Liste over produkter fra producenter Bio Nova

Chillo forhandler gødnings produkter fra producenten Bio Nova  i Holland.

BIO NOVA


Siden begyndelsen af ​​1990'erne har Bio Nova været kendt som producent af premium gødning for alle vokser og blomstrende planter. Års studier og forskning, kombineret med praktisk erfaring og de dybe indsigter, der er opnået som et resultat, har ført til unikke high-end produkter. Kvalitet, renhed, miljøvenlighed, lethed-i-brug, høje udbytter og overlegen endelige resultater er de særlige kendetegn for disse produkter.


Det er selskabets politik omfatter opretholde forretningsforbindelser med eksterne forskningscentre og laboratorier. Vi netværk med medlemmer af det videnskabelige samfund, hvis undersøgelser svarer til vores interesser.


Vi har også kontakt med det internationale marked for udvikling og idéer, der kan føre til bedre produkter. Og vigtigst ... vi altid holde vores døre åbne for kunder og invitere dem til at komme med ideer. Vi lytter til deres bekymringer og ønsker og reagere med produkter, der opfylder deres krav.


Grundlaget for Bio Nova produkter omfatter en række af de vigtigste punkter. Hver linje er baseret på en særlig ansøgning med hensyn til den dyrkningsmetode anvendes.Info hentet fra Bio Novas egen hjemmeside:


www.bionova.nl

Mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Menu