Liste over produkter fra producenter Tightvac

Tightvac - lufttæt vakuum beholder

Tightvac er en patenteret vakuumforseglet fødevareopbevaringsbeholder, der holder varer friske op til 3x længere end konventionelle beholdere.

Tightpac tilbyde det største udvalg af vakuumforseglede beholdere i verden. De har opfundet og udviklet 2 unikke patenterede vakuumsystemer siden 2005. Tightpac er producent og distributør af alle deres produkter over hele verden. Alle deres produkter er multifunktionelle og multi-klima og kan bruges til et stort udvalg af varer fra fødevarer til elektronik. Globalt har de solgt over 10 millioner Vacs uden reklame.


Tightpac America Inc har en fast overbevisning om vores naturlige verden og dens betydning for menneskers, planters og dyrs overlevelse. Tightpac skærer ikke virksomhedens hjørner af nogen grund og behandler mennesker som de ønsker at blive behandlet. De står bag deres produkter og investerer i produktcertificering fra NSF International, en globalt anerkendt tredjeparts produktcertificeringsorganisation, der blev grundlagt i 1944 fra University of Michigan's School of Public Health. Vi gør alle en forskel i denne verden, vores handlinger taler meget højere end ord, så hold dem ægte og tænk på vores planet, det er den det drejer sig om!

Mere
pr. side
Viser 1 - 30 af 48 produkter
Viser 1 - 30 af 48 produkter

Menu