• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Strain Hunters
Strain Hunters - Chillo er Dansk forhandler

Strain Hunters

STRAIN HUNTERS SEED BANK - CANNABISFRØ

OM Strain Hunters

Formål
 
Vores planet er hjemsted for millioner af dyrearter og planter med deres eget habitat, og hver spiller en unik rolle i det perfekte naturdesign. Desværre er mange arter af planter og dyr offer for ukontrolleret menneskelig udvikling. Strain Hunters eneste hensigt er at identificere, lokalisere og hente cannabislandracer, der endnu ikke er blevet undersøgt, for at give forskere og læger mulighed for yderligere at øge kendskabet til cannabisplanten på lægemiddelområdet.
 
Bevarelse
 
Cannabis, en af ​​de mest gamle planter kendt for mennesket, der anvendes i alle civilisationer over hele verden til medicinske og rekreative formål, står overfor en meget reel trussel mod udryddelse. En dag kunne disse planter være nyttige til at udvikle bedre medicin til de syge og lidelsen. Vi mener, at det er vores pligt at bevare så mange cannabislandracer i vores genetiske database og ved at opdrætte dem til andre velundersøgte lægestammer udelukkende til videnskabelig forskning.
 
Om stammejægere
 
Strain Hunters er en række dokumentarfilmer med det formål at informere offentligheden om søgen efter bevarelsen af ​​cannabisanlægget i form af særligt sårbare landracer med oprindelse i de fattigste områder på planeten.
 
Et af FN's mål, der blev offentliggjort for mange år siden i officielle rapporter, var at udslette cannabisanlægget fra jordens overflade inden år 2010. I virkeligheden er dette langt fra at blive opnået, fordi mennesket fortsætter med at bruge cannabisanlægget til religiøse, medicinske og rekreative formål uanset hvad loven siger.
 
De fleste kulturer kan ikke forstå, hvordan en plante kan gøres ulovlig. I de fleste menneskers opfattelse står planter og dyr over en status af lovlighed eller ulovlighed, de eksisterer kun i et højere naturdesign, der rækker ud over menneskelige love og regler.
 
Ikke desto mindre gennemfører de fleste regeringer af cannabisproducerende lande drastiske foranstaltninger for at ødelægge afgrøder. Farlige kemikalier sprøjtes over markerne og over landmændene selv i de fleste tredjelande lande, og de fattigste mennesker på planeten er dem der betaler den højeste pris for dyrkning af en plante, der ikke dræber. Men i stordriftsfordelingen, hvor efterspørgslen dikterer forsyningen, har de fattigste mennesker på planeten ikke andet valg end at dyrke cannabis som en kontant afgrøde for at fodre deres børn og sende dem til skole. Fællesskaber, der er isoleret i fjerntliggende områder i de fattigste regioner på planeten, er ofte beboere af meget specielle landracer.
 
Den verdensomspændende retsforfølgning på cannabisanlægget skaber behovet for at gå på jagt efter de ægte landracer, der er tilbage i planetens fjerneste hjørner.
 
Disse stammer, der er isoleret i årtier og undertiden i århundreder, konstant indavl, er baseret på alle de tusindvis af variationer, vi kender i dag i cannabisindustrien. I disse landracer er der hundreder, måske tusindvis af unikke cannabinoide profiler, som aldrig er blevet evalueret af medicinalindustrien; Ikke desto mindre kan de være en stor hjælp i fremtiden, når kendskabet til cannabisplantens medicinske egenskaber vil komme videre. En af disse cannabinoidprofiler kunne skjule det næste mirakelmedicin til behandling af meget alvorlige sygdomme. Begrebet stammejægere stammer fra behovet for at bevare naturens gaver til mennesket, i stræben efter en bedre fremtid.
 
At være en jæger er en personlig udfordring, en lidenskab og en livsstil. Strainjagt er en meget delikat opgave, en der involverer sociale færdigheder, en rejseorienteret mindramme og en kniv af skør. Udover at være fysisk egnet, skal stamjægeren tale flere sprog, kunne blande og socialisere sig i forskellige miljøer, og skal være villig til at forpligte sig til en livsstil på fastbanen. Fra junglerne i Afrika og Asien til bjergkæderne i Sydamerika er belastningsjægerne på mission for at bringe de mest vigtige og isolerede cannabislandracer, der er kendt for manden, tilbage.
 
De logistiske udfordringer, der er involveret i stansjagt, er ret betydelige, men Arjan, ejer og grundlægger af det grønne hus imperium har viet en stor del lidenskab, tid og ressourcer til denne opgave. Efter to årtier brugt stamme på jagtprogrammerne i Green House Seed Company, er det nu på tide at vise verden, hvad jagten handler om. Strain Hunters er en helt ny serie dokumentarfilm, real-life rapporter om søgen efter de største tabte cannabisstammer, en dyb indsigt i den typiske "dag på kontoret" af de mest succesrige frøproducenter i verden.

For at se alle produkter fra Strain Hunters:

Strain Hunters

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook