• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Barney's Farm
Barney's Farm hos Chillo.dk

Barney's Farm

Barney's Farm startede, da grundlæggeren Derry kom til Amsterdam i 1992 og startede Barney's Coffee Shop, hvor kunder kunne udforske deres unikke udvalg af cannabis-sorter. Sorterne var indsamlet under Derrys ophold i Himalaya-bjergene, hvor han arbejdede intenst sammen med en lille gruppe af cannabis-avlere, og det unikke udvalg var med til at gøre coffee shoppen utroligt populær.

I de seneste år har Barney's Farm produceret nogle af verdens mest populære cannabis-sorter, og vundet adskillige Cannabis Cups med strains som G13 Haze, Amnesia Haze, Cookies Kush, og deres Critical Kush, som blev en best-seller få måneder efter den kom på markedet. Selvom Barney's Farm har været igang i over 30 år, er deres popularitet stadig høj hos det kræsne gro-klientel, og deres ny-udviklede cannabis-sorter er stadig med til at udvikle markedet den dag idag.

Der er 30 varer.

Viser 1-12 af 30 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook