionen blive testet i virksomheden eget laboratorium, inden det bliver afsendt.


G-Systems mission
Deres mission er at give kunderne ekstraordinær service og bedre produkter, som klima eller luftkontrol, temperatur, luftfugtighed ECC. På G-systemer, er de altid på udkig efter måder at gøre livet lettere for deres kunder, så de kan fokusere på det, de gør bedst. . Det er godt for deres kunder, og det er godt for G-Systems.
Nyd produkter af GSE


For mere info om G-Systems:


G-Systems

Mere
Viser 1 - 9 af 9 produkter
Viser 1 - 9 af 9 produkter

Menu