Liste over produkter fra producenter GHE - General Hydroponics

General Hydroponics Europe
General Hydroponics blev grundlagt i midten af 70'erne i nærheden af San Francisco, Californien, af en gruppe videnskabsfolk, forskere og teknikere. I dag er GH anerkendt af det internationale videnskabelige samfund for sin pålidelighed, kvaliteten af sine produkter og sin sans for innovation.

Inden for få år, sit ry krydsede internationale grænser, der strækker sig til Canada, Australien, og videre til Europa, hvor GH Europe blev etableret i 1995, i den sydvestlige del af Frankrig.

Siden begyndelsen er Ghe´s mål forblevet det samme: at være på forkant med teknologien, at tilbyde den bedste kvalitet af service, og til at bringe løsninger for nogle af de miljøproblemer, vores planet står over for i dag.

Deres teknologi kaldes "Aero-hydroponics": planter vokse uden substrat, i en perfekt afbalanceret strøm af nærende løsning, mættet med ilt. (En mere detaljeret beskrivelse følger).

Takket være dens fleksibilitet, denne alternative voksende metode rummer et enormt potentiale i muligheder. Det kan tilpasses til de fleste situationer, tillader en at gro overalt, fra byen til den mest fjerntliggende land-side.

En af de første begreber, Ghe har udviklet i Californien var "Family Farm". En Family Farm giver en familie eller person, uanset hvor de er baseret, til at producere en del af de grøntsager, de forbruger, fjerne de dyre mellemled, og i sidste ende give overskud til at sælge inden for det lokale landmandens markeder, co-ops, restauranter osv

I deres drivhus i Sydfrankrig, GHE undersøge mulighederne for flere højt salgsafgrøder, vil der giver producenten et alternativ til traditionelle afgrøder, og vil tillade ham at træde ud af den onde cirkel af tilskud.

De har især studerer inden for medicinske planter, hvor der findes en konstant efterspørgsel på kvalitet materiel, og hvor det er presserende i dag for at stoppe indsamlingen af mange truede arter, som det er tilfældet, for eksempel af Arnica montana.


Deres forskning er rettet på at vælge de rigtige arter, optimere deres høst og øge deres indhold af aktive principper.

I dag, efter flere års forskning, er Ghe stolte af at tilbyde dig et nyt koncept i vækst: Bioponics eller organiske hydroponics (Patent N ° 0511569), der forbinder fordelene ved hydroponics med de økologisk dyrkning, omfattet af begrebet varig udvikling.

Opmærksom på de mangler i fødevare- og vandforsyning på planeten, Ghe deltager i udviklingsprojekter mad projekter i den tredje verden. Faktisk ved at tilpasse deres teknologi til de eksisterende ressourcer, de underviser befolkninger, en måde at sørge for deres umiddelbare basale behov og skabe, når det er muligt, en uventet men godt tiltrængt indtægtskilde.

Som miljøforkæmpere, når det er muligt, Ghe benytter genbrugsmaterialer. For at imødekomme problemet med el-forbrug, tester de i øjeblikket i Californien, de første systemer drevet af solenergi.

Deres linje af produkter er meget omfattende, ofte unikke, og altid i evolutionen. Det er udviklet af deres team af forskere, grundigt studeret, derefter testet i deres drivhuse i Californien og i Frankrig.


I dag er General Hydroponics produkter anvendes af avlere verden over.


De er efterspurgt af de vigtigste laboratorier i verden, og NASA bruger Flora-serien og AeroFlo i deres studier på dyrkning i deres rumstationer.

Mere
pr. side
Viser 1 - 30 af 67 produkter
Viser 1 - 30 af 67 produkter

Menu