Generelle Organics
General Organics fra Ghe tilbyder gartnere et komplet sortiment af fineste planteføde og kosttilskud.

Hvert produkt i GO linje gør det muligt at berige din have, dit liv og planeten. General Organics produkter samler de tid-testede materialer fra det traditionel havearbejde med de økologiske og effektive metoder til fremtiden. G...

Mere
 • BioThrive
  BioThrive
  Vegansk plante-foder formular

  BioThrive veganske vegetabilske fødevarer formler er specielt designet til at opfylde de omfattende behov hos alle planter gennem alle faser af vækst. Vi baserer vores formuleringer på økologiske principper, der opretholder respekt for miljøet, samtidig med at planter afbalanceret ernæring. Ingredienserne er helt veganske, som indeholder naturlige planteekstrakter, hav tang, og minerede mineraler.

  BioThrive forbedrer aktivt rod miljøet ved at fodre de mikrober, der lever i harmoni med din plante. Dette giver den væsentlige ernæring, der skaber sunde vegetativ, blomstring, og frugtsætning vækst. BioThrive er ideel til alle typer anlæg og kan anvendes sammen med andre produkter i den generelle Organics eller Generelt Hydroponics linje og kan anvendes til alle planter i forberedt jord / soilless blandinger og coco blandinger.

  BioThrive Grow er formuleret til at maksimere vegetativ vækst ved at levere planten en brugerdefineret kost, der stimulerer kraftig rod og blad udvikling. Gennem korrekt ernæring, skaber vi en stærk ramme for senere blomst, frugt, og frøproduktion. Brug BioThrive Grow for at give alle typer af planter en stærk start.

  BioThrive Bloom giver frugtsætning og blomstrende planter med essentielle næringsstoffer, perfekt afbalanceret for overlegne blomster og sprudlende høst. Specielt designet til at maksimere frugt, blomster og frøproduktion, vil denne unikke formulering giver dig større, mere nærende og lækre udbytter. BioThrive Bloom kommer alle slags planter i løbet af blomstring og frugtsætning faser af vækst.

  Download Bio Thrive gødningsskema her

  For mere info om Bio Thrive:

  www.generalhydroponics.com

 • BioBud
  BioBud
  Bloom booster og katalysator. Forbedrer og øger udbyttet.

  BioBud er en kraftfuld bloom stimulator, der genererer eksplosive blomstring og massiv frugtproduktion. BioBud øger metaboliske aktivitet og mineral optagelse ved at udnytte bio-stimulanser og transport af smagsforstærkere. Dette inducerer rigelige, tætte blomster klynger i de afgørende blomstring og frugtsætning faser. Resultaterne er spektakulære blomster og mere flavorful frugter. Brug BioBud under blomstringen fase af plantevækst med enhver basen gødning i enhver havejord, potning mix, eller andre vækstmedier.

  For mere info om BioBud:

  www.generalhydroponics.com

 • BioRoot
  BioRoot
  Root Booster. Naturligt afledt flydende rod initiativtagere.

  BioRoot er en naturlig rodvækst supplement, der hjælper planterne etablere sunde og levende rodsystemer. Den indeholder vitaminer, enzymer, organiske og humussyrer, der stimulerer rodvækst. BioRoot er udestående for kimplanter og stiklinger, hjælpe unge planter udvikle stærke og massive rodsystemer. For modne planter vil BioRoot bevare sundhed af bedre optagelse af næringsstoffer. Brug BioRoot med enhver havejord, potning mix, eller andre vækstmedier.

  Anbefales til stiklinger og transplantationer!

  For mere info om BioRoot:

  www.general hydroponics.com

 • Diamond Black
  Diamond Black
  Lad dine planter Shine

  For optimal vækst, dine planter har brug for mere end vigtige næringsstoffer. De skal være i stand til at absorbere disse næringsstoffer, også. Det er, hvad der gør Diamond Nectar en sand perle.

  Formuleret med humussyre, Diamond Nectar accelererer optagelsen af ​​næringsstoffer gennem hver del af en plantens rødder i en naturlig proces, der kaldes mineral chelatbehandling. Dette tillader syren for at tage fat i tungere mineraler, planter ikke ville kunne optagelse naturligt. Ved at transportere dem i plantevæv, Diamond Nectar styrker planten samtidig fremme hurtigere vækst og større udbytter.

  Chelat Station
  Diamond Nectar ekstraheres fra naturligt udvundet Leonardite, en naturlig form for humater der opstår mellem lag af ler, forebygge andre mineraler og urenheder fra leecher ind i Leonardite lag.

  Fungere som en chelator, Diamond Nectar gør mikronæringsstoffer mere tilgængelig og øger absorption og transport af vitale plantenæringsstoffer. Tillægget fremmer også mikrobiel vækst og hjælpemidler jord udvikling, så du kan se fordelene i hele din voksende plads.

  Tilføjelsen af ​​Diamond Nectar til både jord-baserede og soilless haver er til gavn for afgrøde vækst og udvikling. I hydroponiske opsætninger, tillægget fremmer sameksistensen af ​​en kompleks blanding af mikroorganismer, forbindelser og stoffer for en vellykket system.

  For mere info om Diamond Black:

  www.generalhydroponics.com

 • BioWeed
  BioWeed
  Koldrørt tang.

  BioWeed er afledt af en blanding af kolde forarbejdet tang, der fungerer som en plante og jord vitalitet enhancer. Tang har længe været anerkendt som stress reduktionsmidler og kraftfulde plante boostere. BioWeed tilskynder frodig rod og blade vækst samt større blomster og frugter. BioWeed arbejder i synergi med alle gødning for at fremme kraftig, sund vækst. Kan bruges med alle planter i forberedte jord / soilless blandinger og kokos blandinger.

  Anbefales til stiklinger og transplantationer!

  For mere info om BioWeed:

  www.generalhydroponics.com

Viser 1 - 21 af 21 produkter
Viser 1 - 21 af 21 produkter

Menu