Liste over produkter fra producenter Spectrum King - Super LED Grolys

Spectrum King LED fuld spektrum LED vokse lys tilbyder mere end bare daglig belysning. De er designet til at efterligne naturlig udendørs sollys for at hjælpe dine planter til at vokse sundere og give bedre høst med en kvalitet og intensitet af lys, de er vant til.


Sollys indeholder mange spektrum, endda end hvad vi kan se med det blotte øje som ultraviolet og infrarødt. Traditionelle HPS-lys udstråler et intenst højbånd med begrænsede nanometerbølgelængder (farvespektrum), og derfor har de været så succesrige i landbrugsapplikationer frem til i dag. LED vokse lys, der giver kun to, tre, fire eller endog otte farver vil aldrig komme tæt på at reproducere virkningerne af sollys. Hvorfor ændre hvad Mother Nature allerede har perfektioneret over millioner af år?


Spectrum King LED fuld spektrum LED vokse lys udsender konsekvent bølgelængder i intervallet 380 til 779 nm. Dette omfatter de bølgelængder, der er synlige for det menneskelige øje (hvad vi opfatter som farve) og de usynlige bølgelængder, som ultraviolet og infrarødt. Vores 400+ og SK600 LED vokse lyser virkelig efterligne naturligt sollys samtidig med matchende intensiteter af traditionelle HPS lamper med over 100.000 Lux.


Vi ved, at blå og rød er de bølgelængder, der dominerer den "aktive fotosyntese" -del af spektret, så man måske tror, ​​at at give disse farver alene kan omgå naturens regler. Der er dog et problem: produktive planter, hvad enten de er på en gård eller i naturen, skal fotorespire. Når planterne opvarmes af stærkt gult lys som HPS eller naturligt sollys, åbner stomata på bladfladerne op for at give mulighed for fotorespiration. Under fotorespiration går planterne i "træningstilstand", som får dem til at forbruge flere næringsstoffer ligesom mennesker ønsker at drikke vand eller spise efter en session i gymnastiksalen.


For mere info om Spectrum King:


www.spectrumkingled.com

Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter

Menu