Liste over produkter fra producenter Hampegaarden

Hampegaarden udvikler og fremstiller økologiske alternativer til de tomme kalorier, som vi konstant fristes af. Citat: Silvia Melo

Lad os give det bedste til vores børn og os selv, også når det handler om snacks og mellemmåltider.
Hampegaarden er startet af Silvia Melo i 2015 og produkterne er udviklet med stor inspiration fra og smagssparring med børn i forskellige aldre. Det startede med at hendes søn gik sukkerkold, når han efter skolen skulle til fodboldtræning og de begyndte i fællesskab at lege med forskellige råvarer og sammensætninger for at skabe en energibar som var både sundt og energigivende uden tilsat sukker.


Det er i dag blevet til energibarerne, som er 100 % økologiske med et højt næringsindhold, gode fedtsyrer og naturlig sukker fra dadler og rosiner.


Silvia Melo baggrund som laborant og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed kombineret med sin store interesse for sundkost, fik hende til at eksperimentere og finde en god kombination af de bedste og mest næringsrige ingredienser.


Kravet var at det skulle ende med et lækkert produkt. Og det er lykkedes! Hampebarerne er blevet ”godkendt” af både børn, unge og voksne.


Hampegaarden store ønske er at bidrage til en fremtid med mere økologi, sundere og bedre fødevarer, og Mia Damhus fra Center for Ernæring og Terapi (CET) har været en stor inspiration. Under et praktikforløb i 2012 havde Silvia Melo fornøjelsen af at arbejde sammen med og lære af Mia Damhus. På CET er fokus på mikronæringsstoffer, fedtsyrer, vitaminer og mineraler der alle spiller en meget stor rolle i vores sundhed, velvære og præstationsevne.


Den viden har Hampegaarden sat i spil under udvikling af de forskellige produkter.Mere

Ingen produkter for denne producent

Menu