• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Zydot
ZYDOT UNLIMITED EURO BLEND - Chillo er Dansk forhandler

Zydot

ZYDOT EURO BLEND - DETOX DRIK

ZYDOT UNLIMITED, INC. Blev etableret i sommeren 1987 af tre tidligere langhårede hippier med en idé (som alle lo af) for at markedsføre et produkt, der ville tillade nogen at passere en UA. De var uenige med hvad de anses for at være regeringens krænkelse af en persons forfatningsmæssige beskyttelse mod selvinkriminering og ulovlig ransagning og beslaglæggelse.
De troede faktisk, De kunne få narkotika testning forbudt! de havde ingen idé om, hvad de var oppe imod, men på samme tid havde de intet at tabe.

At være pioner inden for et meget kontroversielt produkt sætte dem i sigtekornet af offentlige institutioner, tv-stationer og aviser, der ønskede at nedbringe det selskab, der de troede solgt en uetisk produkt. Otte måneder inde i deres venture en lokale nyheder station luftet en tre dages historie om Zydot under "sweeps uge." Da nyheden stationen købte deres produkt til deres undersøgelse, de blev deres største kunde. De gav dem også den bedste gratis reklame de eventuelt kunne bede om.

Nyhederens historier begyndte også deres juridiske dans i føderal domstol med US Postal Service.
De ønskede bevis på, at Zydot produkt virkede.
Zydot gav dem bevis, men det var ikke nok. Til at få den amerikanske postmester af ryggen, de måtte stoppe forsendelse af deres produkter via U.S mail og tænkte at det ville løse problemet ...
Så kom City & State Health Department, FDA, IRS, den statslige arbejdsformidling Kommissionen, den amerikanske justitsminister og de amerikanske Marshals.

Zydot indså, at de var nødt til at se på at omdanne deres produkt, deres politikker. De begyndte en slags uddannelse, de gennemgik uendelige lovgivning på det lokale, statslige og føderale niveau. Det var for at holde deres forhandlere, deres medarbejdere, deres advokater, og dem selv,med viden ud af problemer. For at formilde visse magthavere, ændrede Zydot deres produkt navn fra Drug Free til Test Free til Special Blend og endelig i begyndelsen af 1990'erne til deres aktuelle Ultimate Blend.

Zydot gik gennem alle de juridiske forhindringer med føderale og statslige myndigheder en efter en og baner vejen for en helt ny industri. På grund af deres indsats, mange Detox selskaber brast ind på scenen, og mange er siden forsvundet. Zydot Unlimited Inc., efter al denne tid, er her stadig, og i fuld vigør. Zydoy fortsætter med at give deres kunder de mest innovative og højeste kvalitet Detox produkter på markedet.*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

**These products are not intended to be used for any lawfully administered drug tests, and are to be used in accordance with all State and Federal laws.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook