• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Eva Female Seeds
Eva Female Seeds - Chillo er Dansk forhandler

Eva Female Seeds

EVA SEEDS - FEMINISERET CANNABISFRØ

Naturfødte dyrkere

Eva Seeds er en marihuana frø bank med hovedkvarter i Spanien, skaberen og producenten af ​​sin egen genetik og frø.

Vi sælger ikke frø af vores genetik til andre banker, og vi køber heller ikke frø fra andre banker. Derfor kan vores frø kun findes under mærket Eva Seeds.

Vi gør ikke selvblomstrende sorter. Vi mener, at der allerede er mange banker, der tilbyder dette produkt, og vi foretrækker fortsat at være en bank kendt for sine kvalitetssorter. Derfor besluttede vi os for ikke at arbejde på dem for at arbejde hårdt for at opnå hurtigblomstrende fotoafhængig genetik.

Vores kortblomstrende sorter skyldes arbejdet med at vælge vores sorter uden at krydse med Ruderalis eller selvblomstrende. Det har intet at gøre med processen med den hurtige version på markedet, som krydses med Ruderalis (den plante, som giver det selvblomstrende gen). Derfor er vores frø blomstrende fotoafhængige feminiserede sorter, men de er ikke hurtigversion eller selvblomstrende.

Vores frø sælges ikke i bulk (uden for deres originale pakke). Problemet med bulkfrøene er, at de sædvanligvis er kopier af originalen, og derfor er mærkerne og sortens navne diskrediteret, og det udnytter de banker, der rent faktisk er producenter, og som bruger meget tid til opgaven med at vælge at være kunne tilbyde nye smag, udbytter og effekter. Derudover og frem for alt, da de kommer uden den originale pakke, er det meget svært at kende oprindelsen af ​​bulkfrøene, og du risikerer høst, tid og penge.

Vi sælger ikke af enheden. Selv om vi ved, at det er et ønsket format, mener vi, at det er Grow Shop-medarbejderens opgave at undervise dyrkeren og få ham til at forstå, at en genetik ikke kan værdiansættes med en enkelt prøve. Risikerer ikke alt på et enkelt kort!

Anmod om dine EVA SEEDS kataloger, når du bestiller din forhandler. Vi udskriver i Spanien og Chile, og de skal altid være tilgængelige for dig. Hvis ikke, og din distributør ikke har nogen, kontakt os for at rette op på situationen.

På vores hjemmeside evaseeds.com kan du bestille frø, merchandising, kataloger, ændre dine detaljer som salgssted, download de officielle billeder af vores sorter i høj opløsning og konsulter alle Eva Seeds distributører i verden.

Du kan løse forespørgsler, der sender en email til info@evaseeds.com (Eva Seeds Europe) eller til mauro@evaseeds.com (Eva Seeds Chile).

I år vil vi tilbyde andre store overraskelser, som vi er villige til at vise dig.

Voks original, vokse kvalitet, vokse Eva Frø.

For at se alle produkter fra Eva Seeds:

Eva Seeds

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook