• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
MaxTractor Extractor
MaxTractor Extractor - Chillo er Dansk forhandler

MaxTractor Extractor

MAXTRACTOR EXTRACTOR - UDVINDINGS POSE FILTRE

MaxTractor Extractor i flere størrelser til Danmarks laveste pris. MaxTractor er den perfekte måde at lave Ice hash på, enekel og hurtigt.

Resultater af reneste harpiksudtræk
Med maXtractor

Du skal bruge: To spande, en spatel, en elektrisk mixer, 2 kg - 5 kg isterninger, papirhåndklæder (for at absorbere overskydende vand)
Og - selvfølgelig - maXtractor filterposer.

Sådan bruges:

Placer alle dele af planten, f.eks. Blomster og kronblade, i en spand med iskoldt vand; Tilsæt isbiterne. Din arbejdstemperatur skal være omkring 4 ° C. Den lave temperatur bevirker, at harpiks-trichomerne størkner, hvilket gør det muligt at filtrere dem. Smør i 15 minutter med blanderen og lad den afregne i mindst 15 minutter.
Den egentlige udvindingsproces starter, mens blandingen afregner. Dette første trin kan gentages flere gange
Sæt filterposer på den anden skovl: Først finfilteret og derefter den grove, der sikrer, at der er tilstrækkelig plads mellem de to. Nu hæld vand-planteblandingen i den øverste pose. Tilføj noget mere vand, hvis plantedelen ikke er helt dækket af vand. Krystallerne synker ned til bunden og opsamles i fint filter.
Fjern det grove filter med plantestenen, hvirvler blandingen forsigtigt og klemmer om nødvendigt. Du kan så fjerne det fine filter og klemme ud alt det resterende vand. Fortsæt med at klemme med et stykke papirhåndklæde placeret rundt om filterposen for at absorbere overskydende væske.
I tasken finder du et grønbrunt filtrat. Dette er uddraget. Skraber det ud med spatelen og lad det tørre.
Færdig!

Brug af et finere filter giver dig et lavere, men renere udbytte.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook