Liste over produkter fra producenter Cli-mate

Chillo er forhandler at kontrolenheder fra Cli-mate

CLI-MATE® er varemærket for et komplet udvalg af klima, miljøstyringer og tidskontrolsenheder. Med fokus på komponenter og produktionskvalitet kombineret med det formål at tilbyde den bedste service i løbet af de sidste 8 år er mærket CLI-MATE® blevet en reference for indendørsklima og miljøstyringsanordninger, ikke kun i Holland, men også i hele Europa. I CLI-MATE® sætter vi vores dedikation, viden og erfaring inden for indendørs klimakontrol for at sikre en 100% tilfredsstillende brugeroplevelse med vores produkter.
CLI-MATE® Kvalitet - Garanti - Service - Holdbarhed - F & U.


Produktion
 
CLI-MATE® fremstiller udelukkende internt, med kvalificeret og certificeret personel. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer og komponenter. Produktionsanlægget er et moderne område kontrolleret effektivt af CLI-MATE®. Det er udstyret med rene værelser og et moderne specialiseret testrum.
Den er designet til at gøre det muligt for os hurtigt, fleksibelt og effektivt at reagere på ændringer og komme med innovative ideer.
For at opfylde de sædvanlige kvalitetsstandarder tæller vi normalt med et stort lager af komponenter og dele. Alle specialvarer købes direkte af CLI-MATE® og monteres på vores afdeling.
Lige før vores produkter forlader fabrikken, anvendes en streng endelig inspektion, hvilket sikrer den højkvalitetsgaranti standard, som vi virkelig er stolte af at tilbyde dig.
Vores vision:
100% garanteret tilfredshed fra produktion til endelig kunde!


Info hentet på Cli-mates egen hjemmeside:


cli-mate.nl/en

Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter

Menu