CANNABISFRØ PRODUCENTER: L-Å

Her finder du alle de forskellige frøproducenter som Chillo forhandler i alfabetisk rækkefølge fra L - Å!

For at se alle Chillo's Cannabisfrø:

CANNABIS-FRØ-BANK 

Mere
 • Ministry of Cannabis
  Ministry of Cannabis

  MINISTRY OF CANNABIS - CANNABISFRØ

  De mennesker, der er involveret i Cannabis-projektet, har et langt og dybt forhold til cannabis.

  Selskabets grundlæggere har hver 15 års erfaring på dette område. Vores opdrættere har samarbejdet eller arbejdet for de mest berømte frøbanker i denne industri, og vi har produktions- og testrum i 3 forskellige lande.

  Efter mange år på verdensmarkedet er Cannabisministeren en anerkendt opdrætter af premiumkvalitets marihuana frø (aka ukrudtsfrø eller potfrø).

  Vores ambition er at tilbyde dig det niveau af excellence, som du fortjener. Vores projekt følger altid to hovedlinjer: Den ene er at holde tilgængeligheden af ​​de klassiske cannabisstammer (dvs. Hvid Enke) i kvindelig form.

  Den anden er at stille de nye stammer, som hver opdrætter udvikler sig i løbet af årene, til rådighed. Fra vores indsats er vi stolte over at introducere til markedet nye stammer som Carnival og Zensation.

  Siden 2008 har vi introduceret vores linje af autoflowering frø, i regelmæssig og feminiseret form. Siden januar 2009 sælger vi kun feminiserede frø.

  Udover at udvide vores sortiment tilbud tilbyder vi en kundeservice med stor opmærksomhed til hver kunde, privat eller virksomhed, lille eller stor. Gør verden grønnere er et spil, som vi kun kan vinde sammen.

  Siden 1. januar 2014 lukkede vi vores hovedkontor i Amsterdam, og vi opererer fra vores nye kontor i centrum af Barcelona, ​​mens frøproduktionen forbliver i Holland (feminiseret) og Spanien (autoflowering).

  For at se alle produkter fra Ministry Of Cannabis:

  Ministry Of Cannabis

 • Medical Seeds
  Medical Seeds

  MEDICAL SEEDS - CANNABISFRØ

  Firmaet MedicalSeedS er en lille frøbank som ligger i Barcelona. MedicalSeedS har specialiseret sig produktionen af feminiseret cannabisfrø med genetik samlet fra hele verden. Deres lange erfaring som cannabis avlere har nemlig lært dem hvor vigtig det er at have kvalites frø når der dyrkes cannabis!

  Kvalitetsfrø

  Vi er en frøbank grundlagt for ni år siden med bekymring for at replikere og forbedre en samling genetik, der tidligere er udvalgt til at skabe frø af høj kvalitet.
  icon-3
  Genetik kontrolleret

  Vi har altid taget særlig vægt på at kombinere og krydse sorterne med det formål at opnå en forbedret genetik af god kvalitet og testet i lang tid før at kommercialisere dem.
  icon-2
  Sprøjtningsgaranti

  I medicinske frø er vi så overbeviste om kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder spiregaranti, det vil sige, hvis et af vores frø ikke spiser, er vi ansvarlige og supplerer det til en anden.
  icon-1
  sorter

  I øjeblikket har banken 15 sorter, blandt hvilke du kan finde alle slags aromaer og fornemmelser for de mest udsøgte ganer.

  For at se alle produkter fra Medical Seeds:

  Medical Seeds

 • Mephisto Genetics (Autoflower)
  Mephisto Genetics (Autoflower)

  Mephisto Genetics Story

   Why we love what we do.

  For those just discovering Mephisto Genetics we are a small outfit of autoflower enthusiasts, founded by two friends in 2012 we've now grown to a team of 8 people split between two continents.

  Combined with amazing help from real world and online friends alike we're putting out some of the best automatic genetics available today.

   We've been on a fantastic journey and now we're ready to take on the world.

   e differ from most seedbanks, we take a no smoke and mirrors approach and actively invite our fans to watch and help in our breeding adventures, we document our strains from conception through to release, typically over 5 generations of breeding.

  Ask another company about the genetics and history of their strains, and likely you'll get a robotic, bland response. THat's not the case with us.

  We do all of our work in-house. From selections, to pollinations to de-seeding. If you buy your seeds directly from us it's likely those seeds will have only touched two pairs of hands before yours.

  We work with the finest genetics either exlusive clone-only strains from around the world, or rare seedlines that we make F2's from and then select our new photoperiod parents from.

   We're here for the long term, so take a seat, light one up and follow the fun!

 • Mr. Nice (regulær)
  Mr. Nice (regulær)

  MR. NICE SEEDBANK AND RESEARCH - REGULÆRE CANNABIS AVLSFRØ

  Mr Nice Seed Bank ejes af Shantibaba og inkorporerer talenter fra en anden ligefrem erfaren opdrætter af usædvanlig høj kvalitet og arbejder sammen med Howard Marks. Disse tre individer har en stor erfaring med at producere cannabisstammer. De har produceret en stor del af de vindende stammer af cannabis siden 1990, herunder sådanne legendariske stammer som Northern Lights No. 5, NL5 x Haze, Super Silver Haze, White Widow, White Rhino og White Shark.

  Mr. Nice frøbank har i år foreslået de terapeutiske værdier af cannabis. Gennem menneskehedens historie (siden 2800 B.C.) er marihuana blevet anvendt som medicin. Cannabis er en guldminne: Det producerer op til 60 forskellige cannabinoider og op til 200 forskellige terpener, en rigtig unik cocktail af naturlige molekyler, der har vist sig at være effektive mod Glaucoma, Epilepsi, Multipelsklerose, Tourette-syndrom, Rheumatoid arthritis, Appetitstimulering og smerte terapi.

 • Original Sensible Seeds
  Original Sensible Seeds

  ORIGINALS SENSIBLE SEEDS - CANNABISFRØ

  Fra skaberne af Bigger Pine i 1990 erne og den mest potente af potente 'PR # 1' The Original Sensible Seeds er glade for at bringe en ny serie af feminiseret og autofem cannabisfrø ud på markedet!

  Med økologisk dyrkede og håndpakkede cannabisfrø, sikrer Originale Sensible at kvalitet er det vigtigste for kunder som vælger at købe deres frø hos dem.

  Fra Originale Sensibles Team kontinuerlige rejsen og søgen verden over samt deres egen eksklusive gener, vil de bringe dig unikke variationer af cannabisfrø som du aldrig har set på det kommersielle marked før.

  I første omgang præsenterer de udvalgte og gennemtestede avlinger - Indklusiv 'Old School' favoritter såsom en Blueberry/White Widow krydsning, Skunk Afgani og den dødeligt høje THC strain Black Destroyer. For dem der elsker kvalitet uden for meget besvær, har Orginal Sensible Seeds et udvalg af 'easy to grow' autoflower indklusiv bestsælgeren Auto Purple og Black Domina krydset med Jack Herer Auto - aka Auto Black JH (aka The Prince of Darkness) 

  Du kan også tjekke tidligere udviklet og andre strains ud fra Original Sensible Seeds indklusiv Bigger Pine x Haze og Bigger Pine x Bubblegum med fuldt ud farve billeder i 'The 100 Sativa & Indica strains' volume 1 by. S. Toner - udgivet af the Green Candy Press.

  For mere info om Original Sensible Seeds:

  ORIGINAL SENSIBLE SEEDS

 • Paradise Seeds
  Paradise Seeds

  PARADISE SEEDS AMSTERDAM - CANNABISFRØ

  PARADISE SEEDS - DEN FINEST CANNABISFRØ SAMLING
  Velkommen til Paradise Seeds! Her finder du alt, hvad du behøver at vide om Paradise Seeds, om spiring og voksende cannabisfrø, de forskellige voksende cannabisfrø, vi tilbyder; feminiserede cannabisfrø, regelmæssige cannabisfrø og autoflowering cannabisfrø. Tjek vores cannabisfrøbestillingsoplysninger eller find svar på afsnittet FAQ. Hvis du har yderligere spørgsmål, bemærkninger eller noget andet, du gerne vil dele med os, så lad os vide det. Alle tilbagemeldinger fra dig, vores værdsatte kunder og producenter, er med til at hjælpe os med at yde den bedst mulige service, vi kan.

  For at se alle produkter fra Paradise Seeds:

  Paradise Seeds

 • Rare Dankness
  Rare Dankness

  RARE DANKNESS - CANNABISFRØ

  Winner of multiple Cannabis Cups!

  Rare Dankness ™ blev grundlagt i 2010 efter mange års dyrkning, indsamling, bevaring, og eksperimentere med mange sorter af Cannabis.

  Gennem deres globale netværk af venner, har Rare Dankness været i stand til at arbejde med nogle af de mest efterspurgte og yderst eftertragtede genetiker.

  Rare Dankness samling af genetik spænder over de sidste tre årtier, og repræsenterer de fineste eksemplarer af Cannabis strains i verden.

  Deres arbejde er ikke beregnet til at kopiere "mødre", men at komplimentere genetik ved avl med overlegen hanner.

  Rare Dankness mål er at levere den højeste kvalitet af genetik til det medicinsk marihuana samfund.

  De tror, at vejen til legalisering er gennem uddannelse.


  Rare Dankness ™ er et Colorado selskab, avl frø i COLORDAO, for COLORADO´s apoteker KUN.

  RD GENETIK / Rare Dankness ™ er det globale firma baseret i Europa. Frøene fra RD Genetics / Rare Dankness ™ produceres i juridiske lovlige haver i Spanien.

  For at se alle produkter fra Rare Dankness:

  Rare Dankness

 • Reggae Seeds
  Reggae Seeds

  REGGAE SEEDS THE NATURAL SEEDS - CANNABIFRØ

  Reggae Seeds er et projekt, der blev født i 2006, men det har mange års kollektiv erfaring bag den.
  Vi er dedikeret til at søge efter, udvælge og skabe god genetik. Vi arbejder med de små skatte, vi finder ved at vælge eller fra swaps, gøre kryds med dem, og så gør vi dem tilgængelige for dig.
  Grundlaget for vores genetik er, at de er bærere af meget høje koncentrationer af CBD, egnet til lægemiddelbrug.
  Vores produkt er resultatet af søgningen og arbejdet med genetik og resultatet af vores valg fra alle typer frø, kommercielle såvel som land race.
  Vores kors kommer fra stabil genetik, der er kendt i cannabisverdenen, så kvaliteten er garanteret fra starten.
  Planterne i Reggae-familien er et genetisk udvalg, at de har en fællesnævner, velegnet til indendørs dyrkning (korte, kompakte planter, uden for meget forgrening) samt aklimatiseret til udendørs brug.
  Så hvorfor regelmæssige frø på et feminiseret marked?
  Vi lærte at dyrke med regelmæssige frø, og vi har haft stor succes. Vi lærte at skelne mellem mænd og kvinder, for at vælge mødre og fædre, at lave store kryds med dem og at holde værdifulde mødre.
  Her på Reggae Seeds mener vi, at mænd er yderst vigtige; hos dem har vi evnen til at bidrage til større genetisk mangfoldighed i cannabis.
  Vi foretrækker at forbruge produkter, der er naturlige og økologiske, uden genetiske eller kemiske manipulationer, til gavn for vores helbred og til bevarelse af grøntsagsarter. Erfaringerne har dog vist os, at vi også kan få gode resultater ved hjælp af feminiserede frø, og derfor tilbyder vi Funky Experience-linjen, vores feminiserede frø, alle højkvalitets kryds.
  Vi håber du vil nyde vores sorter så meget som vi gør. Vi håber også, at vores lille bidrag til cannabisverdenen hjælper med at genoprette en del af den genetiske mangfoldighed, der er gået tabt i forrige århundredes forfølgelse.

 • Reserva Privada
  Reserva Privada

  RESERVA PRIVADA - DNA GENETICS COLLECTION - CANNABISFRØ

  Reserva Privada er del af DNA Genetics Collection.

  DNA har vundet over 150 priser for deres bidrag til cannabisindustrien over hele verden. DNA har vundet den imponerende High Times 'Top 10 Strain of the Year' award mere end fem gange, er det eneste frøfirma der har modtaget hver pris, der blev præsenteret ved High Times Cannabis Cup-arrangementerne og blev indført i High Times Seedbank Hall of Fame i 2009. Illustreret nedenfor er en håndfuld vores bedste sejre i branchen, for en komplet liste over til www.dnagenetics.com

  For at se alle produkter fra DNA Genetics:

  DNA Genetics

 • Resin Seeds
  Resin Seeds

  RESIN SEEDS - CANNABISFRØ

  Velkommen til Resin Seeds, skabere af cannabisfrø fra cannabis. Tak fordi du tager dig tid til at besøge os. Vi er grundlæggerne af CBD-bevægelsen, med vores CBD-dronning Cannatonic, som startede en verdensomspændende søgen efter de ultimative lægestammer. Hidtil har kun vores samarbejde med CBD Crew produceret cannabisplanter af samme farmakologiske værdi. Vores team er stolte af at vide, at tusinder af mennesker over hele kloden har haft gavn af de unikke helbredende evner, vores specielt opdrættede stammer tilbyder.

  Tilbage i 2008 blev Cannatonic afsløret for offentligheden og opnået en feat, der ikke var let forestillelig på det tidspunkt: at vinde en High Times Amsterdam Cannabis Cup i en Sativa-kategori med en CBD-rig plante. Vi kan kun antage, at dommerne var så overvældende imponeret over den indledende fornemmelse af en afbalanceret THC / CBD, at de ikke havde andet valg end at inddrage vores cannaboniske frø blandt vinderne.

  Siden da har vi fortsat med at udvikle vores CBD-linje til at omfatte Hammershark og Dieseltonic, som igen vandt en pris i Amsterdams High Times Cannabis Cup, denne gang i 2013. Og nu er vi stolte over at kunne annoncere vores nyeste tilsætning til vores CBD lineup, Kushtonic, hvis slægt vil snart blive afsløret. Mange af vores andre stammer, de høje THC-stammer, er også kendte verden over og modtagere af omfattende priser, fra Chile til USA til Balearerne. Vores genetik dyrkes nu på steder som atypiske for den fælles producent som Gambia, Slovenien, Cambodja, New Zealand og meget mere. Vi kan kun antage, at den globale debat om cannabis når et tippested, hvor samfund endelig begynder at ignorere år med tilbageslag og hjernevaskning over cannabisanlægget og endelig omfavne de sande fordele, det kan tilbyde.

 • Ripper Seeds
  Ripper Seeds

  RIPPER SEEDS - CANNABISFRØ

  Ripper Seeds oprindelse dateres tilbage til begyndelsen af 2000, da vores kærlighed til denne vegetale specie blev for de fleste af os i vores daglige arbejde. Grow Shop industrien blev født og voksede op på halvøen, og vi med ham. I denne periode har vi valgt forskellige sorter, som vi stadig har i dag. Vores viden voksede gennem årene, men var midt i 2011, da vi besluttede at komme sammen og danne Ripper Seeds. Siden da stræber vi efter at gøre hver dag lidt bedre til vores arbejde og tilbyde vores tilhængere en højkvalitets frø 100% feminiseret.

  For at se alle produkter fra Ripper Seeds:

  Ripper Seeds

 • Royal Queen Seeds
  Royal Queen Seeds

  ROYAL QUEEN SEEDS - CANNABISFRØ

  Royal Queen Seeds er den Hollandske cannabis frø bank  som er en af de hurtigst voksende frø banker i Europa. Chillo har et godt samarbejde kørende med Royal Queen Seeds og har i starten af 2015 langseret hele Royal Queen Seeds katalog. Det gælder både feminiseret, autoflower og CBD cannabis frø.

  Velkommen til Royal Queen Seeds:

  Cannabis frø

  Royal Queen Seeds er blandt Europas hurtigst voksende cannabis frø firmaer. Efter mange års erfaring indenfor cannabis frø dyrkning i Holland, besluttede vi os for at langserer vores egen linie af cannabis frø og er nu istand til at tilbyde dig kvalitets feminiserede, autoflower og medical cannabisfrø til rigtig god pris.

  Cannabis, Marijuana, Weed, Skunk, Bud, Cronic, Ganja - hvad end du kalder det, så har vi et bredt udvalg af feminised, autoflower og medical seeds du kan vælge imellem. Nu til dags er der mange forskellige strains af cannabis frø og mange forskellige frø firmaer at vælge imellem, valg af cannabis frø kan være altafgørende. Her hos Royal Queen Seeds sætter vi en stor ære i at tilbyde et godt udvalg af høj kvalitets cannabis frø til en fair pris.

  Hvad enten du er på udkig efter en indica, sativa eller autoflower strain (indeholder ruderalis genetik), vi er tilfredse med at kunne tilbyde noget for enhver cannabis elsker smag. Alle vores frø er feminiserede, hvilket betyder at du ikke skal finde og fjerne han planter - så du kan koncentrer dig om at udvide bud produktionen på dine hun planter.

  Vores brede udvalg indeholder adskellige Highlife Cup og High Times Cannabis Cup pris vindere. Blandt dem klassiske strains som White Widow, Shining Silver HazeNorthern Light og Amnesia Haze. Vi tilbyder også verdenskendte strains såsom O.G KushCritical og Skunk#1.

  I tillæg har vi vores feminiserede autoflower varianter, de fleste af dem tager 8-10 uger fra frø til høst. Dyrkning bliver ikke nemmere. Med disse frø, kan selv den første 'Grower' opnå et godt resultat og producere den bedste kvalitets marijuana


  Alle vores frø bliver dyrket økologisk, udvalg ved hånd og regelmæssigt tjekket for spirings procent. Vi pakker også vores frø i en strærk indpakning for at beskytte dem mod det omkringværende miljø og dermed sørge for at du får fingrene i dem, de er i bedste omgivelser overhoved muligt.

  Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endeligt, besøg vores hjemmeside www.royalqueenseeds.com eller besøg vores butik i Amsterdam. Vi er altid glade for at hjælpe.

  Keep Growing!

  The Royal Queen Seeds team.

  For at se alle produkter fra Royal Queen Seeds:

  Royal Queen Seeds

 • Sagarmatha Seeds
  Sagarmatha Seeds

  SAGARMATHA SEEDS AMSTERDAM - CANNABISFRØ

  Sagarmatha Seeds ønsker at takke alle vores tilfredse kunder for spredning af vores produkt og omdømme over hele kloden. En verdensomspændende genetisk pool blev placeret i vores pleje for at give marihuana-rygere og dyrkere med friske, originale sorter af marihuana.

  Efter 20 års tjeneste har vi fremkommet som en værdifuld kilde til kendskabskvalitet af cannabisfrø. Sammen med din feedback og interesse vil vi fortsætte med at tilbyde en række lækre godbidder til de mange marihuana landmænd i verden. Disse "magiske bønner" har givet Sagarmatha og venner mange timers nydelse og underholdning. Hvert stadium af udvikling, fra planlægning, plantning til endelig levering, har været en stor fornøjelse.

  Næsten hver erfaring vil have toppe og dale over tid - hver landbruger har deres andel. Vi mener, at Sagarmathas toppe vil give vores kunder den højeste cerebrale udsigt og fysiske fornemmelser muligt med marihuana.

  Nyd venligst vores katalog med en ven. Vi håber du vil kunne deltage i nogle af vores potente produkter. Måske med din deltagelse og vores planter kan vi hjælpe med at skabe fred på vores planet.

  For at se alle produkter fra Sargarmatha Seeds:

  Sargarmatha Seeds

 • SamSåra seeds
  SamSåra seeds

  SAMSÅRA SEEDS - CANNABISFRØ

  SamSåra Seeds blev udtænkt som en frøbank, der søger at tilbyde sine kunder ikke kun cannabisfrø, men også et livsstilsvalg og en forståelse for cannabis.

  Vi tilpasser os konstant til skiftende omstændigheder på udkig efter nye oplevelser for at tilbyde producenterne af vores frø.

  Vi mener, at der skal være balance mellem de frø, vi tilbyder vores kunder og deres behov. Dette er vores filosofi, vores holdning til livet, og det er helt gyldigt og nyttigt at imødegå de udfordringer, vi møder hver dag. Vores stammer udvikles i overensstemmelse med disse begreber balance og harmoni.

  Hver eneste af de stammer, du finder i vores katalog, er designet og udviklet meget omhyggeligt og fokuserer vores energi og engagement på vores kunder i at tilbyde kvalitet, originalitet og medicinske sorter.

  Vi har skabt en række planter med det formål at differentiere os fra de øvrige frøbanker. Vi valgte forældrene ved at krydse nogle af vores bedste moderplanter, forudsat at disse opfyldte vores kunders organoleptiske og medicinske kriterier samt aktuelle markedsbehov.

  For at opnå dette brugte vi længe på at lytte til og notere interesser, smag og interesser for cannabiselskere rundt om i verden. Det er derfor, at du finder kryds i vores katalog, der ville være meget svært at finde i andre banker. Der er også stammer, der oser af balancen og den naturlige harmoni af denne hellige plante, som mennesker har dyrket i mere end ti tusinde år.

   Cannabisanlægget er uløseligt forbundet med begrebet "medicin". Vi ved, at en af ​​hovedårsagerne til cannabisanlægget eksisterer, er at vi kan bruge det til vor egen fordel og udnytte sine mange palliative og kurative applikationer. Det kan bruges effektivt og sikkert med andre medicin.

  Cannabis medicinske værdi er derfor det aspekt, der interesserer, motiverer og bekymrer os mest, når vi udvikler vores stammer. Vi var især forsigtige med at vælge de sorter, der giver højest mulige medicinske værdier til vores planter, uanset om disse primært er Indica eller Sativa dominerende.

  Den helbredende værdi af CANNABIS og dens derivater er blevet bevist og accepteres til at behandle en bred vifte af forskellige lidelser.

 • Sensi Seeds
  Sensi Seeds

  SENSI SEEDS - CANNABISFRØ

  Velkommen Sensi Seeds. Her kan du opdage historierne bag mange forskellige facetter i dette legendariske frøfirma fra begyndelsen som en mands lidenskab og en lille samling af meget specielle frø til den virkning, som Sensi-genbanken har haft på medicinsk marihuana og cannabis-kultur i Holland og videre.

  Sensi Seeds har udvidet sig de sidste par årtier med at omfatte søsterselskaber, der er viet til industriel hamp, at uddanne offentligheden om cannabis sande virkninger og potentiale og til rent afslapning i smukke omgivelser. Alle grene af virksomheden er baseret på samme etik: det handler ikke kun om Sensi Frø, det handler om planten.

  Sammenvævet med Sensi Seeds historie er historierne fra de mennesker, der gjorde det muligt. Ben Dronkers, hans familie og venner introduceres i historikafsnittet.

  Placeringerne og mere information om Sensi Seeds butikker findes i afsnittet Shop Locations.

  Lægemiddelbrugere og enhver, der er interesseret i marihuana medicinske egenskaber, finder nyttige og relevante råd og baggrundsoplysninger i afsnittet om medicinske cannabis.

  Vi håber du finder dette afsnit af hjemmesiden nyttigt og underholdende, og vi takker for din interesse for at lære mere om Sensi Seeds.

  For at se alle produkter fra Sensi Seeds:

  Sensi Seeds

 • Serious Seeds
  Serious Seeds

  SERIOUS SEEDS - CANNABISFRØ

  Serious Seeds er hjemsted for de klassiske prisbelønnede cannabisstammer AK-47, Bubble Gum, Chronic, Kali Mist, White Russian, Warlock, Double Dutch, Biddy Early, Motavation, Serious 6, Autoflowering White Russian # 1, Serious Happiness, Alvorlig Kush, CBD-Kronisk og CBD-beriget Warlock.
  Vi tilbyder den bedste kvalitet af cannabisstammer på markedet siden 1994.
  Indtil juni 2017 har vores stammer modtaget mere end 90 priser (som vi ved af!) I forskellige Cannabis-konkurrencer rundt om i verden.
  Mange af disse priser blev vundet af custmers vokser fra vores detailfrø, hvilket viser: ALLE KAN VÆKTE EN VINNER MED SERIOUS SEEDS!
  Vores filosofi er at udvikle let at dyrke, stabil og homogen genetik til medicinske og rekreative rygere.

 • Shortstuff Seeds (Autoflower)
  Shortstuff Seeds (Autoflower)

  SHORT STUFF SEEDS - AUTOFLOWER CANNABISFRØ

  Shortstuff Frø:

  Frem for alt er vi cannabisentusiaster! Udover det er vi lidenskabelige med auto-blomstrende genetik og deres konstante forbedring.

  Vi er en gruppe opdrættere, der arbejder i Spanien med det formål at producere de bedste autoflowering cannabis stammer i verden. Vi har alle arbejdet med cannabisgenetik siden 1990'erne og skiftede fokus til biler i midten af ​​2000'erne, da den fælles læge skabte den oprindelige Lowryder-stamme.

  Når vi først indså, at den fælles læge skabelse betød, at cannabisplanter kunne gå fra frø til bud i 65 dage, uanset hvor mange timer sollys de fik, vidste vi, at Autos var vejen frem for os og mange andre cannabisfrøopsamlere.
  Vi begyndte at eksperimentere med den oprindelige lowryder og lavede markeringer af de bedste eksemplarer og brugte dem til et avlsprogram, der fører os til Shortstuff no.1. Shortstuff no.1 var afgørende en bedre udbytte, mere kraftig version af lowryder og blev brugt som grundlag for vores avlsprogram.

  Når vi først fik stabilitet # 1 stabiliseret, begyndte vi at se på at krydse det med fotografiske stammer, så vi kunne tilføje forskellige genetiske træk, større udbytte, mere potente knopper og højere planter, mens vi altid holder auto-blomstrende egenskaber.
  Vores første succes var Snowryder, som var et kryds af snehvid og shortstuff # 1. Snowryder er en kraftig, harpiksoverdækket hvid belastning, som var fuldautomatisk og tog virkelig biler til det næste niveau, samtidig med at man demonstrerede til skeptikerne, at autos kunne pakke det samme slag som fotografiske stammer.

  Fra de første dage af Shortstuff # 1 og Snowryder begyndte vi at eksperimentere med flere og flere kryds og markeringer og har formået at skabe et udvalg af auto blomstrende cannabisstammer, som er noget andet.

  Vores sortiment af autoflowering stammer kan opdeles i 3 hovedkategorier, hvorfra de fleste frøkøbere kan finde deres nøjagtige genetiske krav:

  Dværg Autos

  Disse er som den oprindelige lavblæser meget korte hurtigt blomstrende indica dominerende stammer, som er perfekte, når stup eller mangel på plads er vigtige faktorer. Den gennemsnitlige højde af disse dværgautos er 30-60cm (1-2 fod) og blomstringstider er 65-70 dage
  • Shortstuff # 1
  • Snowryder
  • Blå Himalaya
  • Dr. Feelgood
  • Sharkbite
  Næste generation biler

  Disse mellemstørrelsesautos vokser større end dværgautos med en højde på mellem 60cm og 100cm (2-3 fod) og giver meget større udbytter. Blomstringen er mere i området omkring 70 dage, og styrken er meget høj
  • Auto Assassin
  • Himalaya Blue Diesel
  • Mi5
  • Onyx
  • Russian Rocket Fuel
  Super biler

  Disse er sande auto blomstring sativas udviklet af opdrætter søm efter mange års forskning og udvikling. Super biler er en helt anden type auto, da de i modsætning til de fleste er sativa dominerende, vokser så meget høje og producerer massive udbytter af Hazy, opløftende knopper af højeste kvalitet. Super biler er stadig fuldautomatiske, men tager længere tid at afslutte, går fra frø til bud i 100-120 dage. Belønningerne er planter, som kan overstige 2 meter i højden (6'6 ") og kan give over 200 g pr. Plante. Super biler arbejder brillant indendørs, men udendørs, de kommer virkelig i deres egen, får lov og lys til virkelig at trives!
  • Super Cali Haze
  • Super Stinky

  Vi har nu også produceret en række eksperimentelle stammer, som vil blive realiseret gennem en ny samling kaldet 'The Boutique Line'. 'The Boutique Line' indeholder den mest opdaterede autoflowering genetik, der skubber grænserne for, hvad der kan gøres med autos. Alle stammerne i the Boutique Line er store, høje, kraftige udbyttere og er blevet produceret 'in-house' af Shortstuff's hovedopdrættere.

  • Auto Big Gun
  • Auto Bud Cannon
  • Auto Pink Grapefrugt
  • Auto Purple Amnesia
  • Auto spansk diesel
  • Auto 'Tha Shiznit'
  • Auto Yeti

  Vi arbejder konstant på og forbedrer vores kerneområde med regelmæssige og feminiserede autoflowering cannabisfrø og vil med jævne mellemrum tilføje nye stammer til vores katalog, som vil være tilgængeligt via et netværk af autoriserede forhandlere.

  For at se alle produkter fra Short Stuff Seeds:

  Short Stuff Seeds

 • Soma Sacred Seeds
  Soma Sacred Seeds

  SOMA SACRED SEEDS - CANNABISFRØ

  Tilbage i 1967 arbejdede jeg hos IBM som postkonsulent i kontorproduktdivisionen på Madison Avenue i NYC. En anden medarbejder hjalp mig med at få nogle marihuana rullet op i leddene. Lige efter arbejdet gik jeg ned til East River klædt i min tredelt trøje og slap og tændte min første ledd. Jeg blev straks forelsket i den rolige følelse, den bragte til hele mit væsen. Jeg var 18 år gammel.
  I de 45 år, der er gået siden mit første led, har jeg fundet cannabis at være en af ​​de mest positive kræfter i mit liv.
   
  Hvordan det startede

  Jeg begyndte at dyrke cannabis i 1971 i det sydlige Vermont. Jeg ejede og kørte en vegetarisk restaurant og bageri. Da jeg blev mere opmærksom på min kost, kom en dybere viden om økologi og dens virkning på omgivelserne med territoriet. Dette førte naturligvis til min voksende cannabis på en økologisk miljøvenlig måde. Fra det tidspunkt har jeg fundet forskellige måder at gøre mine tommelfinger grønnere.
   
  Gennem årene

  Denne storslåede planteart har hjulpet lære mig kunsten at have og tage sig af kuplanter, murtureringen og kunsten at fotografere for blot at nævne nogle få. Langt fra at være en demotivator er marihuana blevet sammenvævet med mange af mine interesser, og dens indflydelse har åbnet mit sind for at udforske mange, jeg måske aldrig har haft andre kloge forfulgt. Selv om marijuana love aldrig er retfærdige rundt om i verden, nægter jeg at opgive min ret til at få mit nadver og medicin løbende nær mig i form af tøj, mad, planter, papir og røg. På den måde gør jeg min del til at overgrove hele darn-stedet.
  I de seneste år har jeg skrevet artikler om voksende miljøvenlig cannabis. Disse artikler findes også i min bog.
   
  Økologisk marihuana dyrkning

  Jeg har kondenseret og organiseret denne rådgivning her, så den dækker haven fra begyndelsen til slutningen og tilføjer nogle nye indblik i de mest up-to-date muligheder for økologisk marihuana dyrkning. Denne bog repræsenterer mange år med at prøve forskellige vækstmetoder for at finde ud af, hvilke der fungerede bedst og var de mest biologisk venlige.
   
  Må det hjælpe med at gøre dig og vores planet grønnere.
   
  Fred, Soma

  For at se alle produkter fra Soma Sacred Seeds:

  Soma Sacred Seeds

 • Strain Hunters
  Strain Hunters

  STRAIN HUNTERS SEED BANK - CANNABISFRØ

  OM Strain Hunters

  Formål
   
  Vores planet er hjemsted for millioner af dyrearter og planter med deres eget habitat, og hver spiller en unik rolle i det perfekte naturdesign. Desværre er mange arter af planter og dyr offer for ukontrolleret menneskelig udvikling. Strain Hunters eneste hensigt er at identificere, lokalisere og hente cannabislandracer, der endnu ikke er blevet undersøgt, for at give forskere og læger mulighed for yderligere at øge kendskabet til cannabisplanten på lægemiddelområdet.
   
  Bevarelse
   
  Cannabis, en af ​​de mest gamle planter kendt for mennesket, der anvendes i alle civilisationer over hele verden til medicinske og rekreative formål, står overfor en meget reel trussel mod udryddelse. En dag kunne disse planter være nyttige til at udvikle bedre medicin til de syge og lidelsen. Vi mener, at det er vores pligt at bevare så mange cannabislandracer i vores genetiske database og ved at opdrætte dem til andre velundersøgte lægestammer udelukkende til videnskabelig forskning.
   
  Om stammejægere
   
  Strain Hunters er en række dokumentarfilmer med det formål at informere offentligheden om søgen efter bevarelsen af ​​cannabisanlægget i form af særligt sårbare landracer med oprindelse i de fattigste områder på planeten.
   
  Et af FN's mål, der blev offentliggjort for mange år siden i officielle rapporter, var at udslette cannabisanlægget fra jordens overflade inden år 2010. I virkeligheden er dette langt fra at blive opnået, fordi mennesket fortsætter med at bruge cannabisanlægget til religiøse, medicinske og rekreative formål uanset hvad loven siger.
   
  De fleste kulturer kan ikke forstå, hvordan en plante kan gøres ulovlig. I de fleste menneskers opfattelse står planter og dyr over en status af lovlighed eller ulovlighed, de eksisterer kun i et højere naturdesign, der rækker ud over menneskelige love og regler.
   
  Ikke desto mindre gennemfører de fleste regeringer af cannabisproducerende lande drastiske foranstaltninger for at ødelægge afgrøder. Farlige kemikalier sprøjtes over markerne og over landmændene selv i de fleste tredjelande lande, og de fattigste mennesker på planeten er dem der betaler den højeste pris for dyrkning af en plante, der ikke dræber. Men i stordriftsfordelingen, hvor efterspørgslen dikterer forsyningen, har de fattigste mennesker på planeten ikke andet valg end at dyrke cannabis som en kontant afgrøde for at fodre deres børn og sende dem til skole. Fællesskaber, der er isoleret i fjerntliggende områder i de fattigste regioner på planeten, er ofte beboere af meget specielle landracer.
   
  Den verdensomspændende retsforfølgning på cannabisanlægget skaber behovet for at gå på jagt efter de ægte landracer, der er tilbage i planetens fjerneste hjørner.
   
  Disse stammer, der er isoleret i årtier og undertiden i århundreder, konstant indavl, er baseret på alle de tusindvis af variationer, vi kender i dag i cannabisindustrien. I disse landracer er der hundreder, måske tusindvis af unikke cannabinoide profiler, som aldrig er blevet evalueret af medicinalindustrien; Ikke desto mindre kan de være en stor hjælp i fremtiden, når kendskabet til cannabisplantens medicinske egenskaber vil komme videre. En af disse cannabinoidprofiler kunne skjule det næste mirakelmedicin til behandling af meget alvorlige sygdomme. Begrebet stammejægere stammer fra behovet for at bevare naturens gaver til mennesket, i stræben efter en bedre fremtid.
   
  At være en jæger er en personlig udfordring, en lidenskab og en livsstil. Strainjagt er en meget delikat opgave, en der involverer sociale færdigheder, en rejseorienteret mindramme og en kniv af skør. Udover at være fysisk egnet, skal stamjægeren tale flere sprog, kunne blande og socialisere sig i forskellige miljøer, og skal være villig til at forpligte sig til en livsstil på fastbanen. Fra junglerne i Afrika og Asien til bjergkæderne i Sydamerika er belastningsjægerne på mission for at bringe de mest vigtige og isolerede cannabislandracer, der er kendt for manden, tilbage.
   
  De logistiske udfordringer, der er involveret i stansjagt, er ret betydelige, men Arjan, ejer og grundlægger af det grønne hus imperium har viet en stor del lidenskab, tid og ressourcer til denne opgave. Efter to årtier brugt stamme på jagtprogrammerne i Green House Seed Company, er det nu på tide at vise verden, hvad jagten handler om. Strain Hunters er en helt ny serie dokumentarfilm, real-life rapporter om søgen efter de største tabte cannabisstammer, en dyb indsigt i den typiske "dag på kontoret" af de mest succesrige frøproducenter i verden.

  For at se alle produkter fra Strain Hunters:

  Strain Hunters

 • Sweet Seeds
  Sweet Seeds

  SWEET SEEDS - FEMINISERET CANNABISFRØ

  Sweet Seeds er født, en af de feminiserede frøbanker i Spanien, med vores første reference, Black Jack® (SWS01) -stammen.

  Vi vil gerne takke alle dem, der siden 2005 har stolet på vores projekt, og vi håber, at du en sæson mere med vores lækre udvalg af søde og aromatiske stammer.

  For at se alle produkter fra Sweet Seeds:

  Sweet Seeds

 • Super Strains
  Super Strains

  Superstrains er et frøfirma grundlagt i 2010.
  Faktisk eksisterede arbejdet i årtier som Nevenaktivitet af gødningsproducenten HY-PRO, og selvforsyningen var en logisk konsekvens.

  Det vigtigste her var flyvningen, der tog frøafdelingen, da feminiseringsprocessen blev introduceret.
  Zadentak fra HY-PRO voksede ind i en selvstændigt fungerende organisation.

  Var for århundredeskiftet korsnings- og avlens hovedaktivitet, er femininerne fra 2000 en proces, hvor man har specialiseret sig.
  Kombinationen af disse discipliner har sikret den ledende position, Superstrains i dag indtager i sit felt.

  Kryds og opdræt af sorter gennem årene, den endeløse kombination af egenskaber som vækst, blomst, smag, effekt, modstand mv.
  Har allerede ført til et genetisk resultat kendt over hele verden som Amnesia.
  Det kan siges, at der i løbet af 20 år ikke er sket noget mere på markedet, der er så attraktivt for fantasien som denne legendariske plante.

  Det er det store valg af genetik, hvorfra det nuværende sortiment af Superstrains er destilleret.
  Den tilgængelige genetik er det bedste ifølge Superstrains for hver bruger, uanset om det er rekreativt eller medicinsk,
  Udenfor eller indeni, som et færdigt produkt eller som et råmateriale til videre behandling.

  Med Amnesia som flagskib er det meget værd at tage hele sortimentet.

  Foruden hendes berømte datter er der for eksempel Stat of the Enemy, Amnesiens Moder.
  Det er en særdeles potent indica med en unik musky duft og smag. På trods af hendes høj alder (siden slutningen af 80'erne på markedet) er hun stadig meget populær, og siden fremkomsten af medicinsk marihuana er dens smertestillende egenskaber meget vigtige for denne popularitet. Det er også den mest Indica variation i sortimentet af Superstrains.

  Dette sortiment går gennem El Cucaracha, 7th Wave, Next of Kin og til sidst Amajikoym sativa.

  Sortimentet er som nævnt sammensat af de bedste ledige egenskaber pr. Sort. Sortimentet i sig selv er meget velorganiseret og krydser fra 3, ikke inkluderet i denne generation.

  Superstrains aktiviteter fokuserer i dag primært på genetisk arvelighed og forudsigelighed, som kan yde et særligt bidrag til medicinske applikationer.

 • TGA - Genetics
  TGA - Genetics

  TGA GENETICS SUBCOOL SEEDS - CANNABISFRØ

  TGAgenetics Subcool Seeds
  Velkommen til TGAgenetics, Home of Subcool og MzJill, The Weed Nerds og The Green Avengers, Heroes of the Farm og Norstar Genetics. Her kan du finde links til nyttige oplysninger og en liste over steder, der bærer officielle TGAgenetics samt TGAClothing og Subcools bøger. Vi sælger ikke frø på denne hjemmeside, kun tøj og bøger, men vi giver en bekvem liste over autoriserede anerkendte distributører over hele verden.

  TGA Genetics kan ikke producere Femenized frø på dette tidspunkt. Tjek venligst tilbage, når Sub sælger.

  Vores fokus er genetik ikke frøvirksomhed, vi forlader det til andre. Med det i betragtning er webstedet fyldt med information om TGAgenetics, så tag dig tid til at kigge rundt om de mange forskellige sektioner på hjemmesiden.

  TGASeeds blev dannet i 2001 af en lille gruppe af dedikerede medicinske producenter, der var blevet trætte af de falske påstande og dannede markedsføring, der stadig er almindelig for denne dag i frøvirksomheden. I stedet for at følge industristandarden havde de tanken om at "open source breeding" opnåede oplysninger og specifikke data fra tusindvis af medicinske cannabisavlere. Nu 17 år senere har denne forskning resulteret i oprettelsen af ​​45 nye stammer, der er meget forskellige fra hinanden og designet specielt til visse forhold. TGA-stammer bruges til at lette lidelsen hos mennesker over hele verden fra: Smerte, Kvalme, Tremor, Nervesmerter, Angst og endda Sociale Forstyrrelser. Vi tror ikke på korte nedskæringer, mens resten af ​​branchen tager som femininerende frø eller skaber Auto Flowering stammer ved at kombinere rudeilis med lav styrke med almindelige hybrider. I stedet har det taget os op til et årti bare for at perfektere vores flagskibs høje THC-V-stamme Jack the Ripper eller vores Cup-vindende vortex. Vores medicinske stammer er meget duftende og har kraftige harpiksproducerende træk og er værdsat af mange opdrættere for den unikke lugt og smag. På vores stamguide tilbyder vi en af ​​de mest præcise og dybdegående produktbeskrivelser i branchen, der er sammensat af tusindvis af producenter i vores "Open Source" -metode.

  Hvis du er træt af klogt klædte kvinder i Annoncer, der forsøger at sælge medicin og overdrevne krav, skal du tjekke, hvad andre producenter siger om TGAgenetics og overveje at prøve nogle af vores organisk producerede medicinske cannabisfrø

  TGAgenetics

  The Science of Dank

  Cannabis er kunst

  For at se alle produkter fra TGA Subcoll Seeds:

  TGA Genetics Subcool Seeds

 • The Cali Connection
  The Cali Connection

  THE CALI CONNECTION - CANNABISFRØ

  Cali Connection er en frøvirksomhed med en hensigt at forsyne verden med Calis bedste genetik i frøform. Vores opdrættere fra SoCal til NorCal har opnået og har vokset Cali's fineste i årevis og ser frem til at give deres favoritter med resten af verden. Mulighederne er uendelige, når du har det bedste af det bedste at arbejde med. Ægte genetik er vores mission. Vores mål er at sikre, at vi på alle mulige måder leverer et frø, der er rigtigt mod moderens genetik eller hybrid eller cross.

  For at se alle produkter fra The Cali Connection:

  The Cali Connection

 • The House of the Great Gardener
  The House of the Great Gardener

  THE HOUSE OF THE GREAT GARDENER - CANNABISFRØ

  The House of the Great Gardener har arbejdet med "compassion clubs" i over et årti , hvor vi har indsamlet de bedste medicinske strains i henhold til patientenes behov , for at udvide vores udvalg af Indicas og Sativas . Vores mål er at lave frø af strains, der fungerer for dig . Vi er sikre på at ​​det er en psykologisk fordel at vide du har frø fra en strain som under dyrkning vil gøre at du føler dig bedre .

  Kvalitet og kontrol har altid været en topprioritet , fordi vi ved, at vores kunder fortjener adgang til kvalitet frø , der producerer kvalitet medicin . The House of the Great gartnerens feminiseret linje består af top genetik , der gennem tiderne har passeret vores vej. Vi har også skabt vores egne genetiske linjer og er altid eksperimentere med nye kombinationer . Rejsen fortsætter!

  GG Bless .

  For mere info om The House of the Great Gardener:

  THE HOUSE OF THE GREAT GARDENER

  OBS: Cannabisfrø er KUN lovlige som samleobjekter i Danmark!

 • T.H.Seeds
  T.H.Seeds

  T.H SEEDS AMSTERDAM - CANNABISFRØ

  Siden starten har T.H.Seeds® været på forkant med New School Canabis Genetics. Født på et tidspunkt, hvor næsten alt i Amsterdam var en blanding af Northern Lights, Skunk og Shiva i forskellige proportioner, T.H. Seeds® har arbejdet længe og svært at bringe nye stabile sorter på markedet. T.H.Seeds® var frøfirmaet ansvarlig for at bringe Original Bubblegum ™ fra staterne og var den første til at sælge Bubblegum ™ frøene (se New York Times, februar 1994). Disse Bubble Gum ™ genetik hjalp mange Coffeeshops med at vinde mange High Times Cannabis Cups gennem årene.

  Efter Bubble Gum ™ bragte T.H.Seeds® S.A.G.E. ™ (Sativa Afghani Genetic Equilibrium ™) fra de høje bjerge i det centrale Californien til Holland. Navngivet "S.A.G.E." ™ på grund af sin særprægede krydrede lugt og smag, vil dette plantes Haze-y smag og høj vilje narre dig til at tro, det er en ren Haze sort. Men når du vokser det, vil du ikke opleve de lave udbytter af alle andre Haze sorter. De store udbytter du får kommer fra den afghanske side, men uden at overvinde denne plantes overlegne Haze-smag. I to år blev THC-procenten af ​​de 50 sorter, der blev indtastet af alle kaffebarer og frøvirksomheder indgået i High Times Cannabis Cup, etableret. S.A.G.E. ™ scorede 3. (1998) og 2. (1999) højeste THC med over 20%. Begge år var denne THC ranking højere end nogen af ​​Coffeeshop eller Seed Company Cannabis Cup vindere! Og det ene år (1999) blev S.A.G.E. ™ vand hash indført i Cannabis Cup det vandt igen. Ved 2014 Cannabis Cup i Amsterdam blev alle indgange testet igen og S.A.G.E. scorede en kæmpe 25.06% THC.

  For at se alle produkter fra T.H Seeds:

  T.H Seeds

 • Vision Seeds
  Vision Seeds

  VISION SEEDS - CANNABISFRØ

  Hver historie har en begyndelse, og det samme gør historien om Visionsfrø. For mere end 15 år siden blev Vision til stede som følge af en mands passion for cannabis dyrkning, kultur og livsstil. Denne mand er Danny B. grundlægger af Vision og den blomstrende kraft bag dagens Visionsfrø.

  Vision, der er dybt forankret i alle aspekter af hollandsk cannabis dyrkning fra både de professionelle såvel som de rekreative dyrkere. Vision var i stand til at holde øje med udviklingen af ​​stamgenetik, fremkomsten af ​​feminiserede frø og den nu mere og mere populære auto-blomstrende stammer fra starten.

  På dette stadium var Vision hovedsagelig at sælge kvalitetsgenetik fra allerede veletablerede opdrættere samt en række produkter, der gør en vellykket optimeret vækst mulig.

  Alt ændrede sig i sommeren '99, da Herbal Harald sluttede sig til Vision Teamet. Under den saglige vejledning af Herbal Harald begyndte den faktiske Vision Seeds eksperimentering og belastningsoptimering. Ved at anvende genetik fra de bedste stammer rundt omkring i verden resulterede isolering af de mest ønskelige træk med hensyn til udbytte, smag, lugt, virkning, udseende, modstandsdygtighed mod sygdom og generel lethed at vokse, at krydse disse stammer til perfektion og stabilisere dem i nogle af de fantastiske stammer Vision Seeds kan nu tilbyde.

  Gennemførelsen har taget mange års forsøg og fejl, og stammer har kun været tilgængelige for de lokale producenter i Maastricht, Achen, Liège-regionen - udrydder uoverensstemmelser, uønskede egenskaber og indsamling af førstehånds dyrkningsoplevelser uden for vores egne testområder.

  Så endelig i 2010 var vi 100% sikre på, at vi havde et varieret højkvalitetsstammer for at tilbyde verden, og vores alle feminiserede frø blev officielt indført som "Visionsfrø" på Cannafest 2010 for første gang.

  Siden introduktionen i 2010 har Vision Seeds vokset med et forbløffende pas og opnået hurtig popularitet over hele Europa og hinsides, der er tilgængelig hos de fleste større frøforhandlere og forhandlere i alle lande, hvor spredning af cannabisfrø er tilladt, Vision Seeds når så langt som Sydamerika.

  Visionsfrø tilbyder nu 17 stammer, hvoraf 5 er automatisk blomstrende, og vi introducerer endnu 4 fantastiske stammer i begyndelsen af ​​2014, hvilket vil bringe vores samlede til 21 stammer med kun de bedste egenskaber.

 • World of seeds
  World of seeds

  WORLD OF SEEDS - CANNABISFRØ

  World of Seeds blev grundlagt for at bidrage til samfundet med vores særlige måde at forstå den fornuftige brug af cannabis som en medicin og understreger den allerede eksisterende anvendelse som anti-emetisk og smertestillende i palliativ medicin og dens mulige anvendelser i fremtiden som en stærk antioxidant og antispasmodisk middel. Vi nævner også de mulige risici, der kan opstå i rekreative anvendelser og misbrug af anlægget.

  Vores mål er at nå så bred målgruppe som muligt, både dem, der søger en desperat løsning på sundhedsproblemer, og som nyder godt af fritidsbrug. Velkommen til World of Seeds site; her finder du et katalog over produkter relateret til cannabis.

  For at se alle produkter fra World Of Seeds:

  World Of Seeds

 • Tropical Seeds Co.
  Tropical Seeds Co.

  TROPICAL SEEDS - CANNABISFRØ

  Tilbyder Cannabisfrø af Høj Kvaliet.

  Tropical Seeds co. har et stort udvalg af premium kvalitets cannabisfrø i både regulær og feminiseret udgave.

  • Stor medicinsk værdi Indicas
  • Forskellige og friske F1'er og hybrider
  • Utrolig potente og nydelige Sativas
  • Verdens bedste Landracer - Rene strains
  • Vi tager det til toppen med vores egne Autoflower Strains

  For mere info om Tropical Seeds Co.:

  TROPICAL SEEDS CO.

  OBS: Cannabisfrø er KUN lovlige som samleobjekter i Danmark!

Viser 1 - 9 af 9 produkter
Viser 1 - 9 af 9 produkter

Menu