CANNA GØDNING OG NÆRING

CANNA er producent af næringsstoffer og vækstmedier til dyrkning af hurtigt voksende planter. Helt siden grundlæggelsen i begyndelsen af 90'erne er alle produkter blevet videnskabeligt testet først, før de sættes på markedet. Men selv før virksomheden blev etableret, var grundlæggerne allerede videnskabeligt banebrydende ...

Mere
 • CANNA Bio
  CANNA Bio
 • CANNA Terra
  CANNA Terra

  Canna gødning til jord

 • CANNA COCO
  CANNA COCO

  Canna COCO er en linje af næringsstoffer og substrater, som er specielt udviklet til dyrkning af planter i kokos. CANNA COCO var den første produktlinje til kokos dyrkning. I dag er det den mest populære voksende produktlinie for både professionelle og amatører.

  Udover den almindelige COCO-linje er der også CANNA COGr. Denne linje indeholder det specielle COGr og er perfekt til den erfarne og krævende dyrkeren.

  Fordele ved CANNA COCO
  Coco avlere, der virkelig ønsker det bedste af det bedste vælge Canna COCO. Det er en sofistikeret kombination af cocosubstrater og gødninger af høj værdi, der garanterer de bedste resultater. Fordele ved CANNA COCO:
  CANNA COCO stimulerer rodudvikling
  Miljøvenlige
  Ubesværet dyrkning
  CANNA COCO lagrer vand og næringsstoffer

  CANNA COCO stimulerer rodudvikling
  CANNA COCO-substratet er mere luftigt end for eksempel pottemix. Det betyder, at der er mere plads til rooting og planter får meget mere ilt. Dette stimulerer vækst og blomstrer og giver større udbytter.

  Miljøvenlige
  Fordele ved COCO
  CANNA COCO substrat er miljøvenligt. Der bruges ingen energikrævene produktionsmetoder under produktionen af dette langtidsholdbare dyrkningssubstrat. Kokosfibre er fremstillet af kokosnødder, som er et naturprodukt, som kan høstes hele året.

  Ubesværet dyrkning
  Det er let at dyrke i CANNA COCO. Alle næringselementerne til vækst- og blomstringsfasen er til stede i CANNA COCO A & B næringsstoffer. På grund af CANNA COCO-substratets unikke buffringsevne (det binder næringsstoffer og frigiver dem), og dets svamplignende struktur, er næringsstofferne nødvendige for at sikre høje udbytter opbevares i kokos. Det betyder, at planten selv kan regulere mængden og timingen af dets næringsindtag.

  CANNA COCO lagrer vand og næringsstoffer
  Kokosfibre har tilstrækkelig kapillær virkning for at bevare tilstrækkeligt vand og næringsstoffer. Det betyder, at planten kan stå i længere perioder uden vand, hvilket kan ske, hvis en fodringspumpe skulle bryde ned for eksempel.

 • CANNA Aqua
  CANNA Aqua
 • CANNA Hydro
  CANNA Hydro
 • RHIZOTONIC
  RHIZOTONIC
 • CANNA PK 13/14
  CANNA PK 13/14
 • CANNAZYM
  CANNAZYM
 • CANNA Boost
  CANNA Boost
 • CANNA Mono
  CANNA Mono

  Canna Mononutrients er afgørende for udviklingen af planten. De forebygge og bekæmpe mangel på næringsstoffer. Disse flydende mineraler er let opløselige og kan derfor direkte absorberet af planten. Bruges med CANNA næringsstoffer for de bedste resultater

 • CANNA Flush
  CANNA Flush
 • CANNA pH
  CANNA pH
pr. side
Viser 1 - 30 af 51 produkter
Viser 1 - 30 af 51 produkter

Menu