• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Blimburn Seeds
Blimburn Seeds - Chillo er Dansk forhandler

Blimburn Seeds

Her finder du oplysninger om vores genetik, vi bevarer nogle af de bedste snorer i cannabisverdenen, hvad angår stabilitet, produktion, smag og psykoaktiv virkning.
Dette er et websted for voksne, Blimburn Seeds tager ingen ansvar for nogen ilegal brug af vores genetik, husk at cannabislovgivningen er forskellig for hvert land.
Vi er opdrættere, og vores genetik er unik, fordi Blimburn Frø ikke ompakker frø eller producerer for andre. Blimburn Frø er et resultat af mange års studier i dyrkning og opdræt af cannabisplanten, der endelig har udviklet sig i dette nye mærke.
Blimburn Frø vil ændre oprettelsen og distributionen af ​​cannabisfrø i dette land og måske i hele verden.
Vores hovedmål, udover at skabe godsmagende genetisk, god produktion og højt psykoaktive niveauer, er at opnå maksimal stabilitet i vores stammer.
Vores genetik er udsat for at erstatte stiklinger. Et frø er altid mere produktivt end en skæring, hvis vi tilføjer stabiliteten af ​​vores planter og den korte tid, de har brug for at være i en vegetativ fase (18h lys), er resultatet et fremragende produkt.

Vi tror på kvaliteten af ​​vores frø snarere end mængden. Vores frø er altid friske, vi pakker hver anden måned.

For at se alle produkter fra BlimBurn Seeds:

BlimBurn Seeds

Følg os på Facebook