• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Neutralizer
The Neutralizer Lugtfjerner - Chillo er Dansk forhandler

Neutralizer

THE NEUTRAILZER DUFT & LUGT FJERNER

Neutralizer arbejder med Terpene Aromaterapi. Dette er når et sæt terpener er i stand til effektivt at neutralisere et andet sæt terpener ved interaktion mellem de to.

Så i modsætning til andre produkter, der producerer en overvældende lugt til at dække den hånende lugt, har vi skabt et system, hvor aromaen vi producerer bruges til at annullere den anden.

f.eks. at fjerne lugten af ​​roser fra en rose vokser værelse med garanteret effektivitet og uden at skade rosenbusken, plant jasmin i samme rum.

Neutralizer Essential Oils er udelukkende sammensat af planter, frugter, blomster og urter, der gør olierne til et helt naturligt produkt og kommer til at tænke på det, det er en anden plante, men i flydende format gør vores olier sikkert at bruge i et voksende miljø.

Det tager 50 sekunder at opsætte

• Drej patronhætten, som om du vil have en flaske vand.
• Indsæt den samlepatron i EMEA (Electronic Molecule Evaporator)
• Sørg for, at wicket ikke er beskadiget, mens flasken sættes i EME.
• OK, vi har ikke rigtig timet det, men du får det punkt ...

Placering af produktet er nøgle

Position · Plug · Strøm

værelse

grow room neutrilizer


Den mest effektive brug af neutraliseringen sker, når den er korrekt placeret i miljøet. Tillade æterisk olie blanding at interagere med hele rummet og arbejde sin magi. Ja, det er så nemt.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook