PLANTE-POTTER OG BAKKER

Danmarks største og billigste udvalg i plante potter og plante bakker i plast.

Mere
 • Firkantet Potter
  Firkantet Potter

  FIRKANTET PLANTE POTTER I PLAST TIL GRO OG VÆKST-RUM

  Chillo har et kæmpe udvalg i firkantet plante potter i plast i alle størrelser. Fra den mindste på 0,2 liter til den største på 30 liter. De mest brugte størrelser til grotelte og vækstrum er i vækst perioden 2-7 liters potter og i blomster perioden er de mest brugte 7-18 liters. Størrelsen på potten afhænger meget af hvilken måde man har tænkt sig at dyrke på, hvor mange potter man ønsker pr. m2 og selvfølgelig størrelsen på planten. Der er ingen tvivl om at hvis man dyrker i jord så giver størrer potter størrer høst (yield). En tommelfinger regel siger at jo størrer rodsystem jo størrer blomster (buds).

  ps: med firkantede potter dækker du et størrer areal i feks. et grotelt end med runde potter

 • Netpotter
  Netpotter

  NETPOTTER TIL PLANTE DYRKNIN

  Chillo har et kæmpe udvalg i netpotter i plast i alle størrelser. Fra den mindste på ø5cm til den største på ø28,5 cm. Netpotterne bruges hovedsagligt til hydroponiske dyrke metoder. Størrelsen på potten afhænger meget af hvilken måde man har tænkt sig at dyrke på, hvor mange potter man ønsker pr. m2 og selvfølgelig størrelsen på planten. En tommelfinger regel siger at jo størrer rodsystem jo størrer blomster (buds).

 • Air-Pot®
  Air-Pot®

  AIR-POT TIL PLANTE DYRKNING

  Air-Pot i alle størrelser

  Air-Pot® - Ekspertens valg

  Planteskoler i mange lande høster fordelene ved Air-Pot-systemet, fra det lille til det store, er Air-Pot-systemet helt unikt i dets evne til at containere enhver størrelse.

  Frugt- og grøntsagsavlere, både kommercielle og konkurrencedygtige, indser fordelene ved Air-Pot-systemet med forbedrede leadtider og prisvindende resultater.

  Horticultural Institutioner over hele kloden har vedtaget Air-Pot systemet til deres arbejde inden for forskning og bevaring. De top botaniske eksperter har taget hensyn til fordelene ved Air-Pot®.

  Landskabsdesignere sætter pris på det øjeblikkelige etablering og næsten 100% succesrate for Air-Pot®-voksenbestand, og i stigende grad specificerer Air-Pot® brug for prestigefyldte udviklinger.

  Omkring verden er Air-Pot-systemet effektivt fra troperne til polarcirklen, Air-Pot® til alle arter.

 • Plast Bakker
  Plast Bakker

  PLANTE BAKKER I PLAST TIL GRO OG VÆKSTRUM

  Plante bakker i plast i alle størrelser. Fra 15 x 15 cm til 2 x 1 meter. Populære størrelser er 60 x 60, 80 x 80 cm, 100 x 100 cm og 120 x 120 cm. Chillos online havecenter har Danmrks største udvalg til Danmarks laveste priser.

 • Underskåle
  Underskåle

  UNDERSKÅLE TIL PLANTE POTTER

  Underskåle i alle størelser.

 • Hortipot (Hortiline)
  Hortipot (Hortiline)

  HORTIPOT (HORTILINE) TEKSTIL / STOF PLANTE POTTER

  Hortipot (Hortiline) er fremstillet af genbrugt PET vandflaske.

  -danner et fibrøst, ikke-cirkulerende rodsystem
  -stof giver rødder mulighed for at trække vejret
  -De er mest effektive med hydroponic systemer

  100% Genbrug!

 • Smart Pots
  Smart Pots

  SMART POTS TEKSTIL / STOF PLANTE POTTER

  Den patenterede Smart Pot er for gartneren, der ønsker en beholder, der vil vokse bedst muligt plante. Det er en ny og unik avancement i container teknologi, der er bedre end nogen anden metode til container havearbejde . Det er-

  Den patenterede Smart Pot er en blød-sidet, stof beholder, der har stivhed til at holde sin form og kan endda støtte store træer. Faktisk blev Smart Pot oprindeligt udviklet til og er blevet brugt af kommercielle træ avlere i over tyve år.

  Smart Pot er en beluftning beholder. Det har en unik evne til at lufte-svesker og styrke en plante rod struktur. Et stærkt forgrenede, fibrøs rod struktur er nøglen til voksende en bedre plante - med flere blomster og frugter, og mere resistens over for insekter og sygdomme.

  Under alle container haven , containeren, du bruger gør en forskel. Find ud af, hvilken størrelse container til at bruge , og hvordan du dyrke dine egne tomater . Kig over vores hjemmeside. E-mail os spørgsmål. Så prøv Smart Pot til din Smart Garden. Dine planter vil takke dig. Deres rod strukturer vil takke dig. Beluftning er nøglen. Glad Container Havearbejde!

  Oregon State University undersøgelse om Root Beskæring i stof Containere

  fordelene ved Smart Pots vs konventionelle beholdere .

 • Plastpose Potter - Grow Bags
  Plastpose Potter - Grow Bags

  GROW BAGS - PLAST POSE PLANTE POTTER

  Spar plads og vægt ved transport, dyrk dine planter i plastpose potter.

 • Tekstil Potter - PURE pot
  Tekstil Potter - PURE pot

  PURE POTS - TEKSTIL / STOF PLANTE POTTER

  Plante potter i tekstil, spar på vægt og plads under transport.

  Pure Pot er en plantepot i geotekstil, af høj kvalitet. Lavet af fibre der er resistente mod biologisk nedbrydning men som stadig giver optimal fuftning til rødderne

  Fordele:

  • Designet til at fremme luftning omkring rødderne
  • Når rødderne gror ud til kanten af potten, bliver de beskæret af luften, hvilket forhindrer at de gror i cirkler og samtidig stimulerer capilar-rod udvikling.
  • Danner en luftbarriere som isolerer rødderne mod kulde og varme.
  • Udstyret med håndtag som gør det nemmere at transportere planterne.
  • Potterne er nemme at transportere, de er foldet sammen for at optage minimum af plads.
pr. side
Viser 1 - 30 af 127 produkter
Viser 1 - 30 af 127 produkter

Menu