PLANTE-POTTER OG BAKKER

Danmarks største og billigste udvalg i plante potter og plante bakker i plast.

Mere
 • Firkantet Potter
  Firkantet Potter

  FIRKANTET PLANTE POTTER I PLAST TIL GRO OG VÆKST-RUM

  Chillo har et kæmpe udvalg i firkantet plante potter i plast i alle størrelser. Fra den mindste på 0,2 liter til den største på 30 liter. De mest brugte størrelser til grotelte og vækstrum er i vækst perioden 2-7 liters potter og i blomster perioden er de mest brugte 7-18 liters. Størrelsen på potten afhænger meget af hvilken måde man har tænkt sig at dyrke på, hvor mange potter man ønsker pr. m2 og selvfølgelig størrelsen på planten. Der er ingen tvivl om at hvis man dyrker i jord så giver størrer potter størrer høst (yield). En tommelfinger regel siger at jo størrer rodsystem jo størrer blomster (buds).

  ps: med firkantede potter dækker du et størrer areal i feks. et grotelt end med runde potter

 • Tekstil Potter
  Tekstil Potter

  Forskellige plante potter i tekstil som har den fordel de er designet til at fremme luftning omkring rødderne og når rødderne gror ud til kanten af potten
  bliver de beskæret af luften, hvilket forhindrer at de gror i cirkler og samtidig stimulerer capilar-rod udvikling.
  Plus de danner en luftbarriere som isolerer rødderne mod kulde og varme, nogen er udstyret med håndtag som gør det nemmere at transportere planterne.
  Potterne er nemme at transportere og kan foldes sammen for at optage minimum af plads.
  Kan også bruges til hydrosystemer.

 • Netpotter
  Netpotter

  NETPOTTER TIL PLANTE DYRKNIN

  Chillo har et kæmpe udvalg i netpotter i plast i alle størrelser. Fra den mindste på ø5cm til den største på ø28,5 cm. Netpotterne bruges hovedsagligt til hydroponiske dyrke metoder. Størrelsen på potten afhænger meget af hvilken måde man har tænkt sig at dyrke på, hvor mange potter man ønsker pr. m2 og selvfølgelig størrelsen på planten. En tommelfinger regel siger at jo størrer rodsystem jo størrer blomster (buds).

 • Air-Pot®
  Air-Pot®

  AIR-POT TIL PLANTE DYRKNING

  Air-Pot i alle størrelser

  Air-Pot® - Ekspertens valg

  Planteskoler i mange lande høster fordelene ved Air-Pot-systemet, fra det lille til det store, er Air-Pot-systemet helt unikt i dets evne til at containere enhver størrelse.

  Frugt- og grøntsagsavlere, både kommercielle og konkurrencedygtige, indser fordelene ved Air-Pot-systemet med forbedrede leadtider og prisvindende resultater.

  Horticultural Institutioner over hele kloden har vedtaget Air-Pot systemet til deres arbejde inden for forskning og bevaring. De top botaniske eksperter har taget hensyn til fordelene ved Air-Pot®.

  Landskabsdesignere sætter pris på det øjeblikkelige etablering og næsten 100% succesrate for Air-Pot®-voksenbestand, og i stigende grad specificerer Air-Pot® brug for prestigefyldte udviklinger.

  Omkring verden er Air-Pot-systemet effektivt fra troperne til polarcirklen, Air-Pot® til alle arter.

 • Plastpose Potter - Grow Bags
  Plastpose Potter - Grow Bags

  GROW BAGS - PLAST POSE PLANTE POTTER

  Spar plads og vægt ved transport, dyrk dine planter i plastpose potter.

 • Underskåle
  Underskåle

  UNDERSKÅLE TIL PLANTE POTTER

  Underskåle i alle størelser.

 • Plast Bakker
  Plast Bakker

  PLANTE BAKKER I PLAST TIL GRO OG VÆKSTRUM

  Plante bakker i plast i alle størrelser. Fra 15 x 15 cm til 2 x 1 meter. Populære størrelser er 60 x 60, 80 x 80 cm, 100 x 100 cm og 120 x 120 cm. Chillos online havecenter har Danmrks største udvalg til Danmarks laveste priser.

pr. side
Viser 1 - 30 af 125 produkter
Viser 1 - 30 af 125 produkter

Menu