• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Sensi Seeds
Sensi Seeds - Chillo er Dansk forhandler

Sensi Seeds

SENSI SEEDS - CANNABISFRØ

Velkommen Sensi Seeds. Her kan du opdage historierne bag mange forskellige facetter i dette legendariske frøfirma fra begyndelsen som en mands lidenskab og en lille samling af meget specielle frø til den virkning, som Sensi-genbanken har haft på medicinsk marihuana og cannabis-kultur i Holland og videre.

Sensi Seeds har udvidet sig de sidste par årtier med at omfatte søsterselskaber, der er viet til industriel hamp, at uddanne offentligheden om cannabis sande virkninger og potentiale og til rent afslapning i smukke omgivelser. Alle grene af virksomheden er baseret på samme etik: det handler ikke kun om Sensi Frø, det handler om planten.

Sammenvævet med Sensi Seeds historie er historierne fra de mennesker, der gjorde det muligt. Ben Dronkers, hans familie og venner introduceres i historikafsnittet.

Placeringerne og mere information om Sensi Seeds butikker findes i afsnittet Shop Locations.

Lægemiddelbrugere og enhver, der er interesseret i marihuana medicinske egenskaber, finder nyttige og relevante råd og baggrundsoplysninger i afsnittet om medicinske cannabis.

Vi håber du finder dette afsnit af hjemmesiden nyttigt og underholdende, og vi takker for din interesse for at lære mere om Sensi Seeds.

For at se alle produkter fra Sensi Seeds:

Sensi Seeds

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook