• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Ministry of Cannabis
Ministry of Cannabis - Chillo er Dansk forhandler

Ministry of Cannabis

MINISTRY OF CANNABIS - CANNABISFRØ

De mennesker, der er involveret i Cannabis-projektet, har et langt og dybt forhold til cannabis.

Selskabets grundlæggere har hver 15 års erfaring på dette område. Vores opdrættere har samarbejdet eller arbejdet for de mest berømte frøbanker i denne industri, og vi har produktions- og testrum i 3 forskellige lande.

Efter mange år på verdensmarkedet er Cannabisministeren en anerkendt opdrætter af premiumkvalitets marihuana frø (aka ukrudtsfrø eller potfrø).

Vores ambition er at tilbyde dig det niveau af excellence, som du fortjener. Vores projekt følger altid to hovedlinjer: Den ene er at holde tilgængeligheden af ​​de klassiske cannabisstammer (dvs. Hvid Enke) i kvindelig form.

Den anden er at stille de nye stammer, som hver opdrætter udvikler sig i løbet af årene, til rådighed. Fra vores indsats er vi stolte over at introducere til markedet nye stammer som Carnival og Zensation.

Siden 2008 har vi introduceret vores linje af autoflowering frø, i regelmæssig og feminiseret form. Siden januar 2009 sælger vi kun feminiserede frø.

Udover at udvide vores sortiment tilbud tilbyder vi en kundeservice med stor opmærksomhed til hver kunde, privat eller virksomhed, lille eller stor. Gør verden grønnere er et spil, som vi kun kan vinde sammen.

Siden 1. januar 2014 lukkede vi vores hovedkontor i Amsterdam, og vi opererer fra vores nye kontor i centrum af Barcelona, ​​mens frøproduktionen forbliver i Holland (feminiseret) og Spanien (autoflowering).

For at se alle produkter fra Ministry Of Cannabis:

Ministry Of Cannabis

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook