• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Mr. Nice (regulær)
Mr. Nice cannabisfrø - Chillo er Dansk forhandler

Mr. Nice (regulær)

MR. NICE SEEDBANK AND RESEARCH - REGULÆRE CANNABIS AVLSFRØ

Mr Nice Seed Bank ejes af Shantibaba og inkorporerer talenter fra en anden ligefrem erfaren opdrætter af usædvanlig høj kvalitet og arbejder sammen med Howard Marks. Disse tre individer har en stor erfaring med at producere cannabisstammer. De har produceret en stor del af de vindende stammer af cannabis siden 1990, herunder sådanne legendariske stammer som Northern Lights No. 5, NL5 x Haze, Super Silver Haze, White Widow, White Rhino og White Shark.

Mr. Nice frøbank har i år foreslået de terapeutiske værdier af cannabis. Gennem menneskehedens historie (siden 2800 B.C.) er marihuana blevet anvendt som medicin. Cannabis er en guldminne: Det producerer op til 60 forskellige cannabinoider og op til 200 forskellige terpener, en rigtig unik cocktail af naturlige molekyler, der har vist sig at være effektive mod Glaucoma, Epilepsi, Multipelsklerose, Tourette-syndrom, Rheumatoid arthritis, Appetitstimulering og smerte terapi.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook