• Bud Aid Tribe
  Bud Aid Tribe

  Bud Aid Tribe
  Dette One-Stop, Emergency "Miracle Cure"
  er et must-have for enhver Grow Room!

  Bud Aid Tribe er ligesom "Forsikring" For
  dit vokse værelse

  Holdet af forskere, forskere og planteprodukter kemikere på Advanced Nutrients har brugt mange år på at studere de potentielle problemer producenter af høj værdi planter ...

  De opdagede mange ting kan gå galt under en afgrøde cyklus, der kan forårsage en stor procentdel af dine planter til at aldrig gøre det og bringe værdien af ​​hele din høst.

  Videnskabelige test også bestemt, i et vokse værelse nødsituation, TIME er den største trussel mod dit anlæg overlevelse!

  Det er en kendsgerning: jo hurtigere du handle for at behandle dine planter, jo mere sandsynligt du er til at gemme dem. Det er derfor, du har brug for en "førstehjælpskasse" lige ved hånden til at beskytte din investering, og hvorfor Avancerede Næringsstoffer udviklet Bud Aid Tribe bestående af Sensi Cal-Mag Xtra og genoplive.

  Hvis du ikke bruger Advanced Næringsstoffer basis næringsstoffer - med deres ringet på calcium og magnesium niveauer - Sensi Cal-Mag Xtra er næsten en nødvendighed. Bruge det på det første tegn på en Ca og Mg-mangel, såsom hæmmet vækst og gulfarvning blade.

  Og når dine planter virkelig komme i problemer, nå for Revive. Denne koncentrerede kombination af proprietære ingredienser kan dreje rundt visne, usunde planter hurtigt.

  Når du bruger Bud Aid Tribe produkter fra Advanced Næringsstoffer ...

  Foryngende stoffer løb ind rødder, pumpe dem fulde af helbredende ernæring!

  De kører op i din stængler og blade-oversvømmelser dem med livreddende næringsstoffer!

  Nye blomster og knopper blomstre-og eksisterende blomster buttet op større med nyt liv!

  Hold læsning for at lære mere om disse to Bud Aid produkter og hvordan hver af dem kan redde dine afgrøder og potentielt spare hele din høj værdi høst, hvis du nogensinde komme i problemer ..

   

  Avancerede Næringsstoffer Sensi Cal-Mag Xtra


  Sensi Cal-Mag Xtra


  Feed dine afgrøder i Calcium & Magnesium De er mangler, Plus overset Element de desperat har brug for

  Du ved, at ligesom udviklingslandene børn, dine planter har brug for en stabil forsyning af calcium og magnesium for en stærk og sund vækst. Men selv avancerede avlere ofte overser et andet element deres højværdiafgrøder brug for: specifikke former af jern i krævende forhold. Hvis du bruger vores base-næringsstoffer, du allerede få de korrekte mængder af disse vitale elementer. Men hvis du bruger basen næringsstoffer fra andre selskaber, kunne dine afgrøder være mangelfuld, hvilket fører til hæmmet vækst og gulfarvning blade. I så fald er du nødt Sensi Cal-Mag Xtra, den eneste calcium og magnesium supplement formuleret med de nøjagtige Ca, Mg og Fe-forhold er unikke for de planter, vi dyrker. Den indeholder også optimale mængder af de forskellige mikronæringsstoffer dine planter tørster.

  Avancerede Næringsstoffer Revive
  Revive

  Dette One-Stop, Emergency "Miracle Cure" er et must-have for enhver Grow Room!

  Denne koncentrerede kombination af kvælstof, calcium, magnesium, chelateret jern og chelaterede zink giver dig mulighed for at udføre en hurtig, effektiv, livreddende "CPR" på dine planter. Genoplive er garanteret at forynge dine afgrøder, hvis de kommer i de mest typiske former for næringsstof-mangel problemer - som de kan, hvis der opstår noget uventet og uden for din kontrol, og især hvis du bruger ringere næringsstoffer! Vores R & D team har fastslået, at den vigtigste faktor i at spare dine afgrøder er tid, så du skal ikke vente med at ansætte Revive ved at tilføje det til din næringsstof løsning eller bruge det som en bladspray ved det første tegn på problemer. Disse foryngende stoffer løb ind i din plantens rødder eller blade, få hurtigt fordelt i hele dets vaskulære system og oversvømme anlægget med helbredende ernæring! Hvis du gør det i tide, er du dyrebare planter vil få deres bedste chance til ikke blot at overleve, men også til at trives.

 • Bigger Buds Tribe
  Bigger Buds Tribe

  Større Buds Tribe
  Pakningsstørrelse på dine Buds og opnå
  Udbytterne Du har altid forestillet sig!

 • Bud Taste & Terpene Enhancer Tribe
  Bud Taste & Terpene Enhancer Tribe

  Bud smagsforstærkere er "hemmelige" at maksimere Smag, Intensivering Flavour og forstærke Aroma af dine Afgrøder

 • Bud Potens & Stalk Strengthener Tribe
  Bud Potens & Stalk Strengthener Tribe

  Bud Potens & Stalk Strengthener Tribe
  Feed dine planter De ekstra næringsstoffer Vital I Frigørelse
  En høst propfyldt med de smukkest Planter
  Du har altid forestillet!

 • Root Mass Expanders Tribe
  Root Mass Expanders Tribe

  Root Mass Expanders Tribe

  Designet til at forbedre og forstærke Performance
  af dine Root zonefunktioner At Oversæt
  direkte til Upper Plant Growth

  Omdan din rodzonen til en hær af Diverse, gavnlige mikroorganismer, der Udvid din Root Mass med 700-1.000%, hvilket giver dig Glinsende, Diamond Encrusted, smaragdgrønne Buds af størrelsen på Baseball Bats ...

  Ja, du virkelig kan vokse et rum fuld af knopper på størrelse med baseballbat, men du skal have rod masse at vokse og støtte dem.

  Faktisk hver verdensmester avleren ved dette "trick". Det er en kendt virkelighed blandt champions, at jo større rodsystem masse, de større-de-knopper, du kan nyde ved høst.

  Derfor er mange avlere bruge enten Voodoo Juice, Piranha eller Tarantula som en standalone supplement og det fungerer godt. Men når de anvendes, sammen hver af disse kraftfulde kosttilskud arbejder i synergi for at producere noget helt specielt i rodzonen af dine planter ...

  Dette skyldes, at hvert tillæg i Root Mass Expandere Tribe er designet til at forbedre og forstærke ydeevnen for en bestemt del af din root zonefunktioner. For eksempel

 • Crop Substrate Supercharger Tribe
  Crop Substrate Supercharger Tribe

  Crop Substrat Trykladere
  Tillader dig at maksimere de mest oversete "hemmelige" til st voksende pund af Green, Frosty, Magazine Kvalitet Buds

  Størstedelen af populære hydroponiske vækstmedier sterile substrater. Der er intet liv, og ingen gavnlige mikrober ligesom du ville finde i en håndfuld rige, mørke jord udendørs.

  Nu er det ingen hemmelighed, at tilføje gavnlige mikrober til din rodzone svarer til at rekruttere naturens usynlige hær til at leve symbiotisk med dine planter, skaber store, sunde, levende rodsystemer, der direkte oversætte til højere absorption af næringsstoffer og optimale udbytter ...

  Men før du introducere gavnlige mikrober i din rodzonen, er det vigtigt at konditionere og forberede din voksende substrat med Crop Substrat Trykladere.

  Først er det gamle Jord Organisk, en 100% økologisk, forhistorisk supplement, der bringer de forskellige fordele ved begge langkædede humussyrer og kortkædede 'gyldne' fulvussyre til din have ...

  Indførelse langkædede humussyre til din rodzonen er ligesom at bygge et "ejerlejlighed kompleks" for gavnlige mikrober, hvilket giver dem en optimal struktur for at trives i. Short-kæde fulvussyre er en "underlig" molekyle, der er stadig ikke 100% forstået videnskabeligt, men det direkte stimulerer plantevækst og er 1.000 gange mindre end humussyre - hvilket gør det nemt udnyttes af dine planter.

  Sensizym praktisk Supercharges din anlæggets "fordøjelsessystem" ved at scavenging din vækstmedium substrat og organisk affald og andet affald i rodzonen til brugbare kulhydrater, brændstof opløbet vækst, Boost udbytter, og øge terpen produktionsanlæg. Terpener er de vigtigste byggesten i enhver plante harpiks eller æteriske olier og den primære bidragyder til større aroma, smag og endda farven på dine planter.

  Tilsammen kan disse to magtfulde produkter tage de rå substrater og affald biprodukter fra din have og optimere deres brug i høj grad at forbedre din voksende effektivitet og forstærke produktionen af hele din voksende program.Keep læsning for at opdage mere om disse to Crop Substrat Trykladere og hvordan hver af dem kan hjælpe dig med at få endnu flere resultater fra din høj værdi haven, starter i dag ...

 • Coco Bigger Buds Tribe
  Coco Bigger Buds Tribe

  Coco Bigger Buds Tribe

  Levere en unik suite af Bud forstærkende Ingredienser
  i dine Blomstrende Planter

  Optimer De 3 kritiske faser af udvikling At alle Buds Gå Through

  Når det bruges som en standalone supplement, vil en af ​​de Bud Bulkers produceret af Advanced Nutrients pakke størrelse på dine knopper og hjælpe dig med at opnå de udbytter, du altid har forestillet sig ...

  Men når det anvendes sammen de arbejder synergistisk-høj grad øge hinandens effektivitet og forstærke dine resultater mere end hvis det anvendes separat ...

  Dette er fordi hver knop Bulker er designet til at optimere en af ​​dine knopper tre afgørende udviklingsfaser:

  Flower Indledning Phase

  Det er et videnskabeligt faktum, at de tidligere dine knopper indlede blomstrer - jo større de får -. Fordi de har mere tid til at vokse Bud Ignitor optimerer denne fase ved at indlede spirende 50% hurtigere end før ... inden for 5 dage i stedet for 10 eller mere efter ændre din belysning tidsplan.
  Mid-Blomstrende Phase

  I denne afgørende fase du ikke kun behøver de korrekte ekstra mængder af P og K, men dine knopper vil begynde at sætte på mere størrelse, masse og styrke, hvis du fodrer dem de korrekte aminosyrer af type og kvalitet findes i Big Bud ® Coco . Konkret science test viser L-tryptophan og L-cystein signalere produktionen af flere knopper og større blomster samtidig fremme andre blomstrende cofaktorer til at udvikle.
  Final Modning Phase

  De sidste tre uger, er, når dine knopper rent faktisk kan få mest vægt - det er, hvis du fodrer dem Overdrive . Det er fordi denne unikke supplement leverer kritiske næringsstoffer i de rette forhold i løbet af modning fase, der omsættes til forstærket vækst og tungere knopper med forbedrede æteriske olier, smagsstoffer og farve.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter

Menu