• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Best Secret Pocket - Stash
Best secret pocket

Best Secret Pocket - Stash

BEST SECRET POCKET - HEMMELIG LOMME

Det bedste hemmelige rum - praktisk hjælp på farten!
Skæbnen favoriserer det forberedte sind!
Der er situationer, hvor du blot har brug for at skjule dine ejendele fra andre mennesker. I mange situationer, penge, kreditkort, smykker eller andre værdigenstande er bare ikke sikker i bukselommer eller en rygsæk. Det er derfor, vi tilbyder en række løsninger, der gør det meget lettere at skjule dine værdigenstande på din krop og gøre dem 100% usynlig for andre.
Hemmeligt rum i undertøj: Det bedste gemmested i verden. Det eneste sted, der ikke kan søges efter CleanUrin poser eller værdigenstande blive sikker inde i skjulte rum, selv når undertøj er fjernet, og vil forblive uset Den indsyet lomme er meget komfortabel og kan ikke mærkes, selv når holder elementer Pocket lavet af hudvenligt materiale Undertøj med lomme vaskes ved 30 ° C (du fjerne urinposen inden vask) Kroppens egen varme vil bringe CleanUrin pose til den optimale brug temperatur (33-34 ° C) i højst 15 minutter

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook