• Banner

Karma Genetics
Karma Genetics - Chillo er Dansk forhandler

Karma Genetics

KARMA GENETICS - CANNABISFRØ

For de nye til (Karma Genetics), kan du give os en kort, kort historie? Karma Genetics startede officielt i 2008 efter at have vundet en kop på IC420 cupen i Amsterdam. Jeg startede opdræt i 2000 og har siden 1996 arbejdet på den hollandske canna-scene, hvor jeg startede i en kaffeshop og senere kørte en lokal vækstbutik.
Hvem driver showet? Karma løber showet.
Hvem er dine stammer primært rettet mod? De fleste af mine stammer er rettet mod den seriøse dyrkere, der ønsker topkvalitet cannabis og stabil opdrættet genetik. Vi går ikke over på natten is, og de fleste af vores kunder er de samme.
Er dine stammer rettet mod begyndere, amatører eller avancerede dyrkere? Vi har fået nogle begyndere / amatørstammer, men de fleste er rettet mod den avancerede dyrkere.
Du har haft travlt i et stykke tid. Fortæl os, hvad du har lavet? Arbejdet på OG's i de sidste par år og stadig færdiggør nogle projekter. Et af de sidste projekter vil afslutte de sidste trin i oprettelsen af ​​Karma's OG.
Der er rygter om, at du har arbejdet på et par projekter for nylig? Ja katten er ude af posen. Vi vil bringe tilbage en ægte gammel skole hollandsk legende: den sydlige A5haze klon, valgt af Neville på hans hollandske arbejdsdage. Vi har lige startet et omfattende back-cross-projekt på den.
Fortæl os lidt om din (Biker Kush) stamme? Vi startede på dette projekt i 2010 ved at krydse en SFV OG BX til HA-OG cut. Vi valgte derefter de mest HA-OG dominerende mænd og startede BX projektet. Efter omfattende test fandt vi vores Elite Biker Kush stud, der har vist sig at give ekstraordinære hybrider, når de krydses med andre stammer. Biker Kush er et klart hjørnespil af Karma Genetics.
Er (Karma Genetics) samarbejder i øjeblikket med andre opdrættere? Vi er kendt for at "Deling er omsorgsfuld". Der er mange virksomheder, der bruger vores stammer til deres arbejde, men for virkelige samarbejder har vi arbejdet med Mosca Negra, Canna Venture og laver i dag en flot collab med Horti-Lab, der kombinerer hans pris vindende stjernebud søster klon med vores Elite Biker Kush mand. Sour Power x Biker!
Hvad er den gennemsnitlige udbytte på en Headbanger, dyrket under lys / udendørs? Vores Headbanger er en højtydende belastning for den type genetik. Hun kan nå et gram pr. Watt med gode dyrkere uden for mange problemer. Udendørs i varmere klima vokser hun ud som et træ, hvor hun har brug for støtte til de lange knopper.
Hvad er dine 3 bedste favoritstammer, der for tiden er tilgængelige? I øjeblikket vil jeg sige: Headbanger, Biker Kush og Ghostrider V2.0.
Er alle dine frø almindelige, eller tilbyder du et feminiseret udvalg også? Karma Genetics gør kun regulære frø i øjeblikket. Det tager lidt længere tid at gøre den virkelige opdræt, men resultaterne er, at mødre, der er valgt fra vores regelmæssige frø, vil forblive sande i mange år fremover. Også mange af vores kunder kan lide at lave noget hjemmelavet pollen-chucking, for hvilket vores frø er en god base.
Har du taget nogen foranstaltninger for at beskytte dine produkter mod billig dobbeltarbejde? Folk og andre virksomheder vil altid lave kopier eller omdøbe dit arbejde. Kopierne kan aldrig være det samme som den tid og udvælgelsesproces, vi har gjort på den nøjagtige mor og far og resultatet af den nøjagtige combo med ægte omfattende test af forskellige kombinationer. Også det meste af vores P1-lager er valgt af Karma, personligt. Vi arbejder ikke meget med delte nedskæringer mere, så det gør det nøjagtigt at kopiere meget hårdt.
Hvad har været din favorit Cannabis messe? Bedste cannabis trade show jeg besøgte i de sidste par år skal være High Times Cannabis Cup, i Denver (Colorado) i 2013. 18.000 glade, gratis rygere alle sammen på amerikansk jord var magisk!
Har du planer om at besøge andre cannabis shows i Europa? Ja, Spannabis er den eneste i EU, der uden tvivl er den største i EU i øjeblikket.
Hvordan måler du dine stammeegenskaber? Jeg tror stærkt på at ryge den. Når det ikke overfører lugten til smagen, gør den ikke klippet. Vi fandt også, at THC% ikke er alt, der tæller. Vi fandt ud af, at nogle stammer med en lavere THC% kan have en stærkere effekt på grund af kombinationen af ​​terpener og andre cannabinoider. Vores Happy Brother-stamme er et vigtigt eksempel på det.
Er du i øjeblikket tilfreds med, at dine stammer har nået en tilstrækkelig stabilitet? Åh ja det er her, vi mener, at vi har høje standarder på dagens marked. Vi går ikke over på natten is.
Hvordan tester du dine stammer? Vi tester alle stammer i huset et par gange såvel som vores kundebase og regelmæssige testproducenter, der elsker at dyrke den nye nye gratis. Vi har trukket linjer hvert år, fordi de ikke opfylder vores høje standarder.
Hvor ofte tester du dine produkter? I huset mindst to gange plus vi sender 500/1000 testfrø til test af producenterne.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Reference: P

Mahayana - Karma Genetics - 12 stk. Regular

Mahayana is definitely a one of a kind plant.  I took the prize-winning cut of my Dominator crossed it with the Lucifer OG male.  A nice Sativa meets a strong kush creating plants with above average stretch.  Mahayana can produce long, spear-shaped buds that yield very well.  Most of the babies seem to hang on the mom’s side of...

Pris 750,00 kr.
Mere
På lager

Følg os på Facebook