• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Green House Seed Co.
Green House Seeds Co - Chillo er Dansk forhandler

Green House Seed Co.

GREEN HOUSE SEEDS CO - CANNABISFRØ

Green House Seed Company er den mest succesrige cannabisvirksomhed i verden.

Vores frø er hverken genetisk modificerede eller fungicidbehandlede.

Vinder af mange internationale priser (40 High Times Cannabis Cups, 17 Highlife Cups, og mange flere private priser i mange lande), det er leder i cannabis genetik.

Arjan, ejer og grundlægger, er blevet anerkendt The King of Cannabis for hans fantastiske rekord af cannabispriser vundet i hele sin karriere. Han har altid været forpligtet til at skabe den bedste genetik i verden og sikre, at dyrkere vælger det bedste genetik baseret på deres placering, logistik og personlig viden.

Arjan begyndte at indsamle genetik og landracer fra hele verden for 25 år siden, og jagten er stadig på! (Www.strainhunters.com).

Green House Seed Company genetik er resultatet af år med intensiv avl. Alle stammer har exceptionelle medicinske såvel som rekreative egenskaber samt særlige terpene profiler, der garanterer unikke aromaer og smag.

Et overblik over nogle af de mest populære Green House-stammer:

Den første og vigtigste distinktion, der skal foretages, er valget mellem voksende udendørs eller indendørs. Når beslutningen er truffet, er det vigtigt at få den rigtige type frø til formålet. De fleste cannabisplanter kan dyrkes indendørs eller udendørs, men de særlige egenskaber ved hver stamme garanterer altid de bedste resultater på en af ​​de to måder. Den personlige eller kommercielle karakter af operationen vil altid påvirke valget af genetik. Sativas betragtes normalt som højere kvalitet, mens indica stammer er hurtigere og mere kommercielle.

Mellem de over 20 stammer, der nu sælges af Green House Seed Company, er der sande indendørs mestere og sande udendørs mestere. Himalaya Gold er den mest anbefalede udendørs plante på grund af dens genetiske modstand mod kolde aftener, højde, skadedyr og sygdomme. Plantens oprindelse er fra Himalaya-regionen, og det viste sig at være en utrolig alsidig og tilpasningsbar plante. Voksne i bjergregionerne i Italien og Spanien elsker Himalaya Gold for sine høje udbytter og søde stærke indica egenskaber. En anden sand udendørs mester er Arjans Haze # 1, med stor produktion og unik sativa høj. Arjan's Haze # 1 virker meget godt indendørs, men udendørs planterne kan vokse for at nå deres udviklingstoppe og den maksimale produktivitet. Desuden aktiverer sollyset produktionen af ​​et bredere udvalg af cannabinoider i knopperne, hvilket garanterer en virkelig psykedelisk effekt. Desuden slutter det blomstrende om 11 uger, hvilket tillader dyrkning i de fleste sydeuropæiske lande.

På indersiden er de bedste planter i Green House Seed Company Great White Shark, White Rhino, El Nino og The White Widow. Alle disse stammer tilhører den "hvide" familie og har en fælles genetisk oprindelse, de er kortere, bushier planter med stor budproduktion og fantastisk harpiksproduktion. Buketten og smagen varierer betydeligt såvel som effekten. er meget velegnet til Sea of ​​Green systemer, hvor planterne holdes meget tæt på hinanden og blomstrede i et tidligt stadium. Den har en sød smag og en stor narkotisk virkning, der gjorde den populær blandt MS patienter og patienter med kronisk smerte.

Den store hvide haj og lægen er meget populære mellem indica elskere over hele verden. Deres udbytter er fantastiske og knopperne er hårde.

Hawaiian Snow, Strawberry Haze og Neville's Haze er gode udendørs eller indendørs planter, men dyrkes for det meste indendørs på grund af deres længere blomstringstid. Nogle gange får disse sorter 12 timer lys fra begyndelsen for at holde dem korte og forkorte blomstringen. Disse er højkvalitets sativas, med en opløftende høj og en meget træagtig jordisk smag.

Der er også planter, der er meget velegnede til både indendørs og udendørs forhold, som El Niño, Alaskan Ice, K-Train og Super Silver Haze. Disse stammer vil udføre utrolig godt begge veje, med nogle forskelle i planteudvikling og udbytte. Super Silver Haze kan især producere mere, når den vokser udendørs, da planterne kan udvikle sig højere og stærkere grene kan opretholde de tunge knopper.

Valget af genetik er fortsat en af ​​nøglefaktorerne i hver producents eller opdrætteres succes, og det er meget vigtigt at erhverve mest information, inden man forpligter sig til opgaven.

Hvis du kommer til Amsterdam, besøg venligst vores butikker og spørg efter et frøkatalog! Vi vil med glæde rådgive det bedste til dine behov. Eller hvis du bor for langt fra Amsterdam for at besøge, kan du se vores online butik på www.greenhouseseeds.nl (Ingen salg af frø til USA, undskyld!)

Arjan & Green House Seed Company team

For at se alle produkter fra Green House Seed Co:

Green House Seed Co.

Følg os på Facebook