• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Bomb Seeds
Bomb Seeds - Chillo er Dansk forhandler

Bomb Seeds

BOMB SEEDS - CANNABISFRØ

Hvorfor købe BOMB Seeds, Ganske enkelt, hvis du er på udkig efter den bedste kombination af styrke, kraft, kvalitet og udbytte så er Bomb Seeds genetik en af de bedste tilgængelige.

Bomb seeds udvælgelsesproces af de bedste træk fra allerede verdens kendt strains, kombineret med deres eksplosive Bomb genetik leverer gang på gang.

Bomb Seeds har udviklet et nyt og unikt udvalg af cannabisfrø ved omhyggeligt at vælge og forbedre klassiske strains og krydse dem med deres potente Bomb seed genetik for at maksimere de mest ønskværdige træk - kvalitet, mængde, styrke, hurtighed og kraft. Resultatet er en stor samling af nogle af de mest magtfulde strains til rådighed hvor hver enkelt genetik i området maksimeres for højt udbytte, høj THC, hurtig finish og fantastisk vækstpotentiale kvalitet. Bomb Seeds har til formål at omfatte noget for alle fra Indicas til sativas, autoflowering og medicinske sorter samt noget for connoisseur.

Hvordan er Bomb Seeds frø produceret, De er økologisk dyrket I Nederlandene under strengt kontrollerede forhold. Alle partier testes regelmæssigt for optimal kvalitet og ensartethed.

Alle Bomb Seeds bliver derefter håndplukket for at sikre modenhed og levedygtighed.

Bomb Seeds genetik er fuldt stabiliseret og opdrættet for komplet genetisk ensartethed sikrer de forskellige strains karaktertræk er fuldt at finde i genetiken.

Er frøen levedygtige? Alle Bomb Seeds frø er batch testes i Holland under optimale forhold og opnå en + spiringsrate 95% før de bliver udvalgt.

For at se alle produkter fra Bomb Seeds:

Bomb Seeds

Der er 13 varer.

Viser 1-12 af 13 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook