Liste over produkter fra producenter ACE SEEDS

Chillo forhandler cannabisfrø fra frøproducenten ACE SEEDS.

ACE SEEDS tilbyder en af ​​de mest komplette kataloger af marihuana stammer: Landrace frø og et stort udvalg af almindelige frø af høj kvalitet sammen med en bred vifte af feminiserede frø og et par autoflowering frø også.
Her kan du finde de bedste rene sativa stammer på markedet samt et stort udvalg af landrace stammer (sativa og indica), stabiliserede og indavlede cannabis linjer, innovative marihuana hybrider (rene sativa hybrider, sativa dominante stammer, sativa / indica stammer og indica dominerende stammer) udviklet fra vores konserverings- og avlsmand.


Vi er pionerer i at tilbyde cannabinoid- og terpenanalyse af de fleste ACE-frøsstammer. Vi tilbyder hovedsagelig marihuana stammer opdrættet af ACE frø, men vi tilføjer også marihuana frø fra andre frø banker af dokumenteret kvalitet. Vi fortsætter med at udvide og forbedre vores katalog over cannabisstammer, herunder nye landracer, hybrider, specielle begrænsede udgaver og endda Breeders Packs, der er rettet til cannabisopdrættere og professionelle dyrkere.


Info hentet på ACE SEEDS egen hjemmeside:


ACE SEEDS

Mere
Viser 1 - 1 af 1 produkt
Viser 1 - 1 af 1 produkt

Menu