• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Vision Seeds
Vision Seeds - Chillo er Dansk forhandler

Vision Seeds

VISION SEEDS - CANNABISFRØ

Hver historie har en begyndelse, og det samme gør historien om Visionsfrø. For mere end 15 år siden blev Vision til stede som følge af en mands passion for cannabis dyrkning, kultur og livsstil. Denne mand er Danny B. grundlægger af Vision og den blomstrende kraft bag dagens Visionsfrø.

Vision, der er dybt forankret i alle aspekter af hollandsk cannabis dyrkning fra både de professionelle såvel som de rekreative dyrkere. Vision var i stand til at holde øje med udviklingen af ​​stamgenetik, fremkomsten af ​​feminiserede frø og den nu mere og mere populære auto-blomstrende stammer fra starten.

På dette stadium var Vision hovedsagelig at sælge kvalitetsgenetik fra allerede veletablerede opdrættere samt en række produkter, der gør en vellykket optimeret vækst mulig.

Alt ændrede sig i sommeren '99, da Herbal Harald sluttede sig til Vision Teamet. Under den saglige vejledning af Herbal Harald begyndte den faktiske Vision Seeds eksperimentering og belastningsoptimering. Ved at anvende genetik fra de bedste stammer rundt omkring i verden resulterede isolering af de mest ønskelige træk med hensyn til udbytte, smag, lugt, virkning, udseende, modstandsdygtighed mod sygdom og generel lethed at vokse, at krydse disse stammer til perfektion og stabilisere dem i nogle af de fantastiske stammer Vision Seeds kan nu tilbyde.

Gennemførelsen har taget mange års forsøg og fejl, og stammer har kun været tilgængelige for de lokale producenter i Maastricht, Achen, Liège-regionen - udrydder uoverensstemmelser, uønskede egenskaber og indsamling af førstehånds dyrkningsoplevelser uden for vores egne testområder.

Så endelig i 2010 var vi 100% sikre på, at vi havde et varieret højkvalitetsstammer for at tilbyde verden, og vores alle feminiserede frø blev officielt indført som "Visionsfrø" på Cannafest 2010 for første gang.

Siden introduktionen i 2010 har Vision Seeds vokset med et forbløffende pas og opnået hurtig popularitet over hele Europa og hinsides, der er tilgængelig hos de fleste større frøforhandlere og forhandlere i alle lande, hvor spredning af cannabisfrø er tilladt, Vision Seeds når så langt som Sydamerika.

Visionsfrø tilbyder nu 17 stammer, hvoraf 5 er automatisk blomstrende, og vi introducerer endnu 4 fantastiske stammer i begyndelsen af ​​2014, hvilket vil bringe vores samlede til 21 stammer med kun de bedste egenskaber.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook