Liste over produkter fra producenter Kannabia Seed Company

Chillo forhandler Cannabisfrø fra den Spanske frøproducent Kannabia Seed Company.

KANNABIA SEED COMPANY


Kannabia Seeds er dedikeret til cannabisfrøavlere og marihuana. Derfor tilbyder vi offentligheden chancen for at købe vores cannabisfrø online. Berørt af bekymringer og forslag fra cannabiskultivatorer har vi brugt år til at udvikle systemer, der sikrer de bedste cannabisstammer og den optimale udvikling af vores sorter.


Kannabia Seed fortsætter med at vokse, og vores katalog tilbyder også indendørs cannabisfrø og ydre cannabisfrø til de kræsne dyrkeren.


Vores cannabisfrøbutik indeholder frø, der er resultatet af et intensivt udvalg af sorter, med mange års arbejde med stabilisering af genetik og tilpasning af stammer til cannabiskultivatorernes behov. På vores hjemmeside kan du finde alle de oplysninger, du skal bruge for at optimere dyrkningen af ​​Kannabia sorter.


For enhver information, du ikke kan finde her, er du velkommen til at kontakte os på www.kannabia.es og info@kannabia.es. Dette er vores passion, der arbejder i direkte kontakt med kultivatorer og offentligheden for at vokse den størst mulige fremtid.


The Kannabia Seeds TeamInfo hentet fra Kannabia Seed Companys egen hjemmeside:


www.kannabia.es

Mere
Viser 1 - 30 af 30 produkter
Viser 1 - 30 af 30 produkter

Menu