• Banner

Fast Buds
Fast Buds - Chillo er Dansk forhandler

Fast Buds

FAST BUDS AMERICAN AUTOFLOWER - CANNABISFRØ

Fast Buds blev født på en røgfrit fredag ​​aften med to langtidspalser.
Vi vidste, at noget manglede alvorligt i cannabisindustrien. Det førte os til at forsøge at udforske en måde at producere op til 4 afgrøder om året. Det var det øjeblik, da lyspæren pludselig gik ud for at krydse autoflowers med nogle af Amerikas mest populære stammer. Resten er historie, og FastBuds begyndte sin rejse lige siden ...
Noget der startede som et to-manns skabskab har hurtigt vokset til et stort internationalt selskab med repræsentation i Nordamerika, Sydamerika, Europa og Østeuropa. At være i epicenteret for cannabisfrøindustrien har vi udviklet relationer med nogle af de fineste producenter fra alle dele af verden.
Fast Buds blev grundlagt i 2010 og havde et primært mål for øje: At præsentere folk med den mest gunstige genetik på kortest tid. Og der var ikke noget bedre sted at få en sådan kvalitet end fra de solrige bakker i Californien.
År for år er vi blevet hædret med flere priser fra konkurrencer over hele verden som besidder nogle af de bedste biler, der nogensinde er produceret. Siden da er vores mærke blevet anerkendt af mange af vores kolleger i branchen. Derudover har vores forskning skabt nogle af de højeste CBD-stammer, vi nogensinde har set, og vi håber, at det også vil vise løfte om at besvare nogle af de hårdeste medicinske spørgsmål i moderne medicin.

For at se alle produkter fra Fast Buds:

Fast Buds

Der er 33 varer.

Viser 1-12 af 33 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook