FILTER-TIPS

Chillo har et kæmpe udvalg i Filtertips og er specielt stolte over at præcenterer Danmarks største udvalg i Filtertips fra den Danske Filtertips-producent Smoker Choice - The Original Danish Filter -

Filtertips erstatter brugen af jointrør som var det fortrukne redskab at rulle sine joints på i 60,70,80 og 90'erne. Selv om det nok er...

Mere
 • Fly - Filtertips & Cones
  Fly - Filtertips & Cones

  FLY FILTERTIPS OG CONES

  Fly er et Dansk Brand som har specialiseret sig i koniske filtertips til dine hjemmerullede og færdigrullede papir Cones klar til at blive fyld med din helt egen tobaks eller urte blanding.

  Chillo har indledt et tæt samarbejde med Fly og kan derfor tilbyde produkter fra Fly til Danmarks laveste priser.

  Chillo sender til hele Danmark.

 • Rollers´Finest Filtertips
  Rollers´Finest Filtertips

  Det velkendte, danskdesignede koniske filter til den perfekte rulning. Papiret ruller perfekt, du har en patenteret perforationsstribe til at lave "drilled" funktionen til rådighed, filteret bliver ikke asymmetrisk eller ottekantet, det ruller perfekt - Intet mindre!

  Rollers´Finest Filtertips er velegnet til rulning med King Size cigaretpapir

 • Smokers Choice
  Smokers Choice

  SMOKERS CHOICE

  Chillo er stolte over at kunne byde på Danmarks største udvalg i Filter Tips fra Smokers Choice. Smoker Choice er kendt som 'The Original Danish Filter', vi syntes de lever op til navnet og leverer et brand godt produkt.

pr. side
Viser 1 - 30 af 31 produkter
Viser 1 - 30 af 31 produkter

Menu