BIOBIZZ GØDNING

Om Biobizz

Fra plantning af frø til udvinding af de første produkter er Biobizz® førende inden for deres område, når det gælder miljøvenlig afgrødeodling. Pottemasse, flydende gødning, substratforstærkere - Vi producerer et stort udvalg af 100% biologiske produkter til alle slags planter. Faktisk, siden vi begyndte i 1992, har Bi...

Mere
 • BIO-GROW
  BIO-GROW

  BIO-GROW, NPK: 8-2-6

  er flydende bio-organisk (økologisk) gødning med en særlig sød duft; den er velegnet til alle typer jord blandinger. BIO-GROW er beriget med sukker, 70 micro-elementer og vitamin B1, B2, C og E.

  Blandingsforhold: 20 til 40 ml pr 10 Liter vand under gro fasen.

 • BIO-BLOOM
  BIO-BLOOM

  BIO-BLOOM, NPK 2-6-3,5

  er en flydende organisk gødning, som indeholder en lille mængde af nitrogen og tilstrækkeligt phosphor og kalium for at sikre overstrømmende blomstring. Indeholder sporelementer og hormoner af vegetabilsk oprindelse.

 • TOP-MAX
  TOP-MAX

  TOP-MAX, NPK 0.1-0.01-0.1

  Denne flydende stimulator, er en 100% økologisk blomstrings 'forstærker' der har flere formål. Dramisk øgning i vægt og størrelse, forstærker evnen til at optage næringsstoffer.

 • ROOT-JUICE
  ROOT-JUICE

  ROOT-JUICE, NPK 0.1 - 0.1 - 0.1

  er en harmonisk balance af premium humus og fulvus-syrer med tang. Det er blevet specielt økologisk formuleret med henblik på at fremme kraftig rodudvikling og stimulere det biologiske liv i rodnettet. Resultatet: eksplosiv vækst!

 • FISH-MIX
  FISH-MIX

  FISH-MIX, NPK 6-2-4

  er en bio-organisk gødning som hovedsagligt bruges udenfor på grund af sin lugt. FISH-MIX hjælper med at øge vægsten og giver sunde grønne blade.

  Blandingsforhold: 20 til 50 ml pr. liter vand under gro stadiet.

 • ALG-A-MIC
  ALG-A-MIC

  ALG-A-MIC

  er et revitaliserende produkt fremstillet af høj kvalitets, økologisk tang-koncentrat udvundet gennem kold-presning snarere end kemiske opløsningsmidler. Indeholder sporeelmenter og naturlige homoner.

 • ACTI-VERA
  ACTI-VERA

  Hvorfor Acti · Vera ™?
  Ud af en plante, for en plante og temmelig fra ind- og udvendige.

  Acti · Vera virker indefra.

  Det gør indersiden stærkere og virker magiske på ydersiden samtidigt.

  Og en smuk plante, i dette tilfælde indebærer også en sund plante: du er hvad du spiser.

  Hvorfor bruge Acti · Vera ™ på dine planter?

  Beskytter / aktiverer immunforsvaret
  spireevne beføjelser
  Øger plantens stofskifte og forbedrer optagelsen af næringsstoffer
  Fordeling af sukker
  100% Vegan

 • BIO-HEAVEN
  BIO-HEAVEN

  BIO-HEAVEN

  Højt koncentret, Hurtig og komplet optagelse af macro og micro næringsstoffer, Øger udbyttet og kvaliteten af høsten, Øger modstandskraften overfor fugt og reducerer fugt strees.

 • LEAF-COAT - BioBizz
  LEAF-COAT - BioBizz

  Hvad er LEAF-COAT?

  LEAF-COAT er et klar-til-brug produkt som styrker og beskytter imod uønskede insekter og ødelæggende blad svampe. Fremstillet af naturligt latex som oprindeligt blev udviklet for at forhindere fordampning. Det danner en pemanent selvnedbrydelig barrierer på bladet som tillader luft og lys og trænge igennem.

  Hvordan skal det bruges?

  Det behøves ikke at blive blandet med vand - det skal bare tilføres planten direkte fra flasken, optimalt fra en atomiser. Spray og dæk bladene og blomsterne fuldstændigt og gentag denne procedure to gange ugentligt indtil der er 14 dage igen af blomstringen. I løbet af få timer efter tilførsel, dannes et meget tynt elastisk lag - tykkelse: 1.5 microns - på bladene. Dette lag har gavnende virkning i op til 14 dage, hvorefter det nedbrydes af lys og sollys.

  Derfor beskytter LEAF-COAT under alle forhold:

  Hvis atmosfæren bliver for varm og fugtig (over 28C), hjælper LEAF-COAT planten med ikke at miste for meget vand igennem fordampning. Samtidig hjælper det naturlige latex lag som dannes rundt om bladet planten med at 'trække vejret' og forhindrer planten i at 'svede'. Når det så bliver kold under efterår og vinter fungerer latex laget som en 'safeguard' mod kulden og hjælper planten med at holde temperaturen i bladene.

  Som et miljøvenligt alternativ til pesticider, finder du ikke et bedre og sikre produkt end LEAF-COAT. En nedskæring på brugen af pesticider sparer dig og så få penge. Og modsat syntetiske og giftige produkter har det en behagelig duft og irriterer ikke. LEAF-COAT bliver ikke absoberet af bladene hvilket betyder at det ikke påvirker smag og frugterne.

  For mere info om LEAF-COAT:

  LEAF-COAT

 • Starter pakke
  Starter pakke

  Starter pakke med gødning fra Bio Bizz så du kan kom igang med at dyrke økologisk og velsmagende afgrøder

pr. side
Viser 1 - 30 af 35 produkter
Viser 1 - 30 af 35 produkter

Menu