Liste over produkter fra producenter Advanced Nutrients

Deres Formål
At Avancerede Næringsstoffer er enkel.
At gøre verden Lidenskabelig Om
dyrke planter hydroponisk

Avancerede Nutrients®: Den eneste virksomhed, der forstår dit behov for højtydende, hurtigtvoksende planter!

Hvis du bruger gødning fremstillet af andre selskaber, taber du udbytte og spilde penge.

Hvorfor? Fordi deres produkter ikke er designet til de afgrøder, du dyrker.

Én person forstod dette - Michael Straumietis, manden, der ville revolutionere hydroponics ved at blive ejer af Advanced Nutrients, et af de mest populære næringsstoffer mærker på markedet.

Deres produkter og deres virksomhed er blevet præsenteret i førende magasiner, såsom Forbes, Playboy og Rosebud.

De har et team af topforskere, der arbejder nat og dag for at lave produkter, der vil gøre dit grow producere større, lækrere og rigelige afgrøder.

De planter, du dyrker har et særlige behov.
Gennem grundig afprøvning, Advanced Nutrients blev den første til at opdage disse unikke behov.

Og de har designet produkter, der giver dine afgrøder præcis, hvad de har brug for, når de har brug for det.

Det er fordi ingen anden virksomhed arbejder så hårdt for dig, som Advanced Nutrients gør.

De fleste virksomheder bruger de billigste materialer og processer som er muligt, og de bruger næsten ingen penge på produkt opgraderinger via forskning og udvikling.

Avancerede Nutrients er det modsatte af det.
De bruger de bedste udgangsmaterialer og fremstillingsprocesser, hvilket betyder, at du får stærkere produkter, der virker bedre, koster mindre, holder længere, og producere fantastiske resultater.

Dine afgrøder vil vokse hurtigere, blomst hurtigere og give mere, når du bruger Advanced Nutrients.

De opgraderer løbende deres produkter, når deres team af forskere og testere opdager nye oplysninger eller materialer, der vil gøre deres produkter mere gavnlig for dine planter.

Du vil altid få de mest let-absorberes, korrekt konfigureret, kvalitet-kontrollerede produkter, når du køber Advanced Nutrients.

Så hvordan har Advanced Nutrients få hvor det er i dag?

For ti år siden, en forretningsmand besluttet at revolutionere plantenæringsstoffer og hydroponics industri.

Selskabet ejer, Michael "Big Mike" Straumietis, har allerede haft stor kombineret erfaring i erhvervslivet, marketing, gartneri, og teknik, da han medstifter canadiske Hydroponisk Ltd i 1996.

I sit personlige liv, har han erfaringer, der gør ham primet for at indføre nye niveauer af grow successer.
Big Mike kommer til den hydroponiske grow industri med stor viden i både landbruget og markedsføring.

Mod, styrke, og opfindsom tankegang var nødvendig for at bringe nyt blod og bedre produkter ind i hydroponics industrien.
Growers var trætte af at få det samme udbytte år efter år, og havde ramt et loft.
Noget var nødvendige for at forbedre det.
Big Mike var manden til jobbet.

Efter sin grundlæggelse, var canadiske hydroponisk først en forhandler - en grossist af udstyr og næringsstoffer fra andre producenter.
Da virksomheden afspejlet og lyttet til kundernes feedback, Big Mike og hans team begyndte at forske de produkter, de solgte.
De indså, at disse produkter ikke var specifikt eller ordentligt udviklet til high-value afgrøder dyrket af kunder som dig.

Så i 1998 blev Polar Bear Manufacturing Ltd grundlagt som et firma, der fremstiller innovative, professionelt udstyr såsom varmevekslere, ventilatorer, blæsere, C02 dispensere, og overvågnings- klima-systemer.

I 1999 Polar Bear Manufacturing blev distributører på verdensplan af højintensive belysningssystemer foretaget af Bell Lighting Technologies. Canadiske Hyrdoponisk og Polar Bear blev lederen af hydroponics udstyr industriens.

Det vigtigste ved Advanced Nutrients er, at de altid er der for avlerne - hjælper, innovere og skabe nye produkter til at opfylde producenternes behov. At være tæt på producenten er, hvad dette selskab er god til - at lytte til problemer og innovere forbedringer, der påvirker hele branchen.

Advanced Nutrients har været på de største medicinske og generelle marihuana begivenheder.

At være tæt på deres kunders spørgsmål.
Producenten samfund og grow industrien og konsekvent bekræfte dette.
Ikke alene er Advanced Nutrients produkter de bedst sælgende på markedet, men Advanced Nutrients har også modtaget international anerkendelse.

De seneste udmærkelser på listen er for de mest sjove Booth og for den bedste Kommunikation på Growmed 2013.

Det er sagt, den største validering af deres produkter kommer, når avlere vise deres ønske om deres produkter.
Dette er grunden til den massive dille for Avancerede Nutrients produkter til Spannabis 2013 var en fantastisk gave, selv om resultatet af dille var ikke præcis, hvad vi havde i tankerne!

Vi er glade, når du, som en producent, er glade.

Hidtil uset Produktkvalitet

Big Mike har udvidet sin forskning, udvikling og markedsføring efter han opdagede, at gødning, der sælges af andre selskaber undlod at maksimere profit potentiale på højt niveau hydroponics haver.

Han og hans team af forskere har opdaget, at de fleste gødning manglede korrekte niveauer, nøgletal, og de typer af kvalitetskomponenter der er mest nyttige for hydroponics planter.

Efter to års afprøvning gennemføret af et hold på fem Ph.D., selskabet afslørede en overraskende ny linje af produkter specielt udviklet til hydroponics, som adskiller sig fra jord grow i mange vigtige måder.

Disse produkter, der sælges under den nu berømte Advanced Nutrients logo, repræsenterer en samlet tilgang til hydroponics grow.

De indeholder proprietære blandinger af kvalitet mikro- og makro-næringsstoffer, aminosyrer, hormoner, dyre chelater, vækstregulerende midler, vitaminer, enzymer, gær, gærekstrakter, økologi, kulhydrater, mikrober, gavnlige bakterier, og gavnlige svampe.

Nogle produkter er næsten helt økologisk, mens andre er syntetisk organiske blandinger.

Virksomheden har skabt snesevis af kraftige grow formler, herunder Sensi Pro ® Two Plus-programmet, som har mikro-justerede uge-for-uge formuleringer designet til at tilfredsstille skiftende behov dine planter 'under blomstring og modning.

Virksomheden har derefter løsladt en specialitet gødning kaldet Monkey Juice der maksimerer potentialet i kokos rod zone medier, mens fastsættelse af problemer forårsaget af kokos og ringere gødning.

De har også skabt en præmie todelt flor gødning kaldet Connoisseur, der bruger proprietære materialer til at skubbe planter til de højeste udbytter nogensinde set.

For avlere, der ønsker de lækreste, bedst ildelugtende afgrøder nogensinde har Advanced Næringsstoffer skabt Candy Bud, hvilket øger væksten, mens sukkerbestrøningen afgrøder, således at høsten har en lækker bouquet og smag.

Og alle Avancerede Næringsstoffer produkter bakkes op af en hidtil uset 100% garanti.
Garantien betyder, avlere kan købe og bruge produkterne med sikkerhed for, at du får det bedste for din dyrebare afgrøder.

Ingen andre tilbyder en garanti, som de gør, fordi ingen andens testser, designer og specielt fremstiller til hydroponics havearbejde behov.

Løbende plante-specifikke test beviser, at Advanced Nutrients produkter i høj grad øge vigør, modning hastighed, udbytte og potens.
Deres produkter er udviklet ernæringsprogrammer, jord behandlinger, rod zone tilsætningsstoffer, blade spray, preventives, inokulanter, kompost te, opløbet boostere og andre højt-effektive speciale formler, der hjælper avlere med at skabe stærke planter, der er beskyttet mod skadedyr og sygdomme, der plager avlere.

Alle deres virksomheds produkter er fremstillet ved hjælp af de bedste ingredienser, streng kvalitetskontrol, og automatiserede sikkerhedsforanstaltninger, og er støttet af selskabets uovertrufne 100% ydeevne garanti.

Avancerede Nutrients produkterne er bedre end alle med den såkaldte konkurrence.

I en innovativ test udført i 2003, en producent sammenlignet Avancerede Nutrients gødninger, som fem andre førende næringsstoffer virksomheder i en side-by-side grow værelse sammenligning på identiske kloner taget fra den samme moderplanten.

Avancerede Nutrients planter er væsentligt bedre end andre planter.

De har været godkendt af tusindvis af professionelle og amatører avlere rundt om i verden.
Avancerede Nutrients produkter er blevet positivt gennemgået og præsenteret i verdens førende hydroponics magasiner.

Internet grow fora ofte funktionen rapporter fra begejstrede avlere bragging om deres mega udbytte succes ved hjælp Avancerede nutrients.

Avancerede Nutrients er dedikeret til sine forhandlere, til sine kunder, og på planter.
Efterspørgslen efter Avancerede Nutrients er skyrocketing på verdensplan; selskabets produkter er nu tilgængelige i hele Nordamerika, og i Australien, Storbritannien, Holland, Tyskland og Spanien.
Ders hjemmeside bliver løbende opgraderet og forbedret, så du får de seneste oplysninger, kundesupport, gratis nyhedsbreve, og onlinebestilling.

De gør det nemt for dig at øjeblikkeligt at forbedre din have ved at give dig den bedst mulige information til rådighed overalt.

Hvad betyder vores Selskabets fortid, nutid og fremtid betyde for dig?

Det betyder, at du kan dyrke de bedste planter, får mest ud af din have, og ved, at de avancerede Nutrients produkter, du køber, er absolut det bedste du kan få for de afgrøder, du dyrker.

Deres produkter gør det lettere og billigere for dig at gro større og bedre afgrøder.

Hvis du ønsker at dyrke den bedste, grow med de bedste.

Avancerede Nutrients - hjemsted for udtømmende forskning, bevist videnskab, og ekstraordinære udbytter!

Mere
Viser 1 - 12 af 12 produkter
Viser 1 - 12 af 12 produkter

Menu