Forskellige Advanced Nutrients pH Perfect ® Basis-gødninger

 • pH Perfect ® Grow - Micro - Bloom
  pH Perfect ® Grow - Micro - Bloom

  pH Perfect Grow, Micro, Bloom er en 3-delt premium basis næringsstof trio præcist formuleret til at give din højværdiafgrøder de nøjagtige næringsstoffer nøgletal og koncentrationer, de har brug for. Ingen konkurrent tilbyder denne fulde spektrum af kvalitet ingredienser. Når pH Perfect Grow er Micro, Bloom fodret med dine planter, de nyder godt af en uovertruffen vifte af aminosyrer. Du vil også opleve fantastiske resultater fra fulvussyre og kraftfulde non-ioniske overfladeaktive, som udgør en etapevis levering matrix for at sikre, at dine planter optager alt. Og den kraftfulde kelation garanterer, at hvert næringsstof er mere tilgængelig for dine planter «dyrebare rødder end nogensinde før. Og det er ikke alt: pH Perfect ® Technology arbejder døgnet rundt for at kalibrere og justere pH for dig, så du aldrig behøver at bruge målere eller tilføje barske surhedsregulerende kemikalier nogensinde igen.

 • pH Perfect ® Connoisseur A & B
  pH Perfect ® Connoisseur A & B

  pH Perfect ® Connoisseur
  Del A & B
  Strengt for Eksperter:
  en Ultra-Premium 2-stemmigt Phase Base Næringsstof
  Unikt Formuleret for erfarne Growers!

 • pH Perfect ® Sensi Coco A & B
  pH Perfect ® Sensi Coco A & B

  pH Perfect ® Sensi Coco A & B
  Garantere dig selv en mere konsekvent, Mazimized Udbytte
  Med denne pH-værdi Perfect 2-stemmigt Base Næringsstof for Coco/Kokos!

  Introduktion:
  pH Perfect Sensi Coco!

  Nu har vi altid hævdet du behøver ikke at være ekspert producenten for at få større, saftigere, mere aromatisk og mere potente knopper fra dine planter. Og vi står ved denne påstand med denne nye formel.

  Det er simpelt virkelig, når du kører din coco have på de samme hemmelige grand master-avlere har brugt til at vinde alle større stigende konkurrence i verden med dine planter - pH Perfect Sensi formel ...

  I realiteten har vi gjort det muligt for selv de mest uerfarne coco kokos rookie at begynde at opleve "pro niveau" udbytter og knopper!

  Det er fordi med pH Perfect Sensi Coco Series - næsten alt er ringet ind til dig ...

  Hemmeligheden er faktisk resultatet af et stort gennembrud i hydroponics teknologi ...

  Hvorfor har du brug Coco Specifikke Næringsstoffer ...

  pH Perfect Sensi Coco stadig har alle fordelene ved originalen og derudover er det blevet optimeret specifikt til Coco Kokos avlere.

  Her er den unikke videnskab bag denne udvikling ...

  Det er et kendt faktum, coco kokos naturligt tiltrækker og binder til calcium og magnesium.

  Det betyder din gennemsnitlige næringsstoffer vil have en større procentdel af deres Ca og Mg bundet til vækstmedium og ikke transporteres til dine planter (hvor du vil have dem) ... potentielt sulter din dyrebare afgrøder!

  Hvad mere er: coco kokos indeholder høje niveauer af naturligt forekommende kalium ... og ... hvis du undlader at tage højde for dette allerede er til stede mængde kalium din risiko forgiftning dine planter via toksicitet kalium!

  Det er derfor, ressourcestærke avlere er blevet tvunget til at komme omkring disse problemer ved at se deres kalium niveauer ved hjælp af såkaldte "coco" nutes og investere i cal-mag kosttilskud at forsøge at ringe ting i ...

  Men selv når du bruger disse metoder, avlere stadig løbe ind i underlige næringsstoffer mangler ...

  pH Perfect ® Sensi Coco Bloom A & B
  Garantere dig selv en mere konsekvent, Mazimized Udbytte
  Med denne pH-værdi Perfect 2-stemmigt Base Næringsstof for Coco Kokos!  Gennembrud Videnskab afslører Den "Missing Link" To The Coco Puzzle ...

  Forskerholdet på Avancerede Næringsstoffer fundet den skjulte fejl af de fleste "coco" næringsstoffer ...

  Da det viser sig, det manglende led til dyrkning i Coco Kokos er jern .

  Ja, dine højværdiafgrøder ikke kun brug for ekstra calcium og magnesium, når vokser i coco kokos, men også ekstra jern.

  I virkeligheden, indtil for nylig, havde ingen opdaget dette - det er grunden til anden angiveligt "coco venlige" næringsstoffer kan stadig tillade mangler i din afgrøde at forekomme, uanset hvor godt du vokser.

  Dette gennembrud videnskab er fundamentet for vores Advanced Coco linje af næringsstoffer.

  Men det er bestemt ikke alle ...

  ADVARSEL:
  Hvis din Coco Næringsstoffer ikke indeholder dette, kan de sulte ihjel ...

  Som vi diskuterede, indtil nu, fordi coco binder til calcium og magnesium, skulle du risikere at sulte dine planter af disse kritiske næringsstoffer ...

  Mange avlere forsøgt at tilføje ekstra Ca og Mg hjælp cal-mag kosttilskud ... men det er svært at ringe i forholdene lige højre ...

  Faktum er kun den højeste kvalitet, forskelligt chelaterede former af magnesium og calcium - af den type og kvalitet findes i pH Perfect Sensi Coco - er i stand til at levere den ernæring din afgrøder efterspørgsel.

  Mindre former af disse vigtige mineraler kan efterlade dine planter sulter, og du ville glip af større, bedre udbytter (En masse andre virksomheder vil prøve at tilføje dolomit kalk som en quick-fix til at løse dette problem, men du skal ikke være narre, det er ikke den bedste løsning).

  Og selvfølgelig, en af ​​de største fordele Med pH Perfect Technology, du aldrig har til at justere din pH-niveauer igen!


  Med pH Perfect Technology, du aldrig har til at justere din pH-niveauer igen!

  Hvis du nogensinde har oplevet off-farve blade, langsom vækst eller lave udbytter med dine planter ... så har du sikkert bemærket mystisk pH og PPM udsving ske på samme tid.

  Det er en af ​​de største hindringer for at få "Grand Master Grower" udbyttet fra dine afgrøder.

  Mange avlere opdage, at manuelt Kontrol og justering pH-niveauer to gange om dagen, for at forsøge at holde deres planter vækst stabil og maksimeret er trættende, tidskrævende og en af ​​de største besvær med at vokse.

  Men med pH Perfect Sensi Coco du fjerne pH kontrol evigt på grund af den proprietære "pH Perfect" teknologi!

  Kort sagt, så længe din vand falder mellem 4,5 og 8,5 pH (som er temmelig meget alles vand) - denne teknologi justerer din pH for dig og holder det bufferet der hele dine planter 'hele livscyklussen!

  Hvilket betyder, at du aldrig behøver at manuelt at justere din pH ... du vil aldrig behøver at bekymre dig, at dine planter ikke i premium voksende miljø ... alt du skal gøre er at tilføje pH Perfect Sensi Coco Grow & Bloom til dit vand og "pH Perfect" teknologi tager sig af alt det for dig!

  Desuden er det vigtigt at bemærke, at selv med gennemførelsen af ​​alle disse avancerede teknologier, vi aldrig ofre vores høje kvalitetsstandarder.

  Det er vores højeste kvalitet, produktion standarder, der leverer konsekvent Udbytter du kræver ...

  Avancerede Næringsstoffer producerer 100% af vores produkter, herunder vores gavnlige bakterier og svampe. Faktisk er vi den eneste virksomhed med disse kapaciteter.

  Og det er ikke det eneste, der gør Advanced Næringsstoffer en overlegen virksomhed. Vi har en lang række kvalitetskrav, der adskiller os fra konkurrenterne ...

  Omvendt osmose Vandbehandling - Avancerede Næringsstoffer bruger et omvendt osmose vand rensningssystem designet og gennemført af den førende tyske firma med speciale i disse sofistikerede vandbehandlingsanlæg. Vores R / O vand er laboratorie bedømmelse (identiske med dem, der anvendes på Red Bull ® og Coca-Cola ® ), samt 99,999999% fri for alle bakterier på grund af stillingen rensning behandling, der er en del af vores omvendt osmose proces.

  Optimal Vandtemperatur - Et af Advanced Næringsstoffer 'hemmelige våben er vandtemperaturen vi bruger til at udvikle vores produkter. Som det viser sig, kan den specifikke vandtemperaturen omfattende indflydelse opløseligheden af ingredienserne. Alle Avancerede Næringsstoffer produkter har en bestemt temperatur ringet i at blande sig med, hvilket betyder, at dine planter vil få det fulde udbytte af produktet fra den sidste dråbe.

  Højeste Grade Ingredienser - farmaceutisk kvalitet materialer, ligesom vi bruger her på Advanced Nutrients, nærmer total renhed, så ... praktisk talt hver milliliter produkt, du bruger er at have den tilsigtede virkning på planterne, hver eneste gang. Også, det er garanteret at være sikker for dit anlæg, og endnu vigtigere, for dit forbrug.

  Videnskab - Vi har nu den største forskning og udvikling team i branchen. Faktisk er vi den eneste hydroponics virksomhed, der beskæftiger en reel team af forskere-over 20 PhD arbejde for os nu, samt en enestående forsker med 3 PhD's-et i mikrobiologi, plantefysiologi og kemi.

  Her er hvad du skal gøre næste, at sætte dette gennembrud at arbejde for dig ...

  Du kender den afgørende betydning af kun at bruge den højeste kvalitet gødning og næringsstoffer med dine værdifulde coco kokos haven ...

  Og nu ved du, du er 100% garanteret at få alle de fordele, vi har diskuteret ... Udbytterne du kræver ... det respekt, du fortjener ... alle mere konsekvent og lettere end nogensinde, blot ved hjælp af nye pH Perfect Sensi Coco ...


  Følg denne enkle Feed Chart Designet af vores Research Team
  (Bloom Phase)
        Uge 1     Uge 2     Uge 3     Uge 4     Uge 5     Uge 6     Uge 7
  pH Perfect ® Sensi Coco Bloom Del A     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     
  pH Perfect ® Sensi Coco Bloom Del B     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     4 mL / L     

  Bemærk: På Advanced Nutrients, bruger vi ikke paclobutrazol, daminozid eller andre forbudte plantevækstregulatorer i vores produkter.

Menu