• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Adjust-A-Wing
Adjust-A-Wing Reflektor - Chillo er Dansk forhandler

Adjust-A-Wing

ADJUST-A-WING REFLEKTOR TIL GRO OG VÆKST-RUM

Adjust-A-Wing - Reflektor

Chillo Grow Shop forhandler reflektorer i alle prisklasser. Men den der nok udmærker sig mest er Ajust-A-Wing reflektoren.

Manden bag denne super reflektor begyndte sit arbejde tilbage i 1990’erne hvor han mens han var student designede og patenterede en ny type reflektor system, med henblik på at revolutionere indendørs dyrkning.

Dette kunne kun ske, pga. af den store lidenskab han havde for hans planter og deres produkt. Det var denne passion der fik ham til at forske i en ny type reflektor system som kunne fordoble hans produktion uden at det gik ud over hans elforbrug.

Nyskabelserne Ajust-A-Wings og Super-Spreader blev født af nødvendighed (ingen penge), almindelig logik (fornuft), vedholdenhed på enkelhed (mangel på materialer) samt udviklet i et minimalistisk miljø (en grøn tommelfinger og viljen til at lykkes).

Underkategorier

Der er 19 varer.

Viser 1-12 af 19 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook