• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Kalashnikov Seeds
Kalashnikov Seeds - Chillo er Dansk forhandler

Kalashnikov Seeds

KALASHNIKOV SEEDS - CANNABISFRØ

Kalashnikov Frø er en gruppe af gamle skoleavlere, sovjetiske hærveteraner, der opdrætter cannabisfrø i Rusland i mere end et årti. Vi er baseret i Kuban-regionen, tæt på Sotji, og arbejder i konstant samarbejde med partnere i Skt. Petersborg og i Fjernøsten-regionen tæt på Kina. Alle vores stammer er resultatet af krydsning AK-47 (Serious Seeds) kloner med russiske, hollandske, spanske, østeuropæiske og afghanske landracer.

Vi har opdrættet cannabis siden 2002 med første salg i 2013 og europæisk markedspræsentation i 2014. Inden for kort tid blev Kalashnikov Seeds et topmærke på post-sovjetunionen for cannabismarkedet, der konkurrerer aktivt med mange vestlige frøbanker på deres eget område. I Europa er vi tilgængelige i fem lande og leder efter mere.

Bortset fra autoflowering og feminiserede frø, har vi efter mange års forsøg opnået en række EXPRESS-stammer, såsom: AK Kush Express, Kalashnikov Express, Baikal Express, Kabul Express og White Critical Express. Disse stammer er kendetegnet ved kortere blomstring end deres feminiserede modstykker. EXPRESS er ikke autoflowering. Dette er noget helt unikt for det internationale cannabisfrømarked. Og derfor angiver vi ikke de eksakte genetik af disse ekspressstammer.

Centralt stadium på russisk cannabis scene er besat af hollandsk og spansk, og vores hensigt er at bevise, at russisk voksede frø ikke på nogen måde er værre end de fremmede. Og i øvrigt ærlig talt er de til tider endnu bedre end de fleste af de europæiske stammer. At lave ord er tæller, vi deltager i en række CannaExpos, som gradvist får mere og mere popularitet ud over den russiske grænse.

For engros indkøb, kontakt venligst: kalashnikovseeds (hund) gmail.com

Placeringen på kortet er meget betinget, med en radius på 20 km, billedet er taget fra åbne kilder. Alle kan også tilføje deres billeder. God dag og en fredelig himmel over dit hoved!

For at se alle produkter fra Kalashnikov Seeds:

Kalashnikov Seeds

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook