• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Dutch Passion
Dutch Passion - Chillo er Dansk forhandler

Dutch Passion

DUTCH PASSION - CANNABISFRØ

Dutch Passion er en af ​​verdens ældste cannabisfrøbanker og et af de få tilbageværende originale frøvirksomheder. Vi tilbyder vores kunder en række originale klassiske cannabis varianter samt nogle af de allerbedste nye sorter, mange af dem er tilgængelige i regelmæssige såvel som feminiserede frø. Vi begyndte vores arbejde i 1970'erne og blev formelt oprettet som frøbank i 1987.
Vores succes er bygget på 3 vigtige principper.
For det første indsamler og opdrætter vi den bedste cannabisgenetik for at give den selvforsynende cannabisproducent mulighed for at dyrke den allerbedste kvalitet af cannabis til sig selv.
For det andet fortsætter vi med at pionerisere innovation. Vi opfandt feminiseret frø i 1990'erne og for nylig har vi sat de højeste standarder med feminiserede autoflowering frø. Hollandsk lidenskab har aldrig været bange for at vælte konventionelle tanker for at tilbyde bedre frø.
For det tredje tilbyder vi vores kunder det bedste niveau af kundeservice. Vi har været i forretning i flere årtier ved at levere frø af højeste kvalitet og pålidelighed og har millioner af tilfredse kunder. Hvis du overhovedet ikke er tilfreds med vores frø, så kontakt os, og vi vil gøre tingene rigtige.
Vores frøopsamling har aldrig været stærkere end den er i dag. Vi er fortsat leverandør af første valg frø til mange rekreative og medicinske cannabisavlere på grund af vores fokus på kvalitetsfrø og vores sikre troværdige kundeservice.

For at se alle produkter fra Dutch Passion:

Dutch Passion

Der er 17 varer.

Viser 1-12 af 17 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook