• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
BARNEY'S FARM
BARNEY'S FARM - Chillo er Dansk forhandler

BARNEY'S FARM

Det var de marihuana slutningen af ​​1980'erne og høj oven Himalaya, tunge sne kaster sig ned fra himlen, en lille gruppe af opdrættere Begyndte at cross-breed Omhyggeligt udvalgte stammer fra alle hjørner af Mellemøsten og Asien. Bountiful høst af Sativa og Indica sorter holdt gruppens spiritus op til tre år tørn Under i landdistrikterne, øde bjerge. Et medlem af esta talentfuld gruppe ville gå på at skabe en af ​​de mest fremtrædende cannabis frø produktionsvirksomheder i verden. Den virksomhed er Barney's Farm og den mand der startede det hele Derry.

 Efter sin periode med en vellykket dyrkning i Asien, Derry vendte tilbage til Amsterdam i 1992 sammen med sin nyoprettede cannabis frø og overtog roret hos Barneys Coffee Shop. Populariteten af ​​hans stammer gjorde Barney's nødvendighed - at placere for interesserede parter over hele verden.

 Den unikke karakter af begyndelsen til et selskab som Barneys Farm kun tilføjer til sin Allerede enorme popularitet. Vinderen af ​​utallige priser og en never ending ønske om at producere 'nye og spændende' stammer af cannabis, er det ikke underligt, at der er en international efterspørgsel efter Barneys Farm kreationer.

 I det seneste årti, Barneys Farm har produceret nogle af verdens mest populære sorter af cannabis, vinde Cannabis Cup og Indica / Sativa kopper med G13 Haze Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream og mange flere, og Critical Kush bliver en bestseller inden for flere måneder efter udgivelsen.

 Trods en historie, der strækker sig over næsten 30 år, har Barney's Farm aldrig mindsket popularitet. Nye stammer frigives Ofte, giver mulighed for en stadig stigende publikum til at fortsætte med at nyde frø af høj kvalitet fra et firma, der startede, bogstaveligt talt, i toppen og har opholdt sig der lige siden.

For at se alle produkter fra Barney's Farm:

Barney's Farm

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook