GØDNING, BOOSTER OG ADDITIVER

Chillo fører Danmarks største udvalg i gødning og booster.

Alle de kendte mærker til Danmarks laveste pris. Hvad enten du er til de kendte mærker fra USA, Spanien eller Holland så har vi det du søger og alle varer på hjemmesiden er lagerført og er at finde i butikken.

Mere
 • Dyna-Gro
  Dyna-Gro

  DYNA-GRO GØDNING TIL BLOMST OG VÆKST

  Grow Shop - Groudstyr - Gødning - Dyna-Gro:

  Dyna-gro er det gamle og anderkendte gødningsmærke fra USA.

  Dyna-Gro er et produkt af særlig høj kvalitet i yderst koncentreret form.

 • BiG Plant Science
  BiG Plant Science

  BIG PLANT SCIENCE, GØDNING FRA DANMARK

  Velkommen til BiG Plant Science serien
  BiG Plant Science-serien er baseret på videnskabelige principper, og er produceret i Danmark.

  BiG serien tager højde for de danske vandforhold, og leverer med sine tre grundprodukter Part A, Part B og Part C alle de nødvendige næringsstoffer, en plante behøver for at producere tunge, flotte blomstertoppe - der er fokus på at øge afkastet.

  BiG introducerer en rådgivning, der er forskellig fra andre producenters bl.a. idet de giver et indblik i deres viden og erfaring indenfor feltet, og selvfølgelig igennem deres produktserie BiG, der er skræddersyet til den afkastorienterede dyrker.

  Udviklet til danske vandforhold
  Al professionel rådgivning om gødning tager udgangspunkt i vandkvalitet - dette princip afviger BiG ikke fra. Det er derfor vigtigt, at man undersøger om vandkvaliteten er hård, middelhård eller blød.

  Du kan undersøge hvordan vandkvaliteten er i dit nærområde under fanen 'check min vandkvalitet'.

  Er der noget som du er i tvivl om, eller noget, du ønsker rådgivning til, så tøv endelig ikke med at skrive til info@bigplantscience.com

 • BIOBIZZ
  BIOBIZZ

  BIOBIZZ GØDNING

  Om Biobizz

  Fra plantning af frø til udvinding af de første produkter er Biobizz® førende inden for deres område, når det gælder miljøvenlig afgrødeodling. Pottemasse, flydende gødning, substratforstærkere - Vi producerer et stort udvalg af 100% biologiske produkter til alle slags planter. Faktisk, siden vi begyndte i 1992, har Biobizz hjulpet folk med at vokse succesfuldt og organisk, uden at der er jordskadelige kemikalier i syne.

  Grøn tænkning

  Vores filosofi er ren og simpel: at være økologisk bevidst og gøre den organiske dyrkning af afgrøder tilgængelig for alle uden at efterlade nogen negativ indvirkning på miljøet.

  Earth mission

  Før vores bedste kvalitet sælges organiske gødninger, kan du være sikker på, at det højeste niveau af forskning og udvikling er gået ind i dem. Derfor kan vi hævde, at hvert Biobizz®-produkt konsekvent indeholder den rigtige mængde organiske ingredienser. Og hvorfor garanterer vi tilfredshed og ro i sindet. Fordi vi vedligeholder vores afgrøder, ved du, at du hjælper med at beskytte jorden mod skade.

  Selvom Biobizz Worldwide blev grundlagt i Holland, er vores vigtigste faciliteter i dag i dag. Vi har også websteder i Frankrig, England og Nordamerika. At kunne levere til partnere over hele verden betyder, at alle har mulighed for at vokse godt med Biobizz.

  For at se alle produkter som Chillo forhandler fra Biobizz:

  Biobizz

 • BioTabs
  BioTabs

  BIOTABS - ØKOLOGISK PLANTE GØDNING

  Denne revolutionerende økologiske dyrknings metode er baseret på brug af gavnlige jord svampe og bakterier

  Tilføjelse af store mængder af disse svampe og bakterier i dine pottemuld resulterer i en spektakulær forbedring af jord liv.

  Med bedre jord liv, r dine planter bedre immunitet mod sygdomme og skadedyr, planteren kan bruge al deres energi til sprudlende vækst og blomstrer.

  Den primære måde for økologisk dyrkning er baseret på brugen af kompost. Baseret på kompost er der udviklet en række organiske strategier. BioTabs er en organisk gødning, der bruger kraften af jordorganismer. BioTabs stimulerer jordorganismer ved at konvertere organisk materiale til ideel planteføde. På denne måde udvikler planter stærke rodsystemer og er sygdomsresistente. BioTabs garanterer en retfærdig, fuld og meget velsmagende høst.

  For mere info om BioTabs:

  BioTabs

 • BAC
  BAC

  BAC ØKOLOGISK PLANTE GØDNING / NÆRING

  BAC har i mange år arbejdet aktivt som producent af næringsprodukter, stimulatorer, planteforstærkere og substrater til organisk dyrkning og andre dyrkningsmetoder.

  Efter elleve år er vi blevet vel kendte for en bred række markedsprodukter. BAC er en forkortelse for Biological Activated Cocktail, som er fokuseret på organisk dyrkning.

  Igangsætteren, Frits, er en landbrugskamæleon. Han har i mange år samlet viden om dyrkning af roser, og han bruger stadigvæk hans ekspertise som landbrugs- og gartnerikonsulen i Holland og udlandet. Han er blevet berømt i Indien og Sydamerika fon sin omfattende viden inden for jordbundsliv og mikroorganismer. Denne ekspertise forklarer hans præference for biologisk dyrkning.

  Vi har med tiden udviklet forskellige produkter. En vigtig del af vores produkter er beregnet til eksport. Vores professionelle specialiserer sig i inputtene og outputtene i forbindelse med landbrug og gartneri og ikke i grafisk design. I de sidste år lagde vi ikke mærke til kasserne og flaskerne, hvor produkterne pakkedes ind, og i 2013 følte vi, at de anvendte emballager, mærkater og farver var uddatterede. Med henblik på at synkronisere vores solide produktkvalitet med produkternes udseende har vi besluttet at justere farverne og designene på flasker, kasser og emballager i 2013. 

  For mere info om BAC:

  www.baconline.dk

 • Canna
  Canna

  CANNA GØDNING OG NÆRING

  CANNA er producent af næringsstoffer og vækstmedier til dyrkning af hurtigt voksende planter. Helt siden grundlæggelsen i begyndelsen af 90'erne er alle produkter blevet videnskabeligt testet først, før de sættes på markedet. Men selv før virksomheden blev etableret, var grundlæggerne allerede videnskabeligt banebrydende med planter.
  CANNA har den komplette produktionskæde i egne hænder. Fra udvikling til forskning via marketing og salg til den unikke miljøvenlige produktionslinje. CANNA har også sin egen logistikafdeling og selvfølgelig et laboratorium. Her opløser lidenskabelige forskere naturens hemmeligheder. Lidenskaben for planter er vist i CANNAs kvalitetsprodukter. År med intensiv forskning går forud for markedsføringen af hvert produkt.

  Kvalitet beviser sig selv

  CANNA blev tildelt førstepræmien for sine revolutionerende planteprodukter på en prestigefyldt årlig udstilling i Holland for hydroponiske og potteblandere.

  Vi er de hollandske eksperter og internationalt anerkendt verdensomspændende leder inden for intelligente planteteknologier til dyrkning af dine yndlingsplanter i kopi, hydroponics og pottemix.

  Det er en kombination af sund fornuft og ualmindeligt engagement. Siden 1979 har vores grundlægger søgt på planeten for aktive planter og mineraler til plantesundhed og velvære. Års erfaring, indfødt inspiration og den nyeste højteknologiske planteforskning har kulmineret i effektive formler, der muliggør og garanterer alle, herunder uerfarne dyrkere, at opnå fantastiske resultater! Brug af vores banebrydende, næringsmæssige planteprodukter er rene, enkle, nemme at bruge og må ikke skade miljøet.

  Hvert CANNA produkt er kærligt skabt for at give dig de bedste udbytter, der er mulige, når du bruger et bestemt vækstmedium eller en metode. Hemmeligheden bag CANNAs intelligente produkter findes i en omhyggeligt afbalanceret og integreret blanding af de fineste hoved- og sporstoffer til hver vækstmedium og gødningskombination.

  I dag er CANNA tilgængelig i hele Europa, Australien, Nordamerika, Mellemøsten og Afrika. Vi er blevet stemt af producenterne over hele verden som verdens nr. 1 mærke inden for planteteknologi. Kvalitet beviser sig!

  For at se alle de produkter som Chillo forhnadler fra producenten CANNA:

  CANNA

 • GHE
  GHE

  GHE GENERAL HYDROPONICS GØDNING OG NÆRING

  General Hydroponics blev grundlagt i midten af ​​70'erne nær San Francisco, Californien, af en gruppe forskere, forskere og teknikere. I dag anerkendes GH af det internationale videnskabelige samfund for dets pålidelighed, kvaliteten af ​​sine produkter og dets følelse af innovation.

  Inden for et par år krydsede dets omdømme internationale grænser, der strækker sig til Canada, Australien og videre til Europa, hvor GH Europe blev etableret i 1995, i den sydvestlige del af Frankrig.

  Siden begyndelsen er vores mål forblevet det samme: At være ved forkant med teknologien, at tilbyde den bedste kvalitet af service og at bringe løsninger på nogle af de miljøproblemer, vores planet står over for i dag.

  Vores teknologi hedder "Aero-hydroponics": planter vokser uden substrat, i en perfekt afbalanceret strøm af næringsopløsning, mættet med ilt. (En mere detaljeret beskrivelse følger).

  Takket være sin fleksibilitet har denne alternative vækstmetode et enormt potentiale for muligheder. Det kan tilpasses til de fleste situationer, så man kan vokse hvor som helst, fra byen til den fjerneste landside.

  Et af de første begreber vi udviklede i Californien var "Family Farm". En familiegård gør det muligt for en familie eller en person, hvor de er baseret, at producere en del af de grøntsager, de forbruger, eliminere de dyre mellemmænd og til sidst give overskud til at sælge inden for de lokale landmænds markeder, co-ops, restauranter mv.

  I vores drivhus i det sydlige Frankrig studerer vi muligheden for flere høje kontante afgrøder, der giver dyrkeren et alternativ til traditionelle afgrøder og giver ham mulighed for at træde ud af den onde cirkel af subsidier.

  Vi studerer især lægemiddelplanteområdet, hvor der er en konstant efterspørgsel efter kvalitetslagre, og hvor det er presserende i dag at stoppe indsamlingen af ​​mange truede arter, som det f.eks. Er tilfældet med Arnica montana. Vores forskning er rettet mod at vælge den rigtige art, optimere deres høst og øge indholdet i aktive principper.

  I dag er vi efter mange års forskning stolte over at tilbyde dig et nyt koncept i vækst: Bioponics eller organisk hydroponics (Patent nr. 0511569), der forbinder hydroponics fordele med organisk dyrkning inden for begrebet holdbar udvikling.

  Bevidst om manglerne i fødevare- og vandforsyningen på planeten deltager vi i fødevareudviklingsprojekter i den tredje verden. Ved at tilpasse vores teknologi til de eksisterende ressourcer lærer vi befolkningen en måde at sørge for deres øjeblikkelige basale behov og til at skabe, når det er muligt, en uventet men velbehagelig indtægtskilde.

  Som miljøforkæmpere bruger vi, når det er muligt, genbrugsmaterialer. For at reagere på problemet med elektrisk forbrug testes vi i Californien, de første systemer, der drives af solenergi.

  Vores sortiment af produkter er stor, ofte unik, og altid i evolution. Det er udviklet af vores team af forskere, grundigt studeret og derefter testet i vores drivhuse i Californien og i Frankrig. I dag bruges vores produkter af producenter verden over. De er eftertragtede af de vigtigste laboratorier i verden, og NASA bruger Flora-serien og AeroFlo i deres studier på dyrkning i deres rumstationer.

  For at se alle de produkter Chillo fohandler fra GHE:

  GHE

 • Advanced Hydroponics
  Advanced Hydroponics

  ADVANCED HYDRPONICS OF HOLLAND (AHOH) - PLANTE GØDNING OG NÆRING

  I 1994 var Jay Jackson, grundlægger og nuværende direktør for Advanced Hydroponics of Holland, forpligtet til at finde et alternativ til de tilgængelige gødninger, som han og mange andre dyrkere havde brugt. Jay søgte efter en formel, der ville kombinere: let brug, høj effektivitet og konkurrencedygtig prisfastsættelse. For at få løsningen gik Jay til eksperterne på "Dutch Flower Nutrient Research Center" i den hollandske by Aalsmeer. For at gøre brugen så enkel som mulig var det nødvendigt at præsentere komponenterne på en måde, der gør det let at blande, så enhver dyrkeren nemt kan justere mængden af ​​de mest nødvendige næringsstoffer efter deres behov. Så nederlandsk formel blev født! Det er en flydende gødning bestående af tre komponenter, der skal blandes i et let forhold på: 2: 1: 1 i vækstperioden, 1: 2: 1 i blomstringsperioden og endelig 0: 3: 1 i Perioden med fuld blomstring. I begyndelsen blev gødningen testet af Jay sammen med mange af hans medproducenter. Resultaterne var udestående !! Disse resultater var ikke mulige med de tidligere gødninger. Når det var perfekt, blev detailbutikken påbegyndt. I 1996 blev den nederlandske formel <præsenteret på en messe i Tyskland og den overlegne kvalitet af nederlandske formel gødninger sammen med den stigende efterspørgsel førte til starten af ​​engrosvirksomheden i hele Europa.
  Nederlandske formel logo
  Den nederlandske formellinje blev hurtigt udvidet med en 100% naturlinje af "Natural Power", som omfattede en "Root Stimulator", enzymatisk supplement kaldet "Enzymes", en GrowthBloom Stimulator kaldet "Excellerator" og endelig et produkt til modning kaldet " Final”. Efter "> Natural Power" gjorde det populære "Aqua system" "vejen til grossist og distributør line up.
  I øjeblikket leverer mere end 60 distributører i 22 lande rundt om i verden (herunder Rusland og Japan) Advanced Hydroponics of Holland produkter, og antallet af distributører og detailhandlere fortsætter med at vokse. Omkring verden bruger titusindvis af producenter, herunder verdensberømte Howard Marks (Mr. Nice) samt Scott Blakie (Shantibaba) nederlandske Formula og Natural Power produkter. Planter dyrket ved hjælp af vores gødninger har allerede vundet adskillige priser, med mange priser i vores fremtid.
  Selv i betragtning af den store succes med vores gødning fortsætter vores virksomhed med at stræbe efter yderligere forbedringer og nye produkter i tæt samarbejde med Dr. Nicolas Stutterheim, ph.d., biokemiker og anerkendt europæisk specialist på plantens ernæring. Enowned europæisk specialist på plantens ernæring.

  For at se alle de produkter Chillo forhandler fra producenten Advanced Hydroponics Of Holland:

  Advanced Hydroponics Of Holland

 • Ionic - Growth Tecnology
  Ionic - Growth Tecnology

  IONIC GROWTH TECNOLOGY - GØDNING OG NÆRING

  IONIC er et unikt enkeltpaknings næringsstof designet til at levere den komplekse profil af mineralske elementer en plantebehov i et brugervenligt format.

  Vores forskning har gjort det muligt at kombinere alle væsentlige elementer i en enkelt pakke. Vigtigst er, at disse er stabile i opløsning og leveret i de korrekte forhold, der kræves af planter. IONIC er også pH-stabil, hvilket giver dyreren nem kontrol over næringsopløsning og problemfri drift.

  IONIC indeholder 14 væsentlige elementer på både makro- og mikroniveauer, der understøtter uhæmmet vækst og fremragende høst.

  IONIC leverer hver gang.

  IONIC:

  Leverer fantastiske resultater
  Let at bruge
  PH-stabil
  IONIC kopierede ofte, aldrig bedre.

  En baggrund og lang erfaring inden for kommerciel hydroponics var grundlaget for udviklingen af ​​IONIC næringsstoffer. Planter i hydroponiske systemer er helt afhængige af løsningen til dets ernæringsmæssige behov. Det skal formuleres korrekt, det skal være stabilt, og det skal være konsistent. Joniske næringsstoffer er fuldt komplekse i fremstillingsprocessen; Nøgle mineraler er låst sammen i store molekyler for at sikre en nøjagtig levering til planten. Så vidt det er kendt, er dette det eneste produkt i verden, der er formuleret og fremstillet på denne måde og til denne højeste standard for præcision.

  For at se alle de produkter som Chillo frohandler fra Growth Tecnology:

  Growth Tecnology

 • Atami
  Atami

  ATAMI - ATA - ATA ORGANICS - B'CUZZ - GØDNING OG NÆRING

  Atami: Et kendt teknisk biologisk forskningsbureau siden 1997

  I dag er flydende plantenæring, biostimulerende midler og substrater blevet vigtige i livet for både den professionelle og hobbyproducenten. For at imødekomme denne stigende efterspørgsel har Atami BV haft travlt siden 1997 for at komponere det bedste for din afgrøde. Ved løbende at teste og forbedre sine produkter kan Atami opfylde høje kvalitetsstandarder. Dette førte hurtigt til et bredt udvalg for enhver vækstmetode. Dette brede valg gik ikke ubemærket, for hurtigt lykkedes Atami at lykkes i at erobre verden. Med en stor kundebase spredt over mere end 40 lande i verden, kan du virkelig kalde det et professionelt botanisk forskningsbureau. I denne henseende sælges produkterne fra Atami stadig over hele verden, og der opnås optimale avlssucces på mange forskellige kontinenter.

  Atami produkter er af ren kvalitet og stærkt koncentreret. Dette gør produkterne økonomiske i brug og optimalt afbalanceret. I den henseende kan Atami-produkter anvendes til næsten enhver afgrøde. For at kunne imødekomme alle producentens ønsker kan Atami-sortimentet opdeles i tre forskellige ernæringslinjer, nemlig B'cuzz, ATA og ATA Organics. B'cuzz er udviklet specielt til professionel dyrkeren, der søger et optimalt afkast på sin afgrøde. ATA-strømmen er sammensat for dyrkeren, der ønsker at vokse så enkelt og let som muligt, men ikke på bekostning af høstkvaliteten. ATA Organics produkterne er et must for den økologiske producent. Økologisk landbrug bliver stadig mere populært, og i denne henseende er ATA Organics ernæringslinjen lige hvad lægen har bestilt. Den miljøbevidste producent, der holder øje med smagen og lugten af ​​det færdige produkt, har god brug for det.

  Den bogstavelige oversættelse af Atami betyder: 'Her er jeg'. I den henseende er Atami til denne dag førende inden for plantenæring og er kontinuerligt i udvikling.

  For at se alle de produkter som Chillo forhandler fra producenten Atami:

  Atami

 • Plagron
  Plagron

  PLAGRON - GROMEDIER, SUBSTRATER OG ADDITIVER

  Om Plagron
  Hvad der startede i 1992 med en lille ormbrug er nu et førende internationalt firma, der sælger økologiske produkter af høj kvalitet over hele verden. Nu hører vi til toppen af markedet, og vi har en bred vifte af substrater, gødninger og tilsætningsstoffer i vores sortiment.

  For hver dyrkere

  Plagron er for alle; Fra nybegyndere til eksperter. Uanset om det drejer sig om de bedste underlag, gødninger eller gode råd, kan du kontakte os. Vi arbejder konstant på at sikre dig den bedste dyrkningspræstation.

  Vi stræber efter at være det brand, der anbefales og anvendes af producenterne for at opnå de bedste resultater.

  For at se alle de produkter som Chillo forhandler fra producenten Plagron:

  Plagron

 • HESI
  HESI

  HESI PLANTE GØDNING OG NÆRING TIL ALLE GROMEDIER / SUBSTRATER

  En passion for vækst og blomst, en forpligtelse til kvalitet og en dybtgående viden om, hvad der gør planter vokse, har været varemærket for HESI og dets verdensklasse næringsstoffer og kosttilskud.

  HESI er designet til at stimulere plantevækst og øge udbyttet ved at integrere optimale vitaminforbindelser rettet mod hver fase af plantens livscyklus.

  Hemmeligheden om HESI's styrke er slet ikke en hemmelighed! Det kommer fra mange års erfaring og videnskabelig knowhow, kombineret med en passion for kvalitet. Det er videnskaben bag vækst og blomstrer, der gør HESI til producentens valg.

  Hesi er kendt som producent af højtydende næringsstoffer til overkommelige priser. Vi producerer næringsstoffer til alle medier på markedet som jord, hydro og coco. Desuden tilbyder vi værdifulde tilsætningsstoffer som aminosyrer, enzymer og plantesukker, der gør hvert produkt til en "sundhedskilde" for dine planter.

  For at se alle de produkter som Chillo forhandler fra Hesi:

  Hesi 

 • Co2 tablet
  Co2 tablet

  CO2 EXTRA SLOW TABS / TABLETTER - GIB INDUSTRIES

  CO2 Tabs (GIB)
   
  Udover vand og sollys er kuldioxid et afgørende nøgleelement til plantens sukkerproduktion (fotosyntese) og dermed vækst og udbytte. Specielt drivhusene er udsat for mangel på CO2 på grund af utilstrækkelig tilførsel af frisk luft, hvilket forhindrer en ideel vækst.
  Ved at tilføje CO2-faner til plantevandet kan denne virkning modvirkes.

 • Superthrive
  Superthrive

  Superthrive - den essentielle vitaminopløsning. Sikre dine transplantationer, genoplive stressede planter og producere rigelige udbyttet. Superthrive unikke, ikke-giftige vitaminopløsning opmuntrer de naturlige byggesten, som planter laver for sig selv, når de er under de bedste forhold, styrker væksten udefra. Generationer af husgartnere og fagfolk stoler på Superthrive tidløse, proprietære formel.

  Bære på en arv med øjne på fremtiden.

  Superthrive betyder kvalitet. I over 70 år har Superthrive fødevareprodukt udviklet og vedligeholdt et unikt sted i græsplæne- og haveindustrien, som ingen andre kan udfylde. Superthrive giver dig en vitaminopløsning, som giver næring til planter, producerer sundere og mere nærende æbler, forhindrer og behandler plantestress og øger udbyttet. I hans sidste årti af livet modtog opfinder Dr. John Thomson Lifetime Achievement Award fra Lawn og Garden Marketing and Distribution Association, der vidner for hans og anerkendelse i branchen.

 • Green House - POWDER feeding
  Green House - POWDER feeding

  GREEN HOUSE POWDER FEEDING - PULVER GØDNING

  OM Powder Feeding

  hold det simpelt!
  Enkelhed er vores hemmelighed for succes!
   
  De fleste gødnings mærker på markedet kræver, at kunderne køber en produktlinje, der gør tingene dyre og komplicerede.
  Vi var rettet modsat og skabte et pulverprodukt, der leverer hidtil usete resultater med minimumspris og en brugervenlig tilgang.
  Lettere at transportere, lettere at opbevare, lettere at bruge, og med længere holdbarhed end flydende gødning.

  Gødning på pulverform fra Green House Powder Feeding

  For at se alle de produkter som Chillo forhandler fra Green House powder Feeding:

  Green House Powder Feeding

 • Grotek
  Grotek

  GROTEK PLANTE GØDNING OG NÆRING

  Grotek ™ plantede sine rødder i Canada i 1998. Siden er de vokset til en virksomhed, der er fordelt på 17 forskellige lande og optælling forsætter. Grotek er gartnere som hjælper gartnere med produkter til alle trin i at gro planter. Sammenhængende og effektiv, Grotek´s nemme formler hjælper kunder med at opnå deres højeste udbytter og sikrer dermed stor værdi.

  GROTEK VISION

  At inspirere gartnere og hjælpe avlerne med at nå deres maksimale udbytter.

  GROTEK MISSION
  Gennem videnskab, oprette og fremstille et førende mærke af innovative, effektive, jord sikker gartneriprodukter, der bidrager til deres kunders succes.

  For at se alle de produkter som Chillo forhandler fra Grotek:

  Grotek

 • Guanokalong
  Guanokalong

  GUANOKALONG BAT GUANO - GØDNING OG NÆRING FRA FLAGREMUS

  Bat guano fra Guanokalong® er organisk som flagermus vælger deres egen mad. Den organiske guano gødning produceres ved hjælp af naturlige ingredienser fra dråber af flagermus. Denne guano har hylet i hundreder af år i huler og har over tid ændret sig til kompost. Moden frugt og sunde insekter er rigeligt tilgængelige i regnskoven. Steder hvor mennesker stadig ikke har haft nogen indflydelse. Lad junglenes ånd blive en del af din have ved hjælp af Guanokalong®. Dette plantenæringsstof er fremragende til brug ved økologisk dyrkning af forbrugsafgrøder.

 • Agrobacterias
  Agrobacterias

  AGROBACTERIAS - ADDITIVER OG SKADEDYRSBEKÆMPELSE

  For ats e alle de produkter som Chillo forhandler fra producenten agrobacterias:

  agrobacterias

 • Bio Nova
  Bio Nova

  BIO NOVA - GØDNING OG NÆRING

  AutoFlower-SuperMix


  Navnet siger det hele: dette er en en-komponent SuperMix, specielt udviklet til autoflowering planter, med noget specifikt behov for kortere eller længere dagslys perioder for at starte deres blomstring cyklus. Denne type anlæg bliver mere og mere interessant, fordi den producerer smukke blomster fra frø i omkring 60 dage, og har ikke brug for en hel masse erfaring at arbejde med. Fra et teknologisk synspunkt er det lettere at komme til flotte resultater med disse type planter end med planter, der afhængig af lange eller korte lyse perioder for deres blomstring cyklus. Fordi Bio Nova står for nye udviklinger, blev en specielt sammensat gødning skabt med disse planter i tankerne, for lethed, enkelthed og økonomi.

  For mere info om Bio Nova Autoflower Super MIX:

  www.bionova.nl

 • Protect Fertilizer
  Protect Fertilizer

  PROTECT FERTILIZER - ADDITIV GØDNINGS SUBLEMENT

  Protect Fertilizer er et stof, der hjælper dine planter, hvor de mest har brug for det. Dyrkning af planter afhænger af lyskilden, der muliggør fotosyntese. Forskellige lyskilder har forskellige lydudganger. Disse output varierer i intensiteten, men også i det sæt af bølgelængder, der udsendes. De tre beskyttelsesgødninger er skabt til at kompensere for manglerne ved de tre mest almindelige lyskilder til dyrkning af planter, nemlig: LED, HPS og solen.

  For at se alle produkter fra Protect Fertilizer:

  Protect Fertilizer

pr. side
Viser 1 - 30 af 277 produkter
Viser 1 - 30 af 277 produkter

Menu