• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Humboldt Seed Organization
Humboldt Seed Organization - Chillo er Dansk forhandler

Humboldt Seed Organization

HUMBOLDT SEED ORGANIZATION - CANNABISFRØ

Kulturhistorie i Humboldt

Dyrkningen i Humboldt begyndte i 60'erne. Når cannabis dyrkning blev både mere populær og forfulgt, vandrede hippierne fra storbyen mod nord, hvor bjergene gav beskyttelse og skøn, fordi der var meget få mennesker der boede, der var meget få politi, og samfundene var meget mindre højre end i LA.

Denne tendens er blevet mere udtalt over tid, og flere og flere mennesker i Californien og andre stater gik for at bo der og søgte ro for at dyrke. Resultatet var, at det blev kulturens mekka i USA og det sted, hvor det udenlandske kulturprodukt af høj kvalitet, 100% økologisk, når højere priser over hele landet.

Om Humboldt-området

Minearbejderne i guldhopperne i det 19. århundrede kom og købte jord, med det klassiske amerikanske ønske om at blive millionærer til enhver pris.

De fleste gjorde det ikke, og befolkningen faldt, da guldet sluttede. De, der forblev, levede til at skære redwoods og andre træer, der fremstillede ulovlig whisky om natten ("moonshining") og levede generelt godt uden for lovens rækkevidde.

Med denne isolation og relativ frihed kombineret med et gunstigt klima blev regionen en perfekt destination for producenter i hele USA.

Humboldts høstfestivaler var demonstrationen om, at regionen var blevet epicentret for en alternativ livsstil i USA, og i dag er regionen, der producerer højeste værdi marihuana i udendørs dyrkning i USA.

Derudover er antallet og mangfoldigheden af ​​dyrkere meget stor, og disse dyrkere er nok det største samfund af opdrættere af cannabisarter i verden, og det er derfor, Humboldt er så vigtigt.

Humboldt Frø Organisation mission

At tilbyde disse superspecielle genetiske fra Californien til resten af ​​verden, overfører de værdier, som dette alternative samfund bygger på: samarbejde, lighed, respekt for miljøet, respekt for menneskelig mangfoldighed og 100% økologisk landbrug med de mest avancerede teknikker

For at se alle produkter fra Humboldt Seed Organization:

Humboldt Seed Organization

Der er 19 varer.

Viser 1-12 af 19 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook